Bilder från Midsommar

Var som sagt hemma på Midsommar medans brudarna grillade och drack..fick mig iafl lite bärs men hade vart kul att vara med tjejerna..Alexander kom på kvällen allafall och höll mig sällskap :) Jag är ju en sån som är galen i jordgubbar.. tror jag aldrig ätit så mycket jordgubbar, så jäkla gott!

Bildbomb ifrån Midsommar

Älsklingen<3

Nu ska jag hoppa in i duschen sen gå och lägga mig, God natt


Föresten....

Fick brev idag...


*Öppnar*......


Wie! Även fast jag hade en säker plats men ändå ;)..

Aja.. nu ska jag gå och lägga ut lite kläder på tradera! oh snap..*skrev jag verkligen det där*?

Hörs sen.. *pinsamt*

30de juni 2010

Hej bloggen...

Snart slutar jag jobba, ååh kan inte fatta att det är sant..kmr kännas så otroligt skönt sen och få sina cash och fara in och shoppa,med andréa? kommer vara sviiinnöjd;D idag efter jobbet gick jag och sola, ingen sol ute idag så man kan inte sola utomhus så blev en 24minutare.

Ikväll ska jag rensa ut hela min garberob, jag fattar inte.. alla mina kläder ligger på golvet, orkar inte städa.. tror jag ska be andréa komma hem och städa mitt rum för en gångs skull-.- jag brukar ju städa hennes rum ibland, asså...snusar på väggarna, 9483689347869034 cola/loka flaskor,man ser inte golvet pga alla kläder och käk överallt;) men de funkar ju det också..

SEEEN ska jag visa vad jag köpte för något i måndags när jag va i stan, har lovat det men hann inte igår!


hmm, Nicole? kärringkläder? elr?

puss

29onde juni - gårdagen

hej.. igår var det första dagen på sista veckan på jobbet, känns grymt skönt;D Sen efter jobbet så for jag och Andréa in och shoppade lite i umeå, hittade inte så mke men hittade ändå några plagg. Kommer att lägga upp lite bilder senare ikvl på vad jag köpte, elr så lägger jag in bilderna på det imrn! Nu ska jag iafl gå ner och se på wallander, tycker faktiskt det är sjukt bra! Men jag skriver senare ikvl.

Bjuder på några bilder från igår

På hemvägen så blev det såklart en subway macka, finns det godare? puss

RSS 2.0