I can hardly breathe, I've forgotten how to sleep And your face still haunts my dreams when I'm alone


En av ron popes nya låtar, fyfan! Kan inte sluta lyssna, han är ett mirakel!

It's a party in the USA


Jatack, dessa får gärna komma hem till mig.. så jävla snygga!

Im standing here but you don't see me, I give it all for than to change

Heeej!♥

Har varit och jobbat idag och när jag kom hem la jag mig ute i solen med lite chips och solade♥ Somnade och låg där utan solskyddskräm så nu är jag en liten räka! Haha.. Fick också hem min kopia på polisanmälan jag gjorde!

Nu ligger jag faktiskt nerbäddad och småtittar lite på The perfect man och läser massa bloggar! Är faktiskt lite småtrött så tror jag snart kommer att somna. Imorgon är det näst sista dagen på jobbet och alla söta barn, vill inte att det ska ta slut.. Efter jobbet sticker jag och mamma in till stan och handlar tvärt! Ska köpa lite småsaker bara.. Kanske blir bilbingo på kvällen och alexander kanske skulle komma hit! Vi får ser hur det blir..

Menmen, ska nog dra mig ner till duschen och sen hoppa tillbaks under täcket, pussss♥

One year!


Idag fyller min blogg hela 1år! Hihi, lite roligt faktiskt.. För ett år sen satt jag och skrev mitt första inlägg i min egna lilla blogg!

Fråga angående mina shorts!


Hej Amanda!

Antog att du menade min nya jeansshorts som är köpt på Nicole i Umeå! Märket är vero moda så borde säljas på alla butiker som har säljer vero moda-plagg, Te.x Only. Dem är supersköna och lätta, inte alls stela och jobbiga som vissa andra jeansshort brukar vara! Jag köpte dem för 299:-, så dem var inte alls dyra! Dessa kommer jag då använda flitigt i sommar ♥

Finns även innerfickor som har något slags blommotiv på som man enkelt kan ta fram eller vika upp som man vill.

Hoppas du fick det svaret du var ute efter, Och om du menade dem vita shorten så kommer dem ifrån h&m's barnavdelning!


(Beklagar för dåliga cambilder men alla borde veta vid detta läge att jag inte äger någon kamera längre..! Puss)


Nattblogg - tråkigt!

Hej alla nattfjärillar!♥

Sitter och myser för mig själv, är jättepigg och nästan ingen är vaken så har sjuuukt tråkigt! Ska upp och jobba imorgon också.. en hel vecka till med alla småttingar! Hihi. Ligger och lyssnar på cody simpson också, fanbra ju!

Ska försöka sova snart.. Godnatt♥

You're like my favorite song on the radio, I could listen to you all day long!'

Midsommar!

Heeej!♥

Midsommar var grymt kul :)  partypartyparty! Sov hos alexander och stannade hela lördagen, vi käkade på lufta med hans föräldrar och familjen burman. När vi kom hem såg vi trassel och sen idag har vi varit i stan för alle hade match!

Har nästan nyss kommit hem och nu ikväll ska jag slappa och umgås lite med syrran! Ska jobba imorgon så ska försöka få mig lite sömn ocksååå. Men jag bloggar sen, hade en fråga jag hade tänkt besvara! Puss på er♥


Bjuder på två bilder på mig ifrån idag, sticker på fest nu!




23 juni 2011







Lite shopping och presenter som flyttat hem hos mig nyligen! Har mera men orkar inte lägga in just nu. Bloggade te.x om en skiitsnygg byxdress för ett tag sen jag köpt! Kan lägga ut den nån gång när jag har den på mig :)

Syrran är hemma så ska se film med henne och morsan snart! Imorgon är det midsommar och då kommer pappa, mormor och morfar! Det ska vara dåligt väder,(kul..)!! Ska käka hemma och sen ska jag ut med fina vänner♥ Ni är bäst, och ni vet vilka ni ääääär!♥ PUSSHEJ

P.s Ni ser även mitt nya golv som min morfar köpte åt mig som vi la in i rummet förra veckan!

jaaaaja

blogg.se suger! kan inte ens ladda upp pics...

perfect for me

Heeejsan!♥

Var iväg och jobba idag, är rätt soft faktiskt! Barnen är supersööööta.. Slutade lite tidigare idag och stack iväg till stan men louisa och elvira. Möte även vilda tilda och clara!♥ Köpte en ny foundation(IGEN!) efter allt mitt smink blev stulet osv.. Köpte även en ny klocka och en tjocktröja! Jag har jättemycke nytt som jag inte fotat och nu eftersom jag inte har någon kamera orkar jag inte kämpa med mobilkamera! Min syster kommer nog hem imorgon och då kan jag låna hennes kamera.
Min nya klocka♥ Superfiiiin!

Ska iafl hoppa in i duschen nu och lägga mig och sova! Sista dagen imorgon på jobbet denna vecka, ska vara pigg och driven imorgon hade jag tänkt ;) Vi höörs alla fina. Pusssss

FILMMYS


Nu ska jag och morsan mysa ner oss i soffan och kolla på red riding hood! Den verkar asbra, sen kan inte Amanda seyfried vara något annat än grym. Hoppas vi har popcorn hemma, är faktiskt riktigt sugen.. puss!

hallååå

Hej! Första dagen på sommarjobbet idag, det gick bra!

Ska ut och löpa en snabbis nu och sen ska jag hoppa i säng och vila!  Känn mig så jävla slö och depp. Vi hörsKommer börja blogga som vanligt snart igen..lovar, men inte just nu!

GLAAAAAAAAAD


ertyuiop0+

- Palla blogg!

Börjar jobba imorgon.. bloggar när jag orkar!

Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had


So sad, you're hurt  Boo hoo, oh, did you expect me to care? You don't deserve my tears. Grym låt♥

HÄEJ

Heeeeej!♥♥

Im back! Nu är det sommarlov och det känns förjävla skönt. Igår for jag till skolan och lirade och sjöng med sofia och sissela i aulan! Gck väll... sisådär ;) Whatever! Efter det stack vi iväg till draggen för mina fina syster tog studenten igår!♥ Har tyvärr inga bilder eftersom min kamera blec stulen på kvällen... riktigt ledsamt faktiskt!

Iafl, for hem och bytte om och stack in till stan igen och började kvällen hemma hos ofelia och sedan drog vi vidare till ersboda! Trevligt folk men somsagt så blev min väska stulen, kamera, plånbok, parfym, smink osv.. Fyfan, vill bara bryta ihop men har varit hos polisen idag och gjort en anmälan så vi får väll se.. Annars var kvällen grym framtill det!



Länk till lina och ofelia, snodde bilder eftersom man själv inte har några!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heeeej

Min blogg suger! Skriver massa imorgon. Brb sticker till stan på feeeest♥

ajajaj

- Nyss kommit hem ifrån affären! Köpte med lite lax och potatis, sjukt gott! Sitter i soffan och dricker äckelhonungmedmjölk i och kollar på reprisen på MTV Movie awards, det går om och om igen.. Vet vilka som vinner men kollar ändå, haha!

Hoppas verkligen att min röst blir bättre.. Herråååå!♥



Fixaaaa mig!!

12 juni 2011

Heeeej!♥Har varit lite upptagen och har inte orkat blogga!'

Igår var louisa hos mig och vi softade, tryckte chips och snackade! Vi gick också ut på en prommenad mitt i natten ;) Haha! Morsan väckte oss halv 10 och louisa for hem kring 10 och då drog jag och mamma till vännes. Är iafl i vännes nu hos syrran. Vi har nyss ätit jordgubbar som jag köpte med♥muuums! Var också tvungen att köpa med halstabletter för min hals börjar spöka och jag känner att det kunde inte varit ett sämre tillfälle!!! Whatever....

Här får ni lite sommriga bilder som jag hade på kameran! Från idag, igår och i förrgår! Älska glassss♥

Glad chey, 9 juni 2011

Hej alla fina där ute!♥

Idag for jag in till skolan, kändes som att man inte träffat allihopa på 2veckor! Min favorit Maximillian var också på skolan, underbart att träffa honom! Hade engelska i 10 minuter och sedan började jag klockan 1 med musikprov. Det gick väll såådär, kunde ha gått bättre! Hade uppspelning efter det inför min lärare och oj om det gick bra.. *stolt flicka*! Får se om jag kommer med spännande  nyheter om någon dag blablabla.. whatever ;)

Efter skolan mötte jag upp tobias och snacka lite. Åkte ner på stan och köpte en present till alexander! Köpte en twister och satt mig på bussen hem. Köpte även lite saker till mig själv! Och det lovar jag är lättare än att köpa till killar..

Nu måååste jag äta! Magen känn alldeles för tom ;) Men vad sägs som att jag fotar lite nytt som flyttat in hemma hos mig till nästa inlägg? ;) Låter som en plan, vi hörs senare med andra ord! Ciaoo♥

Jag imorsee

Why am I doin this to myself?

Hej!♥ Vädret är underbart men sitter tyvärr inne i skolan! Börjar klockan 1 och då har jag musikprov och en eventuell uppspelning.. Kan inte provet men ska nöta det nu. Vi hörs när jag kommer hem! Pussss alla solstrålar där ute.

Just nu....

8 Juni 2011

Hej!♥

Hade lektion i 20 minuter idag,fick veta betyg i svenska och lite sånt!

Idag har jag hängt med linus emil och rosanna. Hängde först ett tag på stan med linus, sänkte en chailatte och mjukglass! Gotttt. Gjorde ett stopp hemma hos rosanna och bytte om sedan åkte vi iväg till holmsund till golfbanan!

Väl i holmsund så solade vi osv, tror jag brände mig på kinderna.. Hihi sweet! Vid 6tiden for vi tillbaka till umeå och käka kebab på pion!♥ Nu ligger jag iafl nyduschad och fräsh inför imrn, har engelska och musik! Musikprovet ligger jag och nöter nu, hoppas jag klarar det ;) Tänkte bara säga att jag avgudar Jessie j och att jag haft en soft dag, godnatt!




see i just dont usually do this, but you bring me out


Cos you got my heart on lock its so unreal now Dont want this to stop your so damn keepable Feel your magic touch its unbelievable Ive gotta have ya, like Abracadabra' trueee Jessie J/ vill ba skrika, berättar om min dag snart!

17 år, 17 år i "staden"



Heeeeej!♥

Tjejen på 17 sommrar skriver!;) Dagen var inte alls så speciell i sin helhet. Jag och syrran drog in till stan med 9.40 bussen och gick runt och kollade på kläder, åt mat, glass och umgicks! Tog en buss hem vid 3 och när vi kom hem så kom såsmåningom mormor och morfar och även alexander på besök!

Nu har alexander farit hem och ska ska plugga lite.. elr.. mycket! Har musikprov på torsdag och har inte ens kollat igenom det, tusan... Aja, måste iafl kolla igenom det nu ikväll.. Elr nu, hejrååååå!

(Tänkte visa det nya imorgon, så dåligt ljus nu! Ahh.. min kamera suger).. Puss på er!♥


Nationaldagen, 6e juni

Hejdäär!♥

Igårkväll for jag till robban och hängde lite med jacob, vi drog och spelade golf och såg film! :)

Idag har jag inte gjort ett skit, legat hemma och degat! Ligger nu framför tvn och väntar på mat och sedan ska jag ut på en promenad! Känner mig så slö så måste verkligen ut.. Har inge skola föränn på torsdag men ska in till stan imorgon med min syster och shoppa lite! Ska se om jag hittar nått fint till avslutningen. Fyller också år imorgon :)


SOOOOL IDAG

Hej! Är inne lite snabbt nu för kände mig tvungen att blogga ;)

Hoppas dock inte det är folk som sitter inne och läser bloggar idag, vädret är helt underbart idag!
Har legat ute och solat för första gången iår!♥:D Super härligt! Förut idag rensade jag och syrran ut hennes rum, garderoben osv eftersom hon ska flytta inom någon vecka.

Ska ut igen nu! Vi hööörs. PUSS


UNDERBART!♥

4 juni 2011, grattis sis♥

Hejsan snyggingar!

Vaknade kring halv 9 imorse och hoppade direkt in i duschen, skönt! Kände mig så sjukt ofräsh, satt i 30år och peelade kroppen för har myggbett överallt och jag kan inte sluta klia.. men det är ju så skönt, hehe.

Gårkvällen var nice! Körde all in hemma hos joel.d, supertrevligt folk och en toppenkväll :) Helt klart! Sjukt trevligt!

Ska städa upp i mitt rum snart och sedan baka en tårta! Mormor och morfar kommer förbi lite senare idag. Vi hörs senare!♥




Bilder ifrån igår!

Fest ikväll


Nu har jag börjat fixa mig inför kvällens festligheter!♥ Hörs sen.

1,5♥

Hej igen!:)

Pappa kom hem med piggilin till mig så har tryckt i min två stycken nu! Hihi.. Snart blir det gomiddag men familjen och ikväll blir det nog att mysa framför en film men popcorn! Måste städa mitt rum.. Fyfan va kassa inlägg jag gör! Hejdååå♥



1,5♥

Hej på er!♥

Är hemma nu. Har varit i robban och kollat på fotboll. Träffade även Alle också :)

Ikväll ska jag försöka plugga litegranna men annars blir det nog bara att slappa. Far till Skellefteå imorgon och kollar efter lite nya kläder och en present till syrran och fyller år på lördag.Vet inte ens vad jag ska köpa.. Favo-Elvira stack till Stockholm idag och ska shoppa där, "hej jag är avis!" . Ryktas om fest imorgon också! Ska ta och ringa Louisa snaaart och snacka lite.

Vi hörs kanske lite senare ikväll.. Puss♥

Jag idag!:)

Pizza!

Hej! Inleder en välbehövd vecka ifrån skolan med pizza och film! Gott. Mallorcas pizza är den bästa!♥

Tack!


Fick hem ett brev i postlådan idag med ett par örhängen! En liten present i förskott. Tack snälla du :)

Hemma

Hejsan!♥

Skulle egentligen in till stan idag och träna och se om det fanns nått på stan, måste även köpa en present till min syster! Meeen.. latis bea försov sig såklart. Har bara varit hemma och slappat men det har hittills varit skönt! Är ju ledig nu till tisdag nästan vecka.. Älskar att vi slutar skolan snart, är så less just nu!(...)

Sitter iafl och myser i min vårruset t-shirt vi köpte igår! Hihi.. Fick inget sommar jobb heller, sug! *deprimerad* När jag öppnade brevet läste jag en mening sen rev jag sönder pappret, fattiga robban kommun.. Fan va arg jag blev ;) Kanske skulle få jobba på badet lite men ändå!

Har somvanligt inget att blogga om! Vi hörs, min blogg suger! Pusshej♥

Mrs rufs!

RSS 2.0