drar till ånäset

drar till ånäset till älsklingen nu, de böhvs...... vi hörs sen elr imrn!♥

-

jag ser mig i spegeln, ögon röda av gråt..

skriver senare!

29e juli 2010

Hej bloggen:) sitter med hårfärgen i just nu.. nog några före bilder som ni ska få se..blixten kanske gjorde det liite mera ljusar/orangare? men iafl.. en jävla utväxt har jag iafl, elr..hade ;) tog färgen mörk brun(580) så de kan nog inte bli skiftningar i håret, lyckades för en gångs skull färga hela håret med bara ett paket hårfärg så är mke nöjd, kändes iafl som jag lyckades täcka allt de "synliga"..hehe;p ni kommer få se efterbilder imrn för vill inte föna håret pga att jag har löshår osv, vill helst inte göra de i nääästan onödan, men ni ska få se imrn:) hoppas slutresultatet blev bra iafl.. Vad har ni för er just nudå?
/Nu ska jag spela betapet san gå och skölja ur hårfärgen



29e juli 2010

Hej bloggen:) sitter med hårfärgen i just nu.. nog några före bilder som ni ska få se..blixten kanske gjorde det liite mera ljusar/orangare? men iafl.. en jävla utväxt har jag iafl, elr..hade ;) tog färgen mörk brun(580) så de kan nog inte bli skiftningar i håret, lyckades för en gångs skull färga hela håret med bara ett paket hårfärg så är mke nöjd, kändes iafl som jag lyckades täcka allt de "synliga"..hehe;p    ni kommer få se efterbilder imrn för vill inte föna håret pga att jag har löshår osv, vill helst inte göra de i nääästan onödan, men ni ska få se imrn:) hoppas slutresultatet blev bra iafl.. Vad har ni för er just nudå?
/Nu ska jag spela betapet san gå och skölja ur hårfärgen



utväxt :(

Ska färga mitt hår nu:) har en fruktansvärd utväxt..går knappt att beskriva så risigt hår jag har!
De har blekts jäkligt mke när man har varit ute i solen osv.. hoppas på ett bra resultat♥

shopping

Hej bloggen♥

Hemma nu, vart ändå kvar ganska länge i skellefteå.. vi har bara gått på stan och kollat runt lite och sen käka vi såklart på subway och hade trevligt, så de va kul:) Tog med mig datorn i bilen och såg klart alla avsnitt av Sex and the city som jag inte hann se igårkväll, fatta bra serie det är.. okej, har sett första säsongen nu och de va vilket år då? 98? ;) kanske inte lika snygga skor coh klänningar men ändå samma fantastiska tankar och framförallt skådespelare ;)

Var lite läskigt när vi gick in på en butik och sen var de en kille som jobbade där som tittade på mig osv hela tiden, halvt följde efter mig,haha;p han kanske var kring 20bast eller nått, lite konstigt men hyfsat kul ;)hehe..


Kanske den snyggaste nagelfilen jag köpt? ;)


Ny kuvertväska från Gina


Solglasögon,cubus!


Vanligt linne - Bik bok
, bra bildkvalla?


Tunika från bikbok, "snörning framme vid boobsen och låång dragkedja bak
bra bildkvalla?


Christina Aguilera parfym..mmmh:)

De va mina köp idag ;) nu längtar jag till älsklingen kommer imrn och sen så blire junsele på lördag, missar möjligen fest imrn men de gör ingenting, alle kommer så de spelar som inte så stor roll egentligen<3

Nu ska jag gå och städa mitt rum sen ska jag se Sex and the city, vi hörs lite senare..puss!♥

Vad har ni gjort idag föresten?





skellefteå here i come

Drar upp till skellefteå nu med morsan, finns på mobilen:) hinner inte blogga..
Hörs när jag kommer hem, Ha en bra dag!♥

Vad är beatrice's favorit tv-serie?

Visste ni att...
Min favorit tv-serie är utan tvekan Sex and the city, har inte sett alla säsonger men har laddat allihopa nu:) så nu kommer de bli en lång resa genom alla avsnitt. Gillar verkligen hela New York stilen och allt glamour, ser så jäkla härligt ut.. serien är verkligen en medelåldrig bruds dröm, eller när jag kanske är 25-30bast skulle jag gärna vilja bo där och ha en massa cash och kunna köpa allt jag ser, skor,kläder och allt annat ;) New york är nog ett place som står på min lista att besöka innan man dör, dit måste man fan åka! fara dit men nån kompis och shoppa!♥

Favorit skådespelaren i serien,möjligen av alla kvinnliga skådespelare, är själv klart the one and only Shara Jessica Parker, så jäkla skön brud! jävlig snygg för den delan också men hon är en jävel på att spela asså.. När hon spelar Carrie i serien så gör hon de på en riktigt hög nivå!Älskade öven sex and the city filmer, såå sjukt jävla bra asså.. dom fyra tjejerna gör verkligen hela serien, utan dom- inge sex and the city ;)

-Shara Jessica Parker, vilken stjärna ;)

Men nu ska jag snacka klart men alle och sen ska jag se på Sex and the city..
Hörs sen elr imrn:) pusssaar!

hemma

Hej bloggen:) är hemma nu, matchen blev oavgjord med alle var jätteduktig ;) /fotbollskille..grgrr!\hehe;p alle skulle nog ringa mig sen tror jag, vi bestämde nyss att han skulle komma till mig på fredag så han inte behöver stressa på lördagmorgon typ, så de blir nice! men nu har jag inte så mke mer att berätta om kvällen hittils men ska skriva ett annat inlägg så vi hörs snart, puss!

drar till robban nu

ska fara och se fotboll nu, hörs senare ikvl:) såhär ser jag ut ikvl!


nothing special!

28e juli 201

Hej bloggen:) ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag fixa min lite..
ikvl ska jag se fotboll med andréa! Vi far strax före 7tiden -hörs snart♥

sov liite väl länge

Hej, "försov" mig som lite grann ;) eller.. mamma sa igår att hon sku väcka mig vid 10 men hon hade tydligen glömt bort de så¨jag vaknade nyss, så idag blev de inge skellefteå men vi skulle fara dit imrn iställe, idag vet jag inte vad jag ska göra, måste städa mitt rum..fixa sminkborde osv! snart måste man ju nästan börja packa också, far ju på lördag,kommer hem på måndag.. jag ska ner och käka nu men ajg skriver sen:) puss!♥

nyduschad

-skönt! ska se film nu:) skriver senare inatt mabey♥pussar..

laddar ner film och redo for bed

ja, håller på att ladda ner nå filmer nu som jag ska kunna somna till.. gick inte så himla snabbt så ska nog hoppa in i duschen tvärt nu. Föresten, imrn ska jag till skellefteå med morsan, de ska inte bli nå storshopping igen men vi sku gå på cubus och lite såntdär!:) kanske får med mig hem nått plagg, återstår att se vad dom har att bjuda på ;)

ska pröva mina nya hårprodukter noooww, skriver efter dusch! puss på er♥


en hel dag i stan

Hej bloggen:) jag är hemma nu, eller jag komme hem kring 8tiden, helt sick vad länge jag och morsan va i stan! fast vi handlade ju iförsej mat och sånt också, käka lunch osv.. har köpt lite stuffs till junsele och massa annat, behövande saker brukar jag kalla det, typ all massa olika typer av produkter och sånt, har inte så mke att skriva om just nu bara bilder på shoppingen.. enjoy ;)

Två par skor, nya vanliga vita och ett par svarta/leopard ballerinadojjor ;)

Svart/silver ögon skugga, pensel, och solkräm:) för se om den är nå bra.. hoppashoppas!:)

Svart gina linne och "ballerinasockar"

Svart kofta från nicole, blir bra till hösten ;)

Rakhyvlar, favorit-dagkrämen och tops:)

Nya tröjan från gina tricot, måste bara säga en sak att jag verkligen hatar..hatar, gina's sånadära baseball jackor, det är tammefan de fulaste, och de som är mest irriterande är att vart man än går finns de alltid nån som har den på sig, de är min åsikt om det, folk tycker säkert den är snygg, säkert snygg på vissa.. men inte jag! aldrig! men.. den nya tröjan, skit mysig! också i detta highschool tema men mycke mera min stil, tog xs men ändå var den stor och skön, fickor på den och, perfekt att bara dra på sig på kvällen :) 199:- kosta den, inte alls farligt!



-Till håret, ska färga håret innan junsele iafl..mitt har blekts så mke:/ NYTT shampoo och balsam, även detta är ett frisörsalongskvalité elr vad man ska säga, använde tresemme förut men ville pröva denna, tror stark på den ;)

Somsagt fick jag min lön idag och idag har jag spenderat kring 1300:- så ja.. nu måste jag spara till junsele och sundsvall känner jag, kan ju fan inte vara pank då, vill ju shoppa där också!

Men nu ska jag ta och spela lite betapet och sedan hoppa in i duschen, hörs senare ikvl:) pussar!♥

stan snart

Godmorgon, måste fixa mig!! vaknade nyss, far om typ 30min! vi hörs senare,shoppiong idag.
Ha en bra dag allihopa, pussar!♥

har riktigt tråkigt

hej bloggen, jag har verkligen ingenting att göra.. sett film tills nu och jag är inte ens trött, funderar på att hoppa in i duschen, sku va jäkligt skönt ändå! kommer verkligen inte ta mig upp imrn, ska fara halv10 till umeå och då måste jag väll stiga upp vid 8typ.. kommer inte ta mig upp, GARANTERAT.. skulle bara vilja lägga mig ner i sängen och somna på en gång, inte sitta uppe och dö.. ska kanske ringa andréa som också ligger vaken, snacka med henne på msn och hon verkar ha lika jävla tråkigt som jag! ska ner och tvätta bort mitt smink nu, och sen vettefan va jag ska göra, men vi hörs väll lite senare i guess, puss♥

god kväll

gokväll allesammans ;) komme nästan nyss hem, vi åkte buss hem:) vi var med mikke,all,andre och bonden och några till, vi åkte lite moppe, (andréa blev nästan ihjälkörd) hoppa studsmatta, gunga och hängde bara.. rätt skönt och bara göra nått, träffa folk istl för att sitta hemma framför datorn hela jävla kvällen!

Imrn blir det umeå, var tänkt att ja ju till skellefteå men de blev umeå ändå! ska shoppa lite inför junsele som blir på lördag, taggar nästan lite.. komma bort från allt, känns lite så! men ska skriva nån inköpslista ikvl som jag kan lägga ut senare ikvl på bloggen elr imrn bitti innan jag far, kommer fara kring halv10 mot umeå så de blir att gå upp tidigt imrn asså.. och jag kan lova er att de är jag tamme fanimej sämst på, när skolan början..asså-.- jag kommer inte orka, upp 6varje morgon, bussen går 5i ifrån sika..fyfan säger jag bara, önska jag bodde i stan, flytta:( trivs väll där jag bor, lugnt och skönt men ändå, kommer bli jobbigt i längden när jag kommer gå skola i stan!

ska se film nu, eurotrip...en riktig riktig tidsfördriv-film assååå, träffa allenalle ikvl också:) sötnosen min<3

men vi hörs väll lite senare eller imrn, puss på er!♥

drar till ånäset snart

hej bloggen, jag och andréa cyklade till bygdeå(1mil) och for på frasses och köpte strille och mjukglass, mke gott ;) sen cykla hon hem till dalkarså och jag cyklade hem igen! nu har jag fixat mig lite och nu ska vi snart dra till ånäset och va med mikke och alle, andréa är påväg hit nu och vi far väll direkt när hon kommer, farsan sku skjutsa upp oss! vi sku typ se nån film osv när vi komme dit, vi far väll hem med 10bussen eller så kommer andréa farsa och hämtar oss när vi vill hem men kan inte vara borta så mke längre än tio för ska till skellefteå imrn vid 9tiden, dom öppnar ju kring 10 så jag och morsan sku va där när de öppna:) men nu ska jag piffa till mig en sista liten gång sen kommer väll bruden min sen drar vi, hörs när jag kommer hem! pussar♥


godmorgon

hejhej:) jag och andréa vaknade för ett litet tag sen och nu håller vi på att göra oss klar för att ut och cykla, vi sku trampa oss till bygdeå och köpa nå food elr glass,i know, de är mulet men so?, vi far väll på ett litet tag och vi ser väll hur långt vi kommer. Det blev inge ånäset idag men kanske ikvl men vet inte för jag ska till stan imrn, vi ser väll, men nu ska vi fortsätta fixa oss, hörs sen! puss♥

nattblogg?

Vi har ännu inte kunnat sova eller äta, ska nog ner nu för att göra några mackor sen ska vi se på en film, remember me hette den, nån slags kärleksfilm uppfatta jag de som? i don't know, säkert bra:) men vi hörs imrn, kommer nog somna direkt efter filmen så kommer nog inte blogga nå mera ikvl men imrn så! god natt sverige, pusssar!♥

andréa här

andréa komme hit för ett litet tag sen, skit nice! imrn ska vi fara till ånäset, möjligen cykla dit, men vet inte än ;) vet inte om vi kommr orka! haha.. vi gör inte så mke, vi kanske ska ut och bada snart;) annars hade vi tänkt att gå och ut gå en bit, vi kommer typ vara uppppe hela natten sen ska vi möjligen upp kring 8 imrnbitti och börja cykla, men vi ser väll ;) men nu ska vi fixa nå käk och sen ska vi väll hitta på nått.. hörs senare eller imrn, puss!♥


nya jackan

Köpte denna goding på gina tricot i fredags.. blev kär i den såfort jag såg den, dessutom var den på rea:) 149:- kosta den, skitbra pris! passar mig alldeles utmärkt, somsagt så älskar jag färgen- millitär grönt, jag slänger inte skinnjackan i väggen nu bara för denna men den här ska jag nog inte använda som ordenary jacket utan jag har den till de den passar till:) skinnjacka kan man ju ha till nästan vad som helst men denna känner jag att jag måste använda flitigt och inte bara kasta den in i garderoben! så om man söker efter en "grön" jacka, kolla gina tricot, skit snygg♥

junsele

hejhej bloggen, tänkte berätta lite om vars jag ska nu till helgen! jag och min familj +min pojkvän ska fara till junsele, de är som ett place där de finns lite allt möjligt, djurpark,utomhusbad, tivoli sen är de ju som en camping plats och stugby.. vi har hyrt en stuga där så på lördag far vi dit och ska checka in i stugan kring 3tiden på eftermiddan, kommer åka hem på måndag så kommer nog inte bli så mke blogg dom dagarna, men kommer försöka mobilblogga lite från alles telefon eller nått:) jag har faktiskt varit i junsele en annan gång, kan kanske va kring 6-7 år?minns nästan ingenting, minns väll nån lekplats, en struts och en bil bana de är väll de ändå så ska bli kul att fara dit igen, ännu roligare att alexander följer med också.. kommer nog måsta köpa ett extra minneskort för kameran kommer nog full annars, sen vette fan hur mke packning de kommer bli..shit, okej jag ska vara borta i typ 3 dagar men kan ju ändå bli en del ;) men tror de kommer bli mycke mysigt, längtar nästan litegrann tills vi är där, kommer nog bli skitkul, bara de inte regnar elr är molnigt osv.. de sku va skittråkigt! vi ska också fara till nån stad nån av dagarna och gå på stan osv, så lite shopping kommer följa med hem:)



middag

ska ner och käka nu, kommer tillbaka snart och då ska jag berätta mera om hur veckan ser ut för mig:)puss!

50-års "kalas"

hejhej, inlägget blev lite längre bort än planerat men nu skriver jag iafl.. gårkvällen var faktiskt roligare än jag trodde den sku bli, trodde inte de sku finnas så mke öl och sånt så när jag såg möjligheten att få sig ett bärs till maten så steg förhoppningarna, senare så kvällen blev de lite vin osv:) vi åt,spela brännboll, dansa lite och hade trevligt! vi for väll hem kring halv tolv om jag inte har helt fel men vi sku köra hem mormor så de blev lite tidigare än väntat faktiskt ;)



 




jävla svenne party

Alexander, brother from another mother



jag i början och slutet av kvällen:)

mina älsklingar ;)

Så...slut på bilder? näe, men orkar inte lägga upp nå flera, bara tråkiga också på massa random folk jag inte ens vet vilka de är,vann faktiskt tippsrundan om 60-talet, vann en pralinask men skickade runt den så alla fick ta ;)..(okej assåå,de faktiskt lag som man va i och gjorde tipprundan men de hade jag inte tänkt skriva ut så jag sku verka liiiite smart men jag kunda faktiskt dom flesta frågorna) JAAAA..juste, jag ska snart käka så jag får skriva på ett litet tag, hörs sen sötnosar:) puss♥




söndag 25e juli 2010

God morgon allihopa..♥ sov skiitlänge idag, jäkligt skönt och bara sova ut! somna väll kring 2tiden i natt så behövde nog sömnen.. ska snart börja städa lite och sen ska jag tömma kameran på lite bilder som ska ut här ;) har pratat med andréa nu på morgonen(hehe,ja lunchtid)och vi sku typ hitta på nått ikvl elr så, finns ju inte så mke att göra men vi sku väll se film osv..blir ju kul, de blir nån gång efter maten tror jag :)

Just nu sitter jag i vid sminkborde och bara kollar runt lite på internett, chockar facebook osv, men måste nog städa lite nu och efter det så ska jag lägga ut bilderna från igår ;) men vi hörs väll på nån timma drygt, puss!♥

hemma

hejhej, vad har ni för er?:) jag komme nyss hem,jaja..jag vet, lite tidigt men jag kan faktiskt försvara mig att mormor vart trött och ville hem så vi vart tvungen att åka, en jag tror inte det är så livat i bobacken just nu, de dog väll när jag stack i guess ;)hehe, har inte så mycke att berätta men hade tänkt skriva mera om kvällen imrn, ska gå och krypa ner i sängen och ladda ner en film, under tiden ska jag dricka upp mitt vin och prata lite med alle kanske, ska se om han är vaken och orkar! kommer visa massa bilder imrn för just nu orkar jag inte sitta och ladda upp osv, men jag bjuder på en riktig sköning och så tackar jag för mig för ikvälll oxså hörs vi imrn snyggingar!

"god natt" - puss♥
de är min mamma de ;)

öl,chirre och vin

rubriken säger allt ;) vad har ni för er? jag står ute på verandan och är som en liten DJ som sköter the music här! tyvärr kan jag inte spela vad som helst men jag rockar ändå ;) hörs sen!

fortfarande 50-års kalas

god kväll:) kommer nog hem lite senare än väntat, vi ska spela brännboll nu, hörs när jag kommer hem ;) puss♥


fixad och redo för "fest"

fest..näe men ändå, de är massa personer som samlas och vill ju fan inte se ut som en lodis ;) så nu har jag fixat klart mig och morfar är påväg hit för att hämta mig och morsan, min syrra är påväg hem från trästock och hon och farsan sku komma ner lite senare för linnéa ville fixa till sig lite hon också! kommar ta med mig kameran så kommer säkert ta massa kort, men vi får höras när jag kommer hem då:) ha en bra eftermiddag allihopa! puss♥


"millitärjackan" - gina tricot 149:-



ska fixa mig nu

nu ska jag göra mig klar för att fara på "kalas" ;) vi ska väll vara där kring 4 så vi far väll om nån halvtimma eller så.. shiet! måste fan skynda mig!! ja jag vet inte riktig vad jag ska ha på mig men har tagit på mig ett vanlig slappt linne, "höga shorts" och ett brunt bälte som jag köpte igår :) säg va ni tycker, ska nog ha jackan som jag köpte igår till.. lägger ut en bild på det snart! hoppas hoppas att de passar! men nu måste jag verkligen göra mig klar, vi hörs om ett litet tag, puss!♥

vad tycks hittils :)?


i thouhgt i lost u'


har inte berättat det här men.. var ute och sprang i torsdags förre veckan elr nått, óch då tog jag av mig halsbanden som jag fick av Alexander när jag fyllde år, mycke fint och dyrbart.. efter de hade jag inte på mig det på hela helgen osv, när jag möblerade om i rumme så tänkte jag att det skulle komma fram för jag hade känslan att nått runt helsen saknades och jag kunde inte hitta det, hela min familj letade, ute, inne, i bilen.. överallt! men.. idag så hitta jag de:) jag fick som en liten chock när de bara hängde där framför mig, gick fram till katt/hund gården och där på stängslet, där hänger halsbandet:O de finns ingen förklaring till hur de kan ha hamnat där men sjukt glad jag blev när jag hitta det, kommer aldrig ta av mig de nu, eller de kommer ajg säkert men denna gång ska jag ha stenkoll på vars jag har de!:)

Juste..fick ju hem min t-shirt

har ju glömt att visa t-shirten jag beställde,att jag beställde den var mer som en kul grej ;) fick nått erbjudande om att beställa en egen t-shirt med eget tryck och tänkte jag kunde vara lite gullig med pojken min:) har vart faktiskt glad och de va ju bra!

sanning ska fram

Låter lite "brutalt" kanske men.. måste ju visa vad jag gjorde för nått i förrgår:) jag skrev ju att jag skulle göra nått helt unexpected och jag vet inte vars jag fick idén ifrån men jag tror de va att jag köpte de där lilla bordet, jag tyckte inte riktigt att det passade där jag hade sängen så då sa jag bara rak ut: nu ska jag möblera om! ;) och de gjorde jag! vart en riktigt stor skildnad :)

Resultatet

Vart faktiskt riktigt nöjd, alexander sa också att de vart bra :) var en jäkla stor skildnad, hoppas bara att jag kan hålla de såhär "snyggt" ett liiitet tag iafl, slippa kläder fulla golvet och disk på alla ytor som finns ;)hehe.. tragisk med sant, så äre faktiskt.. fixa även nå små ramar och målade en hylla som jag satte upp, drog ut nå bilder på mj och dom som står mig närmast och wipps! - så fick mitt rum lite mer personlighet, more of bea ;)


Men nu ska jag fortsätta blogga sen så ska jag fixa mig inför "kalaset", hörs snart:) puss!

back on track

God morgon bloggen.. älskliingen har farit hem och jag är nyduschad och fräsh. Idag ska jag på nån slags släktträff, de är typ 50-års"kalas", ska dit vid halv4 tiden idag men vet inte hur länge vi kommer att stanna.. menmen, kommer väll bli trevligt!:) har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig, vad ska man ha för slags kläder på 50-årskalas? har men ens nå speciellt? kan man inte bara ta mjukisar och nån t-shirt?näe..men får väll hitta nått som passar!

Idag är andréa på bröllop, så himla kul:) hon hade köpt möjligen den snyggaste klänningen jag sett,skit snygg! mycke sexigt. I veckan sku vi hitta på nått, vi har ju en såkallad sommarlista, en lista som vi har skrivit ner lite halvgalna saker som vi ska "utföra" under sommarn, och vi har inte gjort så mycke så vi måste sätta fart nu ;) skojskoj! crazy chicks

men nu ska jag bara gå och tvärstäda mitt rum sen kommer jag tillbaka, ska visa en sak ;)hmm...hemligt?näe, egentligen inte, men ska visa en sak, känner mig faktiskt ganska duktig, och nöjd:) men jag skriver om ett litet tag då, pusspuss!♥

lite blogg just nu - ja

Hej bloggen.. lite blogg nu, jag vet.. jag är fortfarande med alle och idag har vi varit borta hela dagen, har varit i stan.. hittade typ ingenting, en jacka och ett halsband :) ska visa imrnn för jag vill liksom inte stå och posa framför kameran när han tittar på ;)haha.. vad har ni för er nu då? vi ska nog ladda ner nån film och krypa under täcket och mysa lite! mycke trötta, åt för en stund sen tacos - kanske den "goáste" maten - köpte även hem en fet godispåse men ingen av oss är sugna, har mycke och berätta men känns som att man inte kan va så osocial och sita här och skriva hela tiden, nog för att jag tycker min blogg är "viktig", okej - jag är ingen storbloggare så folk blir ju inte besvikna om jag inte uppdaterar men ändå ;) nu känns de som att jag svammlar men jag får skriva och en massa imrn och visa vad jag köpte osv, ska ju till stan på tisdag också och handla lite inför J******.. ja jag har sagt att jag ska berätta men har inte hunnit..
ingen big deal men ändå ;) hoppas ni får en bra kväll och så hörs vi imrn, puss på er sötnosar!

puss!♥

..

God natt♥ hörs imrn ;)

liiiite upptagen

hej bloggen :) håller på med en masssa saker, hinner inte blogga just nu, skriver senare när mitt liv har lugnat ner sig ;) *stressigt* pussar!♥

snabb up-date

nu ska jag göra något helt unexpected..ni får se sen,typ..om jag hinner klart ;)hehe..xoxo♥

hemma

Var nere på andra varvet och hitta mig ett nattduksbord, sanning är att jag inte haft något på riktigt länge, knäppt iknow ;) men nu hitta jag ett, sen hitta jag ett ljus när vi va i robban, bara ett vanligt fett vitt ljus!

nu ska jag fixa nå käka till mig själv sen ringa andréa:) hörs,pussar!♥

solat klart

sticker iväg till robban sen ner till sika,hörs efter det ;) puss!

tidning + sol

Fick hem vecko revyn nyss, så nu ska jag läsa den och fortsätta sola..
Sjukt varmt och skönt blev det:) hare bäst sålänge, hörs senare! puss♥


örongodis..


Darin - Lovekiller

Låten som har spelats ett antal gånger på min spotifylista..darin men watever, sjukt skön låt ;)
lyssnade skitmke på han förut, när han va med i idol så älskade jag typ han,haha..
alla tjejer i min klassss hatade typ han förutom jag andréa och matilda carlberg,
vi typ ba: darindarindariiin;D men han försvann ganska fort,men han blir bättre,helt klart!


ain't no sunshine

Hej på er..

solen skiner,och går i moln, solen skiner och går i moln.. om de ska hålla på såhär hela dagen så et jag inte var jag skan ta vägen, vill ju sätta mig ute och sola hela eftermiddan! satt ute ett litet tag nyss innan jag gick in för att blogga.. ja, jag har nyss vaknat så jag har inte hunnit komma på nått att göra idag ;)hehe.. ville fara till stranden man jag vågar inte för blir säkert bara växlande hela dagen!

Andréa kommer hem idag från ånäset, dom sku typ käka surströmming i deras stuga(usch!)men kan säkert snacka med henne lite när hon kommer hem:) vi hade ju funderat på att fara och spela bowling imrn, hoppas de blir av..sku va sjukt sköj! men vi får se när jag får tag på henne, om du läser andréa så har jag inga pengar på telefonen så ring när du kan!

men nu ska jag ut och sola, puss!♥

-

sov gott sötnosar! kyss♥

nytt favoritnagellack



H&M's nagellack är ju bara helt underbara, här hemma har vi de hallonröda,turkosa och puderrosa.. älskar verkligen de här såkallade nudemodet, en ljusrosa tunika passar helt utmörkt till solbrända ben samt till ett par lackleggings.. gillar verkligen de fräscha, de biega, de ljusrosa och de gräddvita!:)♥ tyck de är skitsnyggt.. skulle vilja ha min design i nån sådan färg, ljusbiege/gräddvitt av nått slag, och självklart ett litet inslag om rosa, perfekt! men somsagt, rekommenderar verkligen hm's nagellack, håller bra och torkar till en viss del hyfsat fort, färgen på bilden som jag kallar puderrosa heter pink mist, man måste måla nått extra lager för att framhäva den underbara färgen men absolut en kanonfärg, <- klicka för en mke större bild ;)

nu jag borta tänder osv, puss!



Vad ska man köpa för sol-lotion?

Har länge kollat på niveas nya serie med solskyddslotion osv, dom verkar bra och sku vilja testa dom men sen så finns det ju nå som heter piz buin också, har läst runt lite om dom produkterna och tyckte det lät mycke bra, i beskrivning står de att man får en naturligt solbränd hus dubbelt så snabbt, har ett återfuktande system och minskar flagning - långvarig solbränn. Låter somsagt skitbra, finns både en lotion och olja som jag är sugen på att köpa, dom finns på Åhléns eller så kan man lika gärna beställa ifrån eleven.se, klicka här så kommer alla piz buin-produkter upp.


Sen har vi Nivea's nya produkter, har kollat in två stycken produkter här också.. båda innerhåller ämnen som gör att huden blir brunare snabbare men protect and bronze sun lotion skyddar mke bätte mot solen än vad carotene sun lotion gör, men enlig mig så känner jag rent spontant att carotene funkar bättre, eftersom de är brunare jag vill bli. Jag är hyfsat brun men de är klart man vill bli brunare, förut solade jag solarium innan sommar komme men nu solar jag inte längre..bara ute såklart ;) men behöver nått som skyddar huden också, inte bars gör ddefn brunare, men de är inte ens säkert på att någon av dessa funkar.

 

Tror ändå att jag kommer testa nån nivea först, dom ligger kring 60-90kr, beror ju helt på vars man köper dom..  ska in till stan på tisdag nästa vecka så ska köpa nån då, och dåå har jag fått min lön..så jäkla skönt! men nu ska jag fortsätta blogga, hörs snart! pusss♥


Fick ett paket också

juste.. fick ju hem ett paket :) var från vecko revyn, en ögoskugga man kunde beställa! en brun och en lite biege/guld, kommer passa min hårfärg perfet ;) (super snyggt till den supersnygga färgen millitärgrön som jag har på alla mina kläder nu för tin,hehe..inte alla men, pöörfekt)
härlig till fest också, smoooky eyes ;)

puss på er!♥


stranden

Hej bloggen..♥ har som sagt varit på stranden nu i eftermiddag, först var det inte så soligt men tillsist sprack de upp och blev riktigt fint, jag doppade mig till och med i vattnet :Ohehe;p de va kallt men skönt för solen lyste på som satan..nice ;) vi for till bygdeå först och köpte en tidningar, eller morsan sku ha aftonbladet och vet ni vad? en tidning som jag verkligen köper varje vecka är sofies mode, sjukt bra tidning! förut prenumenerade jag på CHIC, men de va som mest kläder och sånt från udda butiker från hela världen kändes de som, nog fanns det mode som kommer och finns i sverige men ite va de nå mycke tycker jag! förut prenumenerade jag på vecko revyn men slutade när min prenumeration tog slut men nu har jag tagit upp de och nu prenumerar jag på veckorevy:) men somsagt.. sen for vi till stranden och solade, sen ringde bonden och ville ha tag på alle och sa att jag sku komma till grimsmark ikvl och va med dom så tror jag ska dit om jag kan :) kulkul.. men jag tog ju såklart med mig kameran så här kommer lite bilder!





nu ska jag fortsätta blogga så vi hörs snart:) hörs snyggingar,pusssar!♥

mot stranden

hemma nu! ska till stranden med morsan nu:) blev korta inlägg nu på förmiddan men ska skriva mera när jag kommer hem, har tänkt berätta lite om min roadtrips om nån vecka, ska ju bort en gång med familjen och en gång med alles familj, trevligt!:) men nu ska jag packa ner lite jordgubbar och loka i en kylbag sen drar vi, vi hörs senare♥pussss!

lunch med syster

god morgon, far till robban nu hinner inte blogga..hörs sen ;) puss!

hemma

god kväll bloggen!♥ har varit ute och gått/sprungit med morsan, komme hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och snackar med min underbara pojkvän!:) ska gå ner och göra mig en sallad snart..mycke gott, sen blire att hoppa in i duschen! Imrn ska jag käka lunch med min morfar och syrra, så måste typ stiga upp vid tio imrnbitti, sen imrn ska jag nog fara till stranden med min vovve så hon får bada lite,om de är bra väder förståss.

men nu ska jag gå och göra mig lite käk, men vi hörs imrn, god natttt..puss!♥

impuls grejer är bra

far ut och springer nu, morsan följer eventuellt med ;) bort med fläsket! hörs efter det, puss!♥

spelat klart!

det var inte lika kul som väntat, men min brud blev het! ;)
ska spela mera senare, ska byta om nu:)

let's play.. bytte köder ett x antal gånger men snygg vikket som! ;)


urbz

hej..ska sätta mig och spela ett gammalt spel jag inte spelat på länge! ;) urbz.. man kirrar en gubbe som så ska man ta över en stad, inte så svårt för mig då inte? ;) man ska få respekt osvosv, hörs efter jag spelat..puss!♥


har badat för första gången

Hej bloggen♥

Har degat hela dagen tills syrran komme hem, de första jag sa va: tja kan vi göra nått elr? så då tog vi mopparna ner till ricklaån och provade att bada, de va inte så jäkla kallt men man ville ändå inte stanna så länge! när vi komme hem tog vi bullar och gick ut och satt oss ;) gottgott! bakade typ fyra fulla plåtar men bullar för int så himla längesen som nu snart är slut, de är väll kanske sju bullar kvar,hehe:)

vi tog lite bilder också!


vågade knappt gå i..

Nu ska jag och syrran göra nått, vi kanske skulle sjunga singstar men vet inte! jag vinn ju bara så de är inge kul längre.. föresten så kommer min lön snart, ska fara in till stan då, vet inte om andréa sku me då men.. vi hade snacka om de men, vi ser väll:) ska göra en "ska köpa lista" lite senare ikvl, vet iafl en sak jag ska köpa för pengarna! men nu ska jag dra mig neråt och hitta på nått, skriver senare! pussss♥



'I could really use a wish right now

andréa kommer nog idag, blir väll att bada och ta massa sexiga pics ;) näe, vet inte säkert om hon kommer men kanske.. Ligger i sängen och snackar med alle i telefon, vi funderar på bowliiiiing med andréa och emmepemme på fredag, får se om de blir nått! sku va riktigt kul:) ska ringa andréa snart.. hörs snart! puss♥

ännu en dag utan planer

God morgon bloggen.. nu har jag blivit så van efter förra veckan att man hade liksom planer nästan varenda dag, stan,fest,fest,ånäse osv.. nu kommer man till början av nästa vecka och har ingenting planerat alls! jag vaknar upp och går ner och tar  mig en bulle och börjar tröts äta..nä men de va faktiskt riktigt gott också ;) haha!

jag ska snart äta lunch sen blire väll säkert att gå ut och sätta sig i en solstol och bara dega.. och en sak till, jag har inte ens badat ute iår! de är förfan slutet av juli och jag har inte ens badat..jo i våran pool men när är de ju 26 grader varmt typ.. men inte i havet! och nu när jag väl säger att de är slutet av juli så tänker jag.. skolan börjar ju fan snart!! 23 AUGUSTI börjar jag:0 helt sjukt.. sommarlovet, poff.. borta! ska berätta mera om mig själv och sånt framöver, tror att min blogg kommer bli lite mera seriös när jag börjar skolan, eller så kan de lika gärna bli tvärt om ;) men man börjar ju typ ett nytt liv och livet blir lite annorlunda!;p

Andréa, om du löser dehär..kan du inte komma hit idag? jag möt dig me cykel om de är så! har svintråkigt :(

Jag just nu..


ny vaken, h-e-t.....


men nu ska jag gå ner och äta nått mera än bullar, hoppas andréa kommer idag också, de blåser ju men de kan ju lugna ner sig.. hoppas! jag skriver efter lunchen, pusss!♥


chillar hos andréa

 hej..är hos andréa nu, jag tog moppen hit och köpte med mig dajm glass så vi har legat och käkat de, andréa ville se film, hon ville se My sisters keeper' men jag ska hem om nån timma bara, ska vara hemma innan tolv så!men nu ska vi ner och käka jordgubbar:) fett gott! bloggar mera senare.. pusspuss!♥


bea VS syrran

möter syrran i tv-spel iställe för bad, de blir nog nått bilspel..måste skynda mig, måste ha snyggaste bilen ;)

andréa!!

riiiiiiiiiiing mig när du kan andréa!!!!!!:o viktigt<3

bilder från dag 2 - lördag

har berättat allt om gårdagens morgon, bakis och mensvärk så det behöver jag inte upp igen! men..vi cyklade till elvira kring7 och började dricka där, det var en riktigt skön kväll med både brudar och dudes, hehe;p vi började gå ner mot byn vid halv 10 och fortsatte festen där, jag coh alle for hem vid 12, morsan kom och hämtade oss, det var en lugn kväll för mig men ändå fartfylld ;)

jag och andréa överreagera lite grann på **** och förstörde en ägodel till han men jag tror ingen av oss brydde oss.. inte han heller för han var rätt så packad! menmen..kul var de! ;) skönare brud får man leta efter! nu kommer det snygga pics från gårdagen:


louisa som har blandat första groggen

jag och vackra majsan                                              SKÅL!

älskling♥

ölspelet

elvira och louisa

sitter inne på turkpizzerian och väntar på strips ;)

strille!!!! andreas ->

maja,andreas och tilda!

har mycke fler bilder men orkar intelägga ut och dom är kanske inte så snygga,hehe;p nu ska jag typ fara och bada, så jäkla varmt.. vi sku käka snart oxå så skriver efter maten! hörs om nån timme eller nått, pusss!♥


bilder från dag 1 - fredag

i fredags startade vi kvällen på lufta resturangen och käkade middag där, sedan drog vi ner på byn och började dricka, gick ner på nybyskolan och kollade på "småfjortisar" som satt och drack..haha;p roligt roligt! sedn gick vi upp till alle och drack där, trevligt:) sen ut på byn och festade på, träffade sjukt mke personer man inte träffat på länge, var en av dom sista ute på byn som krigade på ;) la mig ner i alles sängen vid 3tiden och vi somnade nästan på en gång.. nu kommer det liten bilder!

Middag med mvg-brdarna ;)


jag och alle?.. snyggingar ->

ofelia och louisa

maja och tilda, söta tjejer!


min snygging!

jag,robbin och ressoh.. snygga killar!

härliga brudar

Mike.. skön kille + jag och heta andréa ;)

snygga!


dragna ;)

bästa bruden♥

där har ni bilder från i fredag, lägger ut bilder från igår nu direkt, puss!

god morgon..eller?

God morgon bloggen.. ;) Jag och alle vaknade väll för kanske en timma sen, han har farit nu och gårkvällen var lätt värd, inte bakis idag och inte mensvärk idag.. skönt! bakis har jag inget emot egentligen men mensbärk, fyfan! alle for hem nyss och ska bara städa lite nu och sen ska jag ringa andréa och sen ska jag blogga, har skitmycke bilder från helgen, galet.. men vi hörs lite senare sötnosar:) puss!♥

hemma nu

God kväll bloggen ;)..

Vart en tidig käll, trött som fan.. draaaagen! kvällen var värd, skriver imrn/pussss!♥

bakis today

tjenare bloggen;D i morse vakna jag kring 7 men världens mensvärk :( fattar ni? mensvärk+bakis..de va då fan ingen bra kombination kan jag lova! igår hade det jääkligt kul asså, fest hela natten.. alla drog ju typ nån gång efter 1 men jag stannade ute och krigade fram till klockan 3 nästan ;) var bakis förut idag men de gick över ganska snabbt!


ikväll så kör vi igen, öltältet i ånäset..eller ja.. jag ska bara dricka nån bärs ;) ska ta det lugnt, kommer nog bli så att man vaktar andra ikväll.. ska cykla till pelle med alle tilda och jimmy så vi är där kring 7tiden ikväll och där ska vi förfesta! där stannar vi väll möjligen 2 timmar kanske? sen ner på byn all night long.. vet inte när jag ska hem, alle följer med mig hem ikvl så vi kanske far hem kring 12 möjligen?

det var allt om igår och kvällen, vi ska käka snart och sen ska jag och alle fixa oss inför kvällen, lägger nog intr upp några bilder föränn jag kommer hem för alexander dator vägrar ladda upp bilder men lägger in nått inlägg innan vi far ;) puss!♥

nu drar vi på fest

nu kör vi, BÄRS! hörs imrn snyggingar.. nu är fest hela natten ;)

såhär ser jag ut ikväll



va gör vi? nu kör i ;) pussar!♥

nu har jag fixat klart mig

kommer lägga in en  kvällens outfit bild sen, ni får nöja er med en liten sneek peek bara, mest en liten blick på kvällen face look men ändå ;) andréa kommer snart och då ska vi dricka lite bärs sen far vi till ånäset, skriver när hon har kommit! puss♥


Nya naglar

satt och surra med andréa i telefon samtidigt som jag fixade naglarnan så det tog lite längre tid än väntat ;) resultatet vart bra, ska möjligen fila ner dom lite till, men dom blir perfekta till ikväll ;) här kommer lite bilder:

gelenaglar på bruna händer, grr!

closeup!

Ny kategori - skönhet och hälsa

ska börja fixa mig inför party nu.. vi hörs sen, pussar!♥


nyduschad

nyduschad och fräääsch ;) grr! jag har börjat på naglarna nu! bilder kommer sen!

nu ska jag ta hand om mig själv lite

Hörs efter mitt mini spa ;) bara jag som har inbjudan! sen ska jag fixa mina naglar..
-skriver sen♥


tog en morgon promenad

God morgon bloggen :)

Jag vaknade kring halv åtta tiden och bestämde mig för att gå ut och gå, morsan följde även med.. det var skönt att starta dagen med en liten prommis! snart ska jag och morsan städa hela nedervåningen och sen ska jag hoppa in i duschen och sköta om mig själv lite, pila hela kroppen, raka benen mm, hårinpackning och senare ska jag fixa mina naglar ;) kommer bli skit bra! ,

Angående ikväll ... Andréa kommer till mig vid sex-tiden kanske och då ska vi dricka lite och fixa oss,sen så ska vi antingen åka buss eller så sku farsan skjutsa oss till ånäset.. det blev inte så att vi sku va hos Elvira ikväll, utan vi ska käka på luftaresturangen ikväll istället! vi ska va hos elvira imrn! kommer nog inte blogga nått efter klockan halv6 eller så, ska sova hos alexander och vi kommer väll hem kring 2 kanske och då kommer jag inte orka blogga nått..hmmm undra varför? ;) ni kommer få se kvällen outfit senare ikväll också! hot hot hot..(not) ;)

men nu ska jag fixa nå käk och sen blire städ sen blir dusch sen ska jag till robban och fixa lite saker, men jag får skriva senare..pussar♥

trött och sliten..FEST IKVÄLL, jiho!


ska göra mig klar för kvällen nu

ska gå och ladda ner en film nu och gå och lägga mig, andrea borde ha kommit hem..ring mig?:)
men jag kommer skriva imrn, blir mycke uppdatering imrn innan jag far. Imrn kommer de inte bli nå skrivande på kvällen för då är det fest! men vi hörs imrn, god natt:)♥

ses imrn älskling,har saknat dig..


äntligen klar!

*pustar ut*...äntligen klar med rummet! ;) kommer säkert vara stökigt redan imorgon men ja.. får försöka hålla det rent och snygg, ser på tv just nu och sen ska jag in i duschen, vet inte om det här blir sista inlägget men vi ser väll. Andréa är i stan och sku ringa vid 10 när hon satt på bussen, vi sku snacka om imrn osv..

men iafl.. kolla hur mitt rum blev ;) nice!



Skriver ett litet inlägg om nån timma! puss på länge♥

mitt rum är en stor katastrof!

Mitt rum.. det är helt sjukt så stökigt det är här! den som kommer hit och städar får 500 spänn.. orkar inte! andréa har ju tur hon, hon drygar ju ut på hennes städning tills man inte ens ser golvet och då blir hennes morsaless och städar åt henne menmin morsa sku inte ens mitt rum för 1mille..jag svär,sant! jag måste städa.. själv.. försökte att lura syrran,
gick in i hennes rum och ba;

B- linnea kan du göra mig en tjänst?
L- mmh
L- eller det berorpå vad..
B- fan!
L- du ville attjag sku hjälpa dig att städa ditt rum
B- MEN JA! kan du det elr?
L-glöm de!


nu blire på med plats handskar och upp med en soppåse..man vet aldrig vad man kan hitta, men de mesta är bara kläder, skriver och lägger in efter bilder när jag är klar, om jag kommer bli klar? puss♥


mätt och belåten

har nyss ätit, ska snart köra igång en film eller nått med familjen, äta jordgubbar och tare lugnt.. men ska fan hinna mycke ikväll, städa rumme, duscha, raka benen, göra gelenaglar och hinna få nån sömn! men jag har alltid tid för en paus med en skål jordgubbar ;) jag skriver om nån timme! hörs sen,puss!♥

michael jackson♥

Att jag är ett stort fan av Mickal Jackson?.. ;) har varit det hela mitt liv, ända sen man kunde börja lyssna på musik.. när jag gick i lågstadiet så var jag den ända i min klass som inte spelade fotboll, utan jag lyssnade hellre på musik och hoppade hopprep, jag var lite utstött i lågstadiet.. det var ju så att man skulle spela fotboll men jag ville liksom inte..

det som är så jäkla speciellt med Michael är att allt kommer och låter så jäkla naturligt när det gäller han, alla moves och toner.. det låter verkligen inte som att han bara sjunger det för att han ska sjunga det! han har verkligen gjort ett stort intryck på mig, han är verkligen den mest orginella artisten som jag känner till.. det bästa med hans låtar är att man blir aldrig less på den, och sätter man på en låt kan man aldrig säga; Näe inte den där, den är ju gammal, för man lessnar aldrig på låtarna, dom känns nya varje gång man lyssnar på dom! Att Michael har gått bort är en extremt stor förlust för musikens värld, och även våran värld! den 25 juni 2009 slocknade en stor sensation inom musikens historia och jag tror inte att nån kommer glömma honom! Michael Jackson är och kommer alltid vara the king of pop, det finns ingen som honom och det kommer aldrig att finnas! vila i frid, du förtjänar det!♥



ja.. det visste ni inte va? ;) nu ska jag gå och äta sen så ikväll ska jag berätta om mina roadtrips i sommar! kommer bli grymt, ska bort två gånger, en gång med min familj och en med alles familj, blir trevligt:) hörs senare, pusssar!

ute!

sitter ute i solstolen med bloggdatorn och solar, pratar med älsklingen i telefon!
-bloggar senare!♥

byxdressar!

Hej bloggen!♥

jumpsuit, byxdress eller playsuit! kalla det vad ni vill men det är så sjukt snyggt enligt mig! själv äger jag tyvärr ingen men jag måste skaffa en snart, har letat men inte hittat nån som jag verkligen ville ha, dressen som är min favorit är den svart/rosa blommiga på bilden,den ser lite stor ut på bilden men man ska ju ha den tight vid låren, såg den på Kenzas blogg för ett tag sen och blev fullständigt kär i den men den var såklart slut när man väl är inne i stan för att kolla på den.. skulle vilja ha en vanlig svart och vit också som dom på bilderna, enkla och definitift snygga:) skulle kunna tänka mig en knallröd också, frääscht nu på sommarn! en byxdress är ett måste för mig i resväskan när vi ska på semester, ska berätta mera om det senare ikväll! ;) nått som jag annars skulle kunna tänka mig är en jeansdress, som på bilden där nere, typ "hängselbyxor" och bara en vit vanlig topp under, snygg! fast man kan ju tänka sig att det set ut som man är gravid typ, och det är jag verkligen inte! ;)

Nu ska jag ut och sola, vi får höras sen.. puss♥


gissa vad? ;)


jag fick mig jordgubbar!! vi for till robban och handla och det första jag gjorde var att gå och hämta jordgubbar:)

 

 

Är det där tunikan du ska ha imorn bea? fy! inte använda i förväg!

-ut i solen♥pussar!

 


vad ska man göra idag?

jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, jag ligger fortfarande i sängen och gör absolut ingenting.. det är mulet ute och då vill jag inte gå ut..möjligen gå ut och gå men jag har så ont i bena efter gårdagens språng! ska försöka sova lite..hörs sen!♥

Är helt slut..

God morgon snyggingar! ;)

Jag vet int vad det är med mig.. vaknade nyss och jag har ingen ork alls i kroppen..mina ben bär inte min kropp! jag ville ju ha sol så jag kunde sola jävel idag, sku va skitskönt! men det är lite för tidigt för att avgöra om det bli en solig dag.. känner som att blire inge sol blire att ligga och vila hela dagen, då blire väll mycke blogg i guess? ;)..

Jag har inga planer för dagen alls, blir bara att vara hemma..ska ut och gå sen om jag orkar och jag hoppas på att vi ska fara till robban för då ska jag köpa jordgubbar!:) men nu ska jag göra det jag brukar göra på datorn innan jag skaffade en blogg,visste ni att det här är det första jag gör när jag kopplar upp mig på internett?, innan hade jag som en ordning på hemsidor, först; facebook,kissies,kenzas,dessies,paow,apberget,vänners bloggar,kollar mailen och bubbleroom(kollar dagens klänning) men det där var och dom flesta är fortfarande dom sidor jag går in på när jag är på internett! men nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen för en gång skull..

Hörs sen,pussar!♥


stan med denna snygging

jag såg drogad ut men man måste ju bju på sig själv!

kollan vilken snygging jag fick hänga med idag ;)

always subway!

jag i bussen, mätt och belåten ;)

-Men nu är jag verkligen trött, ska gå och lägga mig i sängen och se film, sätta på en ansiktsmask och skita i att städa rummet, onödigt.. jag skriver imorgon!:) ha en bra kväll alla ni som inte läser min blogg, puss!



Kvällens planer!

Har duschat nu och fick mig lite jordgubbar, det är så fruktansvärt gott.. jag kan äta hur mycke som helst! det är verkligen mitt favoritbär:) men här kommer en liten lista på kvällens planer:

Blogga

Ladda ner en film
Städa mitt rum

Ringa Andréa

Göra en ansiktsmask

SOVA!



-Men nu ska jag fortsätta blogga och sen får jag se hur mycket av min lista som görs ;) puss♥

Kommit hem nu

-Varit ute och sprungit, det var faktiskt ganska jobbigt..ska hoppa in i duschen..
linnet jag köpte idag är ju ett som man visar magen så dagarna som är kvar innan helgen blir det att snåla med den feta maten:( men nu ska jag duscha, pusssar!


ska ut och springa

ska bara ut och speinga tvärt, bloggar sen! andréa jag ringer dig sen också(L) -pussar!♥

öltältet

det är ju som sagt fest i helgen,ska dricka på fredag och sen på lördag då kanske jag bara tar 2-3 öl eller så! det är ju i ånäset, kommer vara ute på byn hela natten med kompisarna, hoppas alla kommer komma:) längeesen man träffa alla som man hängde med hela tiden på skolan osv, det kommer nog bli så att andréa kommer komma hit innan och förföra lite hos mig, dricka några bärs, sedan drar vi till ånäset, partybussen mabey?:), men måste kanske hem tille alle först..lämna lite saker typ! om jag nu ska sova hos han..sedan drar det iväg till elvira där vi ska förfesta, det blir ju bara vi tjejer då så det kommer bli kul, kanske köper med nå candy som vi kan smaska på ;) sedan när vi känner oss sugna på att fara ut och röja lite så går vi ner på byn, kvällen kommer bli vild!

Bilder från förra årets öltält


det här var vekligen the picture från förra årets öltält;D och fråga inte vad jag gör
jag och louisa:)haha..

men nu ska jag gå in för solen har gått i moln nu och käka och sen ska jag ut och springa, bilder från idag kommer in ikväll!:) -puss!♥


Shopping!

Nu har jag kommit hem från robban, det var man t-shirt som hade kommit ;) kommer lägga upp den på bloggen till helgen, liten hemlighet pågång?:) hehe kanske.. men det här va vad jag hitta för nått idag, detta kommer jag ja på mig i helgen, kommer tunikan på fredag tillsammans med ballerinaskor och barbent, på lördagen ska jag ha det magkorta linnet, tror jag ska ha jeansshorts till, får se! jag har verkligen hittat en favoritfärg nu i sommar- millitärgrön.. är helt såld för färgen asså, skitsnygg!

tunikan är från H&M och linnet hitta jag på bikbok!

Blev ett par örhängen jag ska ha i helgen också, avskyr guld! ja..då kanske ni undrar varför jag köpte guldiga örhängen, ja jag vet inte riktigt men guld passar som till millitärgrönt så tänkte att jag gjorde ett undantag denna gång ;) köpte ett gelekit också så imrn ska jag göra gelenaglar, blir sexigt! nu ska jag ut i solen, puss♥

Hemma - ska bara tvärt och hämta ut ett paket

Hej bloggen :)

Nu är jag hemma från stan men så mycke shopping blev det inte, men hittade iafl plagg till helgen..FEST!!! wiiie;D kommer va gööläcker,nä nu ljög du bea, skit samma, har nya kläder iallafall och det är som bra för då vet jag vad jag ska ha på mig så man slipper slita ut hela garderoben på golvet men likförbannat så hittar man inget man vill ha så de är de possetiva med nya kläder- man vet va man ska ha ;) mmmh.. men nu ska jag fara och hämta ut ett paket som tydligen har kommit, kanske är min t-shirt? hoppas..men tyvärr så förblir min t-shirt hemlig ett tag!

Men skriver när jag kommit hem, pussar!

sticker iväg nu mot bussen

Hej bloggen♥

Far till bussen nu och det blir stan hela dagen, vet inte när jag kommer hem men det lär inte bli nått blogg under dagen.. far in tillsammans med louisa så det kommer bli mycket trevligt:) kameran tar jag med mig så massa bilder väntar er!

slänger in några bilder på moi:




såhär ser jag ut idag ;) mjaouu!

Hörs senare sötnosar, pussar!♥

godmorgon..inte för att jag har vaknat men..

Godmorgon..åh jag kan väll kanske inte bli tröttare, kommer fan missa bussen! bussen går 09.40 typ, och jag ligger fortfarande i sängen..*suck*

hinner verkligen inte blogga nu, skriver möjligen innan jag far..pussaar!♥

ska försöka avsluta dagen

imrn ska jag som sagt till stan och tänkte liitegranna på vad jag sku köpa men kom inte fram till så mycke, men kirrade ett liitet collage på vad jag hade tänkt mig, skorna har jag kollat på ett tag nu men finns dock bara på strömpilen och vet inte om vi kommer fara dit nått! utöver detta så ska jag köpa ett tunika, det är typ i ett längre linne.. jag vet inte men jag har fastnat för färgen millitärgrön, tycker det är så grymt snyggt! lovely♥ solglasögon...JAG HAR INGA! tycker väll egentligen inte att dom när glajjorna är snygga men jag kan inte ha sånnadär snygga stora "runda"..kan verkligen inte de! så får chansa på att jag passar i domdär brillorna! dom kosta på 60 spänn..de är ju ingenting ;) ska fixa naglarna tills helgen också så det blir ett gelekit och sedan ska jag köpa nån av sololjorna, finns på Åhléns i think! hoppas
- tunikan finns kvar annars vet jag inte vad jag gör! kommer åka på en klädkris annars:(



nu ska jag hoppa in i duschen, blir att hårinpacka håret och fräscha till mig till imrn:) GNatt..
skriver imrn,pussar!

13onde juli 2010

Hej bloggen!♥

Nu sitter jag bara och kollar runt lite på internett efter saker jag ska köpa när jag fått min lön, kommer säkert inte köpa det jag vill ha utan jag kommer säkert köpa massa annat;) ska försöka spara lite också..(undra om det kommer gå ens..?) MEN IMRN SKA JAG TILL STAN SÅ DÅ SKA JAG SHOPPA, fast har sagt till mig själv att inte köpa nått i onödan, måste fan spara pengar, behöver bara typ två nya plagg till öltältet i helgen!:) ska till stan med louisa så det kommer bli skitkul.. snacka,shoppa,skratta hehe, dom tre s:n ;) menmen.. blir att ta massa snygga bilder på oss dåra, kommer nog inte blogga nånting imorgon på dagen, jag kommer väll slänga in nått inlägg på morgon, far med bussen 09.40 så blir att stiga upp tidigt,jag hatar att stiga upp tidigt, men nu ska jag fortsätta blogga och lyssna på musik,pussar!

slänger in en bild på mig också:)

Vet att jag såg ganska ledsen men det är väll det jag är i guess...






im feeling wet wet wet

skönt! nu ska jag dra in och fixa nå käk, blir grillat.

♥-skriver ikväll, pussar!

'

visst ser det härligt ut? hoppas ni haft en skön dag!:)


dax att bada!

ska hoppa i poolen nu med syrran, puss!♥

låten som spelas nu- B.o.B feat. Hayley Williams - Airoplanes

√ Ny kategori - Music A lá beatrice

sitter ute vid poolen

hehe, det låter typ om att jag är utomlands när jag skriver att jag sitter ute vid poolen..men sanning faktisk att jag har aldrig varit utomlands och vi har bara en jäkla plastpool.. vill verkligen fara utomlöand, shit vilken upplevelse alltså.. nått jag måste göra iafl..(*suck*)

solen lyser men det blåser fortfarande lite men värmen känns, hoppas det är varmt imrn så man kan ha barbent på stan så man inte behöver stänga in sig i jeans eller likande! måste få lite mera färg tills fredag:)

jag just nu!

pusssssar på er!♥




13 onde juli 2010

Är hemma nu, har varit hemma ett tag nu men stannade ute ett tag:)
- blev lite finare väder nu iafl!

Bilder från lunchen

fan vad törtsig jag blev nu......



Ja..titta.. det blev pizza ändåå

syrran!

Ska ta mig att glas loka nu och sticka ut i solen! vi hörs sen ;) pusssar!♥



ska till robban

god morgon bloggen, ska snart fara till robban och fixa lite saker, eller ska posta litepaket sen ska jag käka lunch med min syster, det blir säkert mysigt:) kommer säkert bli nått sliskigt som pizza eller nått.. finns ju ingen annan mat i robban, kommer fan bli fet...*no more comments*

stackars louisa som tog ledigt idag från jobbet för att jobba på brännan..sen äre mulet ute, elr iallafall här.. vet inte hur det ser ut i ånäset,hehe;p

men nu ska jag gå och fixa mig lite sen så far jag, puss♥

ligger bara i sängen

Hej bloggen..

ligger och snackar med louisa och bara chillar framför datorn, vi taggar fest somfan!!!! på onsdag sku vi fara in till umeå och shoppa lite så nu känner jag mig lättad, vet att jag kommer ha nått nytt plagg tills helgen.. blir att fara in vid luch och stanna hela dagen ut ;)

har laddat ner en film nu så blir väll att se den lite senare ikväll, ska ringa alle snart och snacka lite med han♥
men jag skriver lite senare, puss


nu är jag hemma igen

hemma nu från robban, just nu sitter jag med en chirrepåse och bloggar bara, ska gå till poolen snart och lägga mig och sola lite mera :) gick in på apoteket för att möjligen hitta nån bra solkräm osv men fanns inte ett skit som kändes bra, blir väll att kolla i stan om det finns något där, ska nog in till stan nån gång i veckan och köpa nå nya kläder, känner mig fattig på kläder.. måste ha nya!

nu har andréa farit till stugan och alle jobbar så denna vecka kommer bara att spenderas hemma och sola, får hoppas på att det är sol hela veckan dåra.



nu ska jag putta i min syrra i poolen, så jäkla kul.. och alexander om du läser det här så ring mig ikvl:)
skriver senare, puss♥

kommer snart

ska bara tvärt fara till robban och göra några ärenden, skriver när jag kommer hem! hörs sen, puss♥

12te juli 2010

nu ska jag hoppa ner i poolen, sen lägga mig på en madrass och sola, det är så sjukt varmt och skönt ute:)

hörs senare sunshines/ puss♥


spanien spanien spanien

god morgon

igår var det fotboll och som alla vet så vare spaninen som tog hem hela skiten, jag och andréa satt upptryckta framför tv:n med öl och poppe och satt som galningar och glodde, vi komme överens om när det blev förlängning at om spaninen gör mål ska vi springa runt huset en gång, och det gjorde vi.. vi skrek och hade oss, så jävla skönt det va! andréas pojkvän höll på holland så det va extra skönt för henne att ringa han och ba säga orden: va vare jag sa?;D här kommer lite bilder från igår..




håll hårt om det du håller kärt ;)

kissemuttan ville smaka..



hjältar!

Nu ska jag ut i och steka lite i sooolen och jobba på brännan, det blåser lite men det duger, måste bli lite brunare tills på fredag, då äre fest som gäller;D jag kommer ta ut minidator och blogga mera.. hörs sen sötnosar, puss♥

andréa har kommit

just nu ligger vi i sängen och bara snackar, snart äre fotboll:) vi ska poppa lite poppe och dricka lite öl, blir nog hela familjen framför tv:n ikvl;p har bakat två satser bullar nu ikvl..eller dom ärinte klara än men liiiite senare ikvl då blire bullar;) näe nu ska vi gå ner och tagga till lite, puss♥

nu far jag hem

hej♥ nu ska jag fara hem, idag har vi spelat minigolf, jag vann! berättar mera om helgen när jag kommer hem..peace

Godmorgon

Vi har nyss käkat och håller på att ladda ner en film.. jag har inget planerat idag, ska kanske möjligen följa med min pojkvän hem till sin lilla håla uppe i Ånäset, hehe;p Vi somnade kring 2tiden igår så vi steg upp ganska sent, hoppas på att vädret kan bli liiite bättre, blir less på att det ska vara monligt.. vill ju bada, sola och leva ut sommarn! sen vill jag ha min lön också.. så man kan shoppa osv, fast jag ska nog inte shoppa upp alla cash på massa onödigt, ska nog göra en lista på vad jag ska investera i för nått ;) lägger in på bloggen senare idag!

Bowlingen igår, de va så jäkla kul asså.. jag måstee bara spela det igen, alle andréa och lilla emil, är ni på?:)
Här är bilderna från igår, dålig kvalla för blixten var inte på;




andas, siktar, tar sats, skjuter, STRIIIKE!!



jag och syrran

snyggingen!

trött på bowling...

Ikväll äre öl andréa och fotboll som gäller, jag måste nästan hålla på spanien i detta fall,  andréa har inte hört av sig så.. vars är du? ring mig!;p men nu ska jag fortsätta blogga och sen blire väll att baka bullar, hoppas andréa kommer och hjälper mig:) kommer blogga under kvällen, puss♥

Nu har jag kommit hem från bowlingen

;Nu har vi kommit hem från umeå, först käkade vi och det blev tyvärr en pizza..men det får man käka ibland:) bowling var faktiskt förvånandsvärt skoj, hoppas på att emil och andréa kan följa med mig och alle nån gång och spela, skulle vara nice.. och jag gjorde faktiskt några strikar, helt sjukt.. alle sög första gången vi spelade, han sköt ner i rännan hela tiden, och då säger jag inte bara hela tiden utan jag menar det;D

Jag är sjukt trött och nu hade vi tänkt snygga till mitt rum lite och sen lägga oss.. hörs imrn; puss

Nu far vi

Hejsan :) Nu ska vi fara till Umeå och först fara och käka på Mix sen ska vi fara och spela bowling, kommer nog bli skitkul, jag vet inte när jag kommer hem och jag vet inte om jag kommer blogga nå mera idag men annars hörs vi imrn och ha en trevlig kväll allihopa! jag ska försöka slänga in ett litet inlägg när jag kommer hem men jag kommer nog vara så jäkla trött men vi ser väll.

slänger in en kvällens outfit.. vet inte om jag ska ha tröja eller inte.. ska nog byta:


puss♥

det luktar gott

Hej bloggen..♥

Idag vakna jag kring tio-tiden och for direkt mot bygdehållet till morsan kompis och hämtade lite saker till morsan sen så for vi till robban för att köpa lite saker för idag blev det bak:) Ska alldeles snart gå ner och ta ut nybakta bullar från ugnen.. så sjukt jävla gott det är, till kall mjölk..mums

Alle kömme hit vid tolv och hjälpte mig att baka lite - eller han fick städa bort efter mig - ikväll blir det bowling som jag skrev igår, är fan lite skraj alltså.. kommer nog inte vara så bra på det ;)


 

Tänk om det där kommer vara jag ikväll? jag är liiiiite orolig faktiskt..  men nu känner jag att bullarna kallar på mig och Alle, jag får skriva lite senare :) puss♥


bilder från idag..

Här kommer lite snygga bilder på mig och Jacke idag ;) måste bara säga att min dag har varit skitbra fram tills jag kom hem och insåg hur risigt mitt rum var så jag var tvungen att städa, har inte städat klart än..*illa*

Den galne golfaren, /är inte det en film också?\

O-M-G.. är det där verkligen jag? hot or not?;D

Har många fler bilder men hinner inte blogga nå mera, ska ringa Alle nu och ordna lite saker till imrn.. imorgon är det det faktiskt dax att prova på nått nytt igen - jag och mina familj ska möta Alles familj i bowling, komemr säkert bli grymt kul men jag har aldrig spelar bowling och det har ingen i min familj heller så känner att en förlust ligger nära oss ;)  men nu ska jag ta och plocka bort det sista från golvet och sen ringa Alle, God Natt♥


har kommit hem nu..nu ska jag..

Bada i poolen(:
Hörs sen

sitter hemma hos Jacke nu

hej bloggen♥

Nu har jag varit och provat på golf men jag säger er att jag inte var något proffs på golf.. men nu har jag provat på det iafl. Jag kommer säkert följa med Jacke nån fler gång och spela men jag känner att jag måste träna lite först;D

Just nu gör vi ingenting.. vi har käkat glass och nu sitter vi bara och lyssnar på musik. Vi tog några grymma bilder förut också nere på banan som jag får lägga in när jag kommer hem!

Ja men nu ska vi skaffa oss ett liv och göra något, skriver senare!
puss

idag ska jag spela golf..

Godmorgon, jag kan inte fatta att jag är uppe såhär tidigt.. men, jag ska till robban nu och fara till Jacke och sen ska vi fara och spela golf. Jag är fan kass på alla sporter som finns så jag kan ju gissa mig fram till att det kommer gå skit på golfbanan. Jag kommer vara i robban hela dagen så kommer nog inte blogga så mycket men kan säkert låna Jackes dator nån gång.. Men som sagt, back to golf.. ja, tänk om jag är skitbra på det då? om jag är typ i världsklass? eller så suger jag? kanske inte ens får iväg bollen? det är ju möjligt det med.. men nu hinner jag inte blogga mera, ska fara nu;D puss


Jag idag?

nu ska vi till robban..

ska bara göra ett snabbt litet inlägg.. jag och alle ska till robban och köpa glass och sen ska vi se fotboll..
skriver ikväll.. puss


rensar ut kameran på bilder från helgen..

här kommer lite bilder från i helgen..




Jag och Alexander påväg till robban.. visst är ha söt?:)

Marcus, Jacke och Robert på festen i lördags..

nyvakna..

Havet, så jäkla fint det var där!


Nägud vad håller vi på med, sitter inne i detta väder, nu ska vi dra ut i solen..
jag får blogga lite senare istället..
puss /bea

oväntat besök?

Godmorgon bloggen..♥

har alldelles nyss vaknat, och jag vaknade inte ens självmant.. blev väckt av en viss alexander som kommer instormandes genom dörren, så jäkla irriterande! han kommer in med sitt påsatt smile och ba; goodmorgon.. äre inte dax att stiga upp nu? jag; MEN NEJ!

Ja..så idag ska jag tydligen vara med han, det är ändå hyfsat bra väder så man kanske kan fara och bada elr så blire att bada i poolen. Sen så hade alleballe med sig en "present" åt mig :) då blev jag mycket glad! kan visa nån sneekpeek bild i det här inlägget, har på mig dom nu så kan visa nån annan gång!

BTW så har jag fått tiiiillbaka min öveföringskabel till kameran, yieees:) jamen, nu ska jag gå ner och tvätta ansiktet och sen ska vi gå ut och sola elr nått.. kameran följer med under dagen och jag kommer blogga lite senare idag.. pusspuss





/"skräckfilm"?

The human centipede!

inte så läskig som vi trodde men fett äcklig film..helt galen!
just nu gör vi ingenting men tror vi ska ut ett tag och bara chilla, elr så blire bara att ligga i sängen och dega..
ska hem lite senare, kanske kring tolbv eller nått, när jag kommer hem blire väll säkert att ringa alexander om han är vaken, imrn ska jag, om det är bra väder till stranden med morsan♥

men nu ska vi skaka rumpa och dunka music!

puss



har nyss bakat med andréa..

hej bloggen!

är hos andréa nu och vi har nyss bakat klart:) det blev dumlekakor, snart ska vi ta ut kakorna och sen blir det ett litet blogglan och sen blire skräckfilm, the human centipede.. fyfan.. tror den är grymt äcklig men man vet aldrig, kan ju bara vara komisk också;)


nu ska vi fortsätta blogg och sen blire skräckfiiiilm, pusss


inte bloggat på hela hela dagen..

Hej bloggen.. ja jag lever! jag har inte bloggat på hela dagen för att jag har varit runt i hela västerbotten känns det som, jag och morsan köpte blommor och sånt, sedan planterade vi det och sen satt jag mig och solade och läste en tidning så har inte ens vart nära en dator.

Jag har fortfarnade inte någon överföringskabel till min kamera men jag ska snart till Andréa och jag hoppas att hon har en som passar i min kamera som funkar :)♥ Juste.. om du läser det här Andréa så ska jag ladda hem "Har du hört ryktet om Morgans" jag vill fan se den..


Nu ska jag ner och laga en god middag till min familj, det blir tacos sen ska jag möta upp Andréa i bygde och kirra lite saker, vi sku baka nått gött och köpa lite candy, sedan blire väll att vara hos hon hela kvällen, kommer säkert blogga från Andréa också, vi kanske kör på bloggar/facebook/blogg slash msn lan? ;) vi ser väll!

Vi hörs!
puss

Så in i helvettes jävla trött..

Ska gå och lägga mig i sängen och snacka lite med andréa i telefon..är så himla trött, orkar inte blogga.. tänker för mycket, blir bara less...

Gnatt......

Äntligen hemma..

Hej på er..

Jag har kommit hem nu fårn en hel helg men älsklingen, det har varit mycket trevligt. Har tyvärr glömt min överförings kabel hos honom,så om du läser det här Alle så kan du gärna ringa mig, så jag kommer inte kunna lägga upp några bilder alls på nån dag. Vi såg ju den där filmen igår, the bad lieutenant, så sjukt kass film.. fan så dålig den var. Ska se film ikväll också, blir en wallanderfilm;D

Jag och alle var så stranden idag och skulle försöka bada men det gick verkligen inte.. det slutade med att jag skulle försöka putta i honom men det var han som putta i mig, jävla skit.. Det har hänt mycke i helgen men de blir så jäkla tråkigt att skriva om det utan bilder, men får göra nån kort lista på helgen..

• kubb
• fotboll
• nere vid havet
• film
glass
fest!!!!
sen vare väll lite mys därimellan också..

ohshit.. måste ringa andréa!!

hörs sen, pusss

Ska se film..

Har nyss kommit hem från Alexanders mormors stuga, vi satt bara nere vid vattnet och snackade, myspys! tog lite kort också men alexanders dator vägrar ju ladda upp så jag får lägga in bilder senare.

Vi ska snart se film, vi ska se bad lieutenant.. tror inte den är så bra men ja.. kan ju säkert vara nått ändå. Jag är en sån som fullkomligt hatar action men man vet aldrig! 


Men nu ska vi ut och spela fotboll med lillemil sen blire väll film, skriver kanske senare, annars imorgon!

pussss

Var ju i robban igår

God morgon bloggen.. ♥

Jag vaknade typ för 3timmar sen men jag och Alle låg kvar i sängen och drog oss rätt så länge. Igår var det fest i robban och de var väll hyfsat skoj, rätt lugnt, bra folk osv :) Vi for hem kring halv 1 sen när vi komme hem så for vi och badade på lufta, riktigt mysigt!

Idag ska jag och Alle fara till stranden och ta ett dopp i havet, kommer nog vara grymt kallt men vi ser väll hur det går, kommer ta med mig kameran så bilder kommer säkert in senare.

Tog nästan inga bilder igår förutom på bussen till robban och i slutet när vi sku dra, alla drog när jag och Alle drog såklart så då passade jag på att ta fram kameran;D

Lägger upp bilder sen..blir less på Alexanders dator, så jäkla seg..pussss

Nu drar jag..

Nu far jag till Ånäset till älsklingen, hinner inte blogga nu men jag uppdaterar senare idag.. puss

Slänger in en dagens outfit

Hörs sen.. Tjingeling :)

Ska till Alexander idag..

God morgon på er!:)

Jag vaknade kring 12 idag och nu har jag nyss duschat och ska packa och fixa mig! Idag ska jag fara hem till Alle och umgås lite med honom, jag får hoppas på att han bjuder mig på jordgubbar.

Jag just nu..Ja jag sitter i min säng och bloggar, hittar inga kläder jag vill ha men de löser sig! Jag ska iafl ha bikini under kläderna.. Hoppas på en riktig toppendag!

Har somsagt slutat jobba nu och snart kommer lönen, så jäkla skönt! Då ska jag och Andréa direkt hoppa på en buss och ta en heldag på stan och shoppa ihjäl oss!



Jag just nu, nyduschat och freeesch! Men nu måste jag fixa mig så jag hinner,
ska fara om kanske 1 timma. Jag kommer att blogga när jag är hemma hos Alexander också, hörs sen.. puss
(Bikinin är från Gina Tricot)


Nattblogg...

Komme nyss hem, varit ute och cyklat med andréa, vi stannade och snacka aslänge osv :) Nu gör jag ingenting.. sitter och lyssnar på musik och snackar med lite folk på msn, vet inte heller hur det blir imorgon.. vill ju såklart dricka men jag tänker inte sitta och dricka på en jävla "park" med femtioåttamiljarder mygghelvetten.. det går fan inte.. ska till Alexander imorgon också vid lunch och sen så ser vi vars vi hamnar om vi far till robban eller far ner till gumboda elr stannar hemma.. Får se..

Lovade min första dagens outfitbild så här kommer den..


Såhär såg jag ut idag..

•T-shirt med nitar - Carlings
•Jeansshorts - Gina

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och möjligen ringa älsklingen och hoppas på att somna tillslut.. är fan sjukt trött men jag vet att jag inte kommer kunna somna för jag har kanske kring tusen myggbett som jag håller på att klia på hela tiden.. Men nu ska jag gå ner och tvätta bort sminket och sedan ringa Alle, hörs imrn.. Gnatt..♥

kvällen/ 2ra juli 2010

Öl måste fan vara det godaste som finns;D vart en hel del bilder också.. Andréa sitter bredvid mig nu och bloggar från hennes dator. Snart ska vi ut och ta en liten roadtrip på cykel och checka läget på landsbygden ;)

Ikväll blire väll bara att chilla, dra ner en film och kanske snacka lite i telefon:)

Det var riktigt fint ute, solen låg på som fasen, sjukt skönt! Men nu ska vi dra ut men slänger in lite bilder :)


bästa vännen min♥..



 

 

Skriver och lägger ut bilder på "dagens outfit" när jag kommit hem, pusss

 


Andréa är här

Just nu håller vi på att fixa oss lite, blir att greppa en bärs och gå ut och chilla.. ta lite kort blire också :)
Det är skitfin solnedgång vid våran åker så då passar det ju perfekt att ta lite snygga pics! Hon ska cykla hem sen så då blire att följa med halva vägen så de blir nice ;) vet aldrig vad som kan hända längs vägen mitt i natten.. hehe.. träffar en björn kanske? cyklar in i varann? stöter på en galen bonde? hoppas på att inte dö iafl!

Nu ska vi sprätta första.. Hörs sen!
Puss♥



Shopping

Hej bloggen..♥

Idag gjorde jag sista dagen på jobbet, riktigt skönt!;D Lite tråkigt men ändå skönt, nu kan jag börja leva igen ;) Bakde två marängtårtor åt gammlingarna och personalen och det blev lyckat..
Just nu gör jag ingenting,sitter och lyssnar på musik bara, kollar runt på klänningar, jag är typ i desperat behov av nya klänningar.. inte lätt. Ska nog ut och träffa Andréa snart..de blir nice, vet inte riktigt vad vi ska göra men de blir säkert kul.

Nu ska jag gå och ringa Andréa och höra vad som händer.. men slänger jag in några bilder på det jag köpte i måndags.


svart t-shirt med nitar, söt t-shirt - från carling



Hög millitärfärgad byxa från Gina Tricot








Randig kjol från Nicole






Luftstickad tröja - Gina.. ser förjävlig ut på bilden men på ser den hyfsat bra ut!


Nu ska jag gå och byta om sen kommer förhoppningsvis Andréa. Vi hörs senare!

Slutresultatet...

Nyss sett film och ska snart in i duschen men tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg. Imorgon har jag sista dagen på sjukhemme och det känns både skönt men också lite tråkigt, man har som vänjt sig vid att fara dit varje dag! :) var i robban förut och köpte ingridienser till mina tårtor som jag ska baka imorgon.. hoppas på att lyckas..näe skoja, kommer bli kung ;) Efter vi vart i Robban så for vi ner på Andra Varvet och kollaom de fanns något, hitta som sagt nya gardiner.. typ splitter nya! Köpte även jordgubbar som jag käkade när vi såg på film!



Tycker mitt rum blev betydligt mycke ljusare än förut, fett less på mina gamla gardiner också!

Nu ska jag hoppa in i duschen så god natt och hörs imorgon.. Pussar


Beställde nyss hem en t-shirt..

Hemligt? Egentligen inte men.. ♥


Beställt från: V**********


Nu ska jag sätta upp nya gardiner och städa rummet, lägger in nån bild sen!
puss!

Godmorgon

Godmorgon♥.. Har alldeless nyss stigit upp ur sängen, nu sticker jag iväg och jobbar:) ikväll blir det bak!

Puss

RSS 2.0