Do you have to make me feel Like there's nothing left of me?



31 juli, make love to me

Heeej ♥ igår va jag och lunchade med mamma och pappa i bygdsilijum och spelade minigolf, är så sjukt dålig på det! haha.

idag vaknade jag klockan halv 3 och har inte alls gjort så mycket, städat bilen och lite sånt. pappa och morfar var förbi förut också, trevligt. hittat sjukt mycket ny musik idag, happy! så ska bara sitta framför datorn ikväll och njuta. måste även städa mitt rum men känner mig inte så peppad på det.. hehe! Nu sitter jag framför tv:n och väntar på mat, vi hörs! puss ♥

:S

it's like a revolution, Fascination! It's just the way we feel

Hej ♥ sitter ute nu och alexander kom nyss. orkar inte direkt blogga ;) går kvällen var skitmysig! vi lagade tacos, badade badtunna, snackade och en massa. Sov över hos tilda och idag har jag bara slappat! ♥ Pusshej



Do you wanna dance my barefoot cinderella?


Sticker iväg till tilda på tjejkväll ♥

Change



Var och hämtade ut ett set inne på Change igår och jag älskar det ♥

Hemma

Hej ♥ är hemma nu ifrån stan och jennie. Igår gick jaf först på stan med mamma och kollade runt lite och efter ett tag kom jennie och hämtade mig och vi åkte hem till hennes pappa! vi for direkt och badade och efteråt for vi tillbaka till stan och hängde där men några och åt mjukglass! Igårkväll tvinga hon mig att se Saw 6 och den sög helt ärligt, men äckligt var de.

Tog 12bussen hem och nu ska jag snart duscha och sedan om några timmar åker jag upp till ånäset till min flickor och spenderar kvällen hos tilda med mat och badtunna ♥ Puss

Ska faktiskt låna morsans Iphone och fota lite nytt..

26 juli, can u be my doctor? can u fix me up?


Hej ♥ idag har jag inte alls gjort så mycke, har nog slagit personligt rekord i antal timmar bakom gitarren, inge skämt! fick hem min löneraportt idag och fick en grym lön ifrån jobbet på badhuset! ska spenderas när vi åker till stockholm kan jag lova! Min id-kort var också klart så ska in till stan och hämta det imorgon och sedan far jag möjligtvis till holmsund med jennie ♥

Just nu sitter jag och laddar ner alla tre säsonger av 90210! det är så grymt bra, jag följde första säsongen och halva av den andra men sedan glömdes det bort.. nu ska jag ha maraton! ♥ vi hörs snyggingar!


25 juli 2011, Your the straw to my berry

Var med ofelia och louisa i helgen och det var super kul, vi åt en massa godis, snackade, badade, masserade varandra och hade superkul ♥ vi gjorde en "bea-och-louisa-standard och gjorde spaghetti och köttfärssås till lunch, den bästa!

Ska hoppa in i duschen snart och sedan ska jag dra till jacke! vi hörs senare ikväll, puss ♥



Amy Whinehouse död

R.I.P


23 juli 2011, cause every time I'm near you I just seem to lose my mind.

Hej ♥ Åkte till pappa på lunch med syrran och mikael och när jag kom hem har jag bara slappat. Ligger nu bara i sängen och väntar på att mina finaste vänner ska komma hit och mysa med mig! Det var så längesen vi umgicks, busar! Var och köpte lite godis osv förut så det blir en tjock kväll ♥

Hade tänkt hoppa tvärt in i duschen nu och sedan städa upp på mitt rum, jag antar jag inte kommer att blogga någonting mera idag men vi hörs imorgon! Take care, puss.

natt 23 juli 2011, I know you want me I made it obvious that I want you too

Kan inte sova, är piggare än allt.. :) ♥

23 juli 2011

Nu ikväll har jag inte alls gjort så mycket, spelat gitarr, spelat poker och druckit lite öl med trevligt sällskap! Nu hade vi tänkt se film, är inte alls peppad på att se men.. Ska iafl gå ner och trycka i mig en billy panpizza så ska väll se ett litet tag ;)

Någon som sett denna..?


22 juli, Author of the moment, can you tell me, do I end up happy?

God morgon ♥

Har inte sovit mycket inatt så är riktigt sliten idag.. vädret suger också! Linnéa och mikael kom nyss hörde jag så ska nog försöka ta mig upp ur sängen. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, alexander kommer kanske hit annars blir det nog lugnt :)

Har inte mycket skriva at the moment, vi hörs! Puss ♥




Forever is a long time But I wouldn't mind spending it by your side


Så fin ♥

20 juli, Don't want this to stop, your so damn keepable.

Hej ♥

Nu är jag hemma igen! Vi for och åt skagenbuffé på sjöbris i Umeå, så fruktansvärt gott det var! Efter det gick vi upp på stan och tog en mjukglass och lyssnade på nått band som spelar. Träffa mina fina vänner tina och sofia och även marcus!
Vad har ni gjort denna mysiga kväll då? ♥


Nu ska jag slita av mig min tajta klänning och hoppa i en mysiga kvällsoutfit och kolla på csi med mamma! Vi håller på att kolla igenom alla säsonger, superbra. Förstår ni hur mycket jag suktar efter en kamera just nu, förstår att min blogg är tråkig men ska snart införskaffa en ny! Vi kanske hörs lite senare ikväll, kram på er ♥

(Glöm inte att gå in på www.bloggriket.se om ni vill ha lite mera besökare till eran blogg, funkar faktiskt! :)


20 juli, A day without you is like a year without rain'

Heej ♥ Är nyduschad och nyfixad och sticker nu till stan och käkar middag med mamma och pappa ♥ Blir supertrevligt! Tog fram min gammla Elise Ryan klänning och lockade håret lite snabbt, samt ett par underbara ballerinaskor på fötterna.

Vi hörs när jag kommer hem, kram! ♥

Ny webcam måste införskaffas, helt seriöst sämst ;)

20 juli 2011

Bloggriket!

19 juli

Hej alla söta ♥
Mår ruskigt dåligt.. halsen, nacken, skallen osv! Ska försöka sova nu.. ska sova längst imorgon. Vill inte vakna. God natt!

Svar på fråga!

Svar: Jag gör inget speciellt med mitt hår, använder inte så mycket produkter förutom shampo, balsam och hårspray. Och förutom att jag använder värmetänger så sliter jag inte särskillt mycket på håret på andra sätt! Trivs te.x jättebra i uppsatt hår som jag ofta har och då sätter jag bara upp det i en tofs! Jag suger tyvärr på att toppa håret om det är slitet.. Haha! Hatar att klippa mig ;) Kolla in denna länk för en massa tips om hur du håller ditt hår i form! :)

Men när jag lockar mitt hår så jag använder mig av Obh nordica's artist curler och personligen tycker jag den är superbra! Min är köpt på Åhléns för ungefär 399:- om jag inte minns helt fel! Min är i storlek 19mm.

När jag lockar mitt hår så gör jag nog precis som alla andra antar jag ;) Delar upp håret i olika sektioner och lockar på! När hela håret är lockat så kammar jag igenom håret med en bred kam eller med fingrarna och avslutar sedan med hårspray! ♥

Ah, hoppas du fick nått svar på din lilla fråga! Nu hade jag tänkt städa mitt rum och rensa garderoben. Kram ♥



18 juli,Everybody tells me that it's one in a million,more like one in a billion

Hej och godmorgon ♥ Har nyss vaknat och ska nu åka in till stan, mamma skulle på ett möte och jag och syrran ska nog bara gå omkring en stund på stan! Hoppas på subway sen.. Godast! Vi hörs när jag kommer hem, puss ♥

You know my mind's made up, this time.




17 juli, Into the streets, we're coming downWe never sleep, Never get tired

Helgen har varit bästa, så himla roligt har jag inte haft på länge! Blev mest dans igår och det syntes att alla älskade det ♥ En underbar helg men underbara vänner! Nu taggar vi nästa års öltält.. Och jag bjuder på snodda bilder ;)









20110716

Godmorgon ♥ Har nyss vaknat och ligger nu i Alexanders säng och kollar omkring på facebook osv... försöker vakna ;) Gårkvällen var toppen, vart precis som jag tänkt mig, super niceee! Ikväll kör vi igen, love♥ Ses ikväll folket, puss!
Bild ifrån igår... Haha ;)

FEST.

-Slarvbild nu innan jag sticker!

Stor bild? Nu drar jag iväg till Ånäset till och festar hela natten ♥ Ha en underbar kväll allihopa! Ta hand om er, kram på er ♥

So it's over, yeah we're through, so I'mma unfriend you


Just nu spelas detta ur mina högtalare, borde egentligen spela ifrån min festplaylist men fyfan vilken bra låt detta är ♥

Öltältet.

Hej ♥

Har duschat nu och ska snart börja fixa min inför kvällen som bjuder på massa öl, vänner och musik! Drar mig till Ånäset lite senare ikväll, älskaaaaar detta ♥ Dock kunde vädret varit bättre!! Menmen..Bjuder på nå bilder ifrån förra året!





Haha crazy..

orkaa

SENASTE:
1. Dryck: cola ♥
2. Telefonsamtalet: syster
3. SMS: alexander
4. Sång du lyssnade på: Adele - someone like you

 

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: hmm, nä?
7. Har någon varit otrogen mot dig: tror jag inte
8. Varit kär: Ja
9. Förlorat någon speciell person: Jaa
10. Varit deprimerad: mmh
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. svart
13. vit

14. pink

 

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Jarå
16. Fått ditt hjärta krossat: naa
17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha ja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Till 100% ja
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
21. Kysst en kompis: ja

 

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Och hur många orkar kolla upp det?;)
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2
24. Har du några husdjur: 1 katt hos mamma och hund och katt hos pappa
25. Vill du ändra ditt namn: vill och vill..
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: var hemma hos mig och umgicks med alexander
27. Vilken tid vaknade du idag: halv 10
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sov!
29. Någonting som du längtar till: Stockholm
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: ...
32. Vad lyssnar du på just nu: Musik
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja
34. Vad gör dig irriterad just nu: Orvar.. mysgaaalen ♥

 

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Beatrice Persson
37. Singel/upptagen: i ett förhållande
38. Stjärntecken: tvilling
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: tundalsskolan
41. Gymnasie: Östra gymnasiet
42. Högskola: -
43. Hårfärg: brunett
44. Långt eller kort: rätt kort
45. Längd: 160 nått
46. Vad gillar du gällande dig själv: måste tänka, återkommer..
47. Piercings: öronen och näsan!
48. Tattoos: nope
49. Höger eller vänster: Höger

 

DIN FÖRSTA:
51. Operation: -
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: -
54. Bästa vän: Lina Lundström
55. Sporten du spelade: Aldrig spelat nån sport
56. Husdjur: hund
57. Vaccination du minns: röda hund 
58. Konsert: Roxette
60. Alkohol du drack: cider

 

JUST NU:
61. Äter du: ingenting
62. Dricker du: ingenting
63. Är du på väg att: städa upp på rummet
64. Lyssnar du på: Lighters - bruno mars, bad meets evil
65. Väntar du på: på att jag kommer till fråga 100

 

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: ja
67. Vill du gifta dig: ja
68. Karriär i åtanke: don't know!

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögon
70. Kramar eller pussar: både och
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: äldre
73. Romantisk eller spontan: både och
74. Snygg mage eller snygga armar: snygg mage
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar
76. Känslig eller inte: nån slags blandning
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: haha..

 

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: ja
80. Gjort något sjukt spontant: Oja, många gånger
81. Tappat glasögon eller linser: haha näe
82. Haft sex på första dejten: nejnej
83. Krossat någons hjärta: -
84. Har någon krossat ditt hjärta: ja
85. Har du blivit arresterad: vet inte om det räknas!

86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Haha nej ;)

 

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: näee
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: ja
92. Himlen: vet inte
93. Tomten: nej för fan
94. Att kyssas på första dejten: faktiskt
95. Änglar: ja

 

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: tror inte det
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: vänner
100. Att posta det här är din 100 sanning: ja


FREE HUGS!♥


Åååh! Detta berörde faktiskt mig♥ Take a look! :)

12 JULI

Heej! Är i Vännes nu hos syrran. Gick på stan innan vi åkte hit men hittade ingenting snyggt.. Snart ska vi på ica och köpa mat och sen ikväll ska vi nog bara softa! :) Kommer nog inte blogga nått i guess, vi hörs imorgon! Take care!♥

Var superrea inne på Accent och hittade lite nya smycken



Kassa bilder...Hihi

11 JULI

Jobbet gick bra, hann med 18.15 bussen hem och när jag kom hem käkade jag och nu sitter jag bara framför tvn och slappar! Ska hoppa in i duschen snart och sedan ska jag städa upp på mitt rum och lägga in alla mina kläder i min nya byrå och städa upp på mitt rum. Ska också packa för imorgon sticker jag till vännes och umgås med syrran!♥

Vi hörs kanske lite senare, kram♥

11 JULI

Heej!♥

Sticker in till Umeå och jobbar! Bloggar ikväll, puss på er!

Puss på er!♥


Åååh!♥

Sånthär gör mig så himla glad!! Kram på dig som skrev detta, verkligen! Hade en vanlig digitalkamera förut som jag fotade shopping och ibland mig själv sedan använder jag mig också utav den webkameran som finns på min dator :)

Godnatt på er alla fina läsare!♥


11 JULI

Heej!♥

Har inte bloggat nånting på ett tag nu eftersom jag helt enkelt inte haft tid ;) Var somsagt hos pappa hela förra veckan medans jag jobbade! Var i stan i torsdags och shoppade åt pappa och käkade subway. På fredag for jag också in till stan och jobbade lite på change, pappa var också i stan så vi svängde förbi jysk och hämtade min nya byrå också :)

Nu är jag hemma hos mamma och igår for vi till vännes och gick på marknaden, åkte även sånadär te-koppar på de lilla tivolit som fanns, det är alltid lika kul ;) När jag kom hem hoppade jag in i duschen och for seadn till ånäset och umgicks lite med alexander, vi hyrde film och softade bara!

Har mycket nytt att visa - mest småsaker, smink osv - men kan vara kul det också men har ingen kamera och det tar kål på mig!!! Men så fort jag fått min lön så väntas nog en ny kamera! Mycket möjligt en systemkamera men vi får se.. Har ni några tips på någon bra systemkamera eller digitalkamera så får ni jättegärna kommentera!♥

Troooooor jag ska försöka sova nu, mamma lovade att väcka mig tidigt så vi kunde fara ut och springa! Hoppas på sol imorgon så man kan sola lite nu så man kan bli brun, nu när man äntligen är ledig!  Guud vad jag skriver, pusshej!♥

you turned out to be the best thing I never had


Musikvideon till en av Beyoncés låtar från nyaste albumet, Love it♥

PUSS


Sticker iväg till joline nu, tokunge♥

Soooool

For hem tidigare idag från jobbet men kämpade igenom förmiddagen med den grymmaste mensvärken, DÖ! Mår bättre nu iafl och ligger ute i solen med en calippo i ena handen, oj så gott♥ Senare idag sticker jag iväg till min fina joline och är med henne ikväll, läängtar! Vi hörs, puss!


4 JULI

-ZzzZZzzZZZZZZZZzzzzZZzzZZZ!
- Idag började jag jobba igen, måla..mitt hår,armar och händer är redan efter första dagen helt täckta i vit färg, får heller inte bort det ;) Har peelat sönder hela kroppen..

Sitter och myser i min nya tröjan, hade tänkt visa den förut men blev inte av ;) Orkar inte blogga..... Ska upp tidigt och jobba imorgon så ska försöka sova snart! Är fortfarande hos pappa, vi såg nyss film! Och nu skriver jag bara massa onödigt skit.

Pussheeej♥

I've pray for this heart to be unbroken But without you what I'm going to be

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Jag älskar er!

3 JULI

Heeej alla fina! Idag har jag städat upp i rummet och rensat hela garderoben eftersom jag ska få en ny byrå. Just nu sitter jag hemma hos pappa och vi ska snart göra tacos♥ Såå jävla gott! Sover här inatt och imorgon skulle jag tro eftersom jag ska jobba till veckan! Vi såg nyss en film också, 17 Again, den var riktigt bra faktiskt!

Ikväll ska vi nog bara se film och tare lugnt! Får se hur mycket jag komemr blogga, fast bloggar förövrigt sämst men ändå!;)


Jag nyss, slapp glad tjej!

I'd say I miss you but think I'd choke on the words

Käääääääär!♥


2 JULI

Heej Snyggingar!♥

Igår var det sista dagen på jobbet, var riktigt kul faktiskt! Vart nerslängd i vattnet 4 gånger, alltså en gång per grupp vi hade ;) Sjukt roligt! Nu ska jag bara invänta lönen! Ska måla en massa till veckan också så kommer få in lite mera pengar! Måste skriva ett cv idag också, och in till stan nån gång i veckan.. Måste fixa ett kort till leg också, åh va drygt!

Min blogg suger utan kamera... I torsdag drog jag och morsan in till stan, ska försöka fota med nån kass mobilkamera!!!

Ikväll ska nog jag och mamma kolla på film och äta en massa jordgubbar! Såå gott.. Vi hörs! Puss♥


RSS 2.0