dagen i bageriet

hejhej, idag på skolan har vi varit i bageriet hela dagen och bakat bröd;)mmh, min grupp fick baka grekiskt lantröd och de såg så jävla gott ut när de komme ut från ugnen och vi ska sälja det i bagerihandels/man kan köpa det vi bakar/saken/rummet slash nu vad de heter.. kommer inte på de!hehe ;p vi förberedde även en fet jävla surdeg som vi ska baka ut imrn så de blir nice:) tänkte visa våra förjävla snygga mössor/kepsar som vi måste ha i bageriet/våra käder ser man ju också;)

jennie♥

iafl.. efter skolan for jag direkt till robban och solade först, 25minutare as always ;) sedan simmning i 1timma.
men ska ner och käka en billy's nu, snabba kolhydrater är bra efter "hård" träning, visste ni de? :P hörs sen!
puss♥

kvällen

Ska fara ut och springa nu just innan man ska göra sig iordning för morgondagen ;) bra med lite motion.. hörs sen

♥Ny kategori- träning

'And even when the wind is blowing We'll never fall just keep on going



♥låten som spelas just nu i mina feta högtalare ;)eller? riktigt bra låt iafl.. musik är underbart!
ska iafl fortsätta spela sönder denna låt och spela lite betapet,yeeahh!;D peace puss

helgen och lite annat

hejhej, i helgen har jag iafl varit med älsklingen och varit i hans mormor's stuga på stugsista och de va en minnesvärd kväll pga av vissa olika saker, tar inte upp det här! men de va trevligt, god mat osv:)menmen..

Har inte så mycke att berätta om helgen och inte så mycke om skolan idag heller, vi har iafl skitkonstigt schema så de dagen va bara knäpp, idrott på morgonen och sen så hade vi nån bagerikunskapsak och sen slutade vi vid 12.20, jag elvira och carro va även ner på stan efter idrotten, jag skulle köpa nya underkläder så vi gick dit!





Blev även detta, ny beodorant och mera hårspännen ;) bra att ha de med, allt är iafl från h&m..

renstädade typ mitt rum igår men de ligger kläder fulla golvet så ska gå och städa lite nu så jag håller efter litegranna när jag varit så duktig att städa,okej mamma hjälpte mig men ändå ;) hörs sen, puss♥

Älsklingen idag

hej bloggen, idag far jag till älsklingen och vi sku fara på stugsista eller nått :) blir kul.. ska snart in i duschen iafl och sen ska jag väll städa lite sen fixa mig, ska va där innan två! blir inge blogga idag och imrn på förmiddan tror jag, vi hörs när vi hörs ;) puss♥




dethär jag fruktade mest....

shit pommesfritt

hej allesammans, har nästan nyss kommit hem och duschat, är sjuk.. hoppas att jag kan gå imrn!

P.S mötet gick bra med ***** så det var ju bra ;)  hörs sen eller imrn, måste vila:(

helt slut

sett fångarna på fortet för första gången, eller.. de är inte slut än men jag orkar verkligen inte..
nacken,aj
skallen,aj
halsen,aj
magen,aj

kroppen,aj..

hörs imrn istle, puss♥

Möte imorgon

föresten så skrev jag nyss in i min kallender att imrn ska jag på möte/intervju/bli ställd några frågor! jag och andréa har ju varit med i vk och så om tundalsskolan/jennings och sedan ringde den nån snubbe som ville prata med oss men nu eftersom andréa tillbringar dagarna i skelletfeå så blir det bara jag, det var ingen stor sak men vi får väll se, han ringde mig idag och ville bara ha en liten pratstund! så nu måste jag komma ihåg det, annars kommer jag typ åka hem sen kommer han ringa och fråga vars jag är och då sitter jag säkert på bussen hem, skulle va lite pinsamt ;) näe men det är nog ingen fara.. men nu ska jag gå och dricka nånting för min hals slemmar igen snart..:/

ha en bra kväll, puss♥


25te Augusti 2010

hejhej, idag på skolan så kändes lite som att vi alla tjejer(nästan alla) komme ganska bra överens så det kändes faktiskt bra, idag komme även 2orna och 3orna tillbaka till östra så det blev en hel del nya ansikten jag man såg ;)
vi var i bageriet hela dagen idag och på morgon fixade vi våra kläder osv, vi har världens, och jag menar det, världens fulaste mössa! inget hår får ju hänga ut ock sånt, sen som en liten kepa fast med nått nät där bak, riktigt ugly ;)jaja, det är även så att man inte får gå ut med kläderna på skolan eller sånt så det är ju bra för tänker verkligen inte visa mig i dendär mössan, det som är bra med att det är väll att alla ser lika dumma ut,haha!
jag och elle sa att vi var tvunga att ta kort nån gång, sska visa då hur dumma vi ser ut ;)

på bussen hem satt och jag meed louisa och snacka lite skit, menmen.. inge överdrivet!haha
har även haft ont i nacken,magen,skallen och halsen idag så de var en hyfsat jobbig dag..
men vi fick hem oss lite "norska skolbullar", gjord av en vanlig bulldeg typ med marsansås,glasyr och kokos på..
hade nog heller föredragit med pärlsocker på men sånt där ska jag inte äta, fyfy! ;) men whatever!
var ju nästan tvungen att smaka, hehe!;D

-här får ni en bild på mig som jag hitta i min kamera, ska fortsätta blogga nu! puss♥



grattis? ;)

Tänkte bara säga nu innan jag går och lägger mig att grattis eller vad man ska säga till andréa som ringde nyss till mig och sa att hon tagit sig in på en frisörutbildning i skellefteå på john bhauer gymnasiet :) :) :) skiitbra ju, det är verkligen hennes dröm och de är de hon är menad att hålla på med, skit duktig är hon<3 så nu ska hon flytta upp till skellefteå också då.. då kommer man ju träffa hon ännu mindre men blir säkert av ändå hoppas jag!

bästa bruden♥ -->
hennes blogg, www.andreamajkrlssn.blogg.se
andréa's blogg-'slogan' är never give up the fight', hon kommer aldrig göra de, ni borde inte heller göra det!
följ era drömmar

hemma



solade 25minuet på badhuset, skönt var det allt:) men tyvärr så..

..är hemma nu och har jävligt ont i huvet och magen, vet inte vad de är!
fick ont i skallen på bussen men nu göre bara ont överallt.. ska lägga mig och vila,
om du läser dethär alle, ring mig.. ♥

sticker iväg och solar

hej, kommit hem nýss och följer med mamma till robban och solar :) blir nog en 25minutare sedan simma jävel ;)
äntligen back to buisness igen med solning och simmning varje vecka, hörs senare ikvl.. puss♥

mina nya ringar


♥gina tricot                                                                                ♥lindex

♥kapphal

var som sagt nere på stan med elvira innan vi åkte hem med bussen, fick med mig 4stycken ringar hem ;)

har hett sönder så jäkla många svart/silvriga ringar(2stycken) så kände att jag ville ha nya :) har sett dom övre förut men inte köpt dom men nu gjorde jag de! ska försöka laga dom andra ringarna iafl.. hoppas :)en av dom va faktiskt en favoritring så ska se vad snickarbea kan göra ;)

men ska ner och duscha nu iafl, sprang nästan hela vägen idag, riktigt nöjd!:) pratade med alle lite tvärt nu också, det hade iafl varit bra för honom idag och de är ju brabra de, saknar den killen.. menmen, inget att göra åt nu.. ska duscha nu iafl, peace puss♥ /visar hårinpackning imrn,*annars har jag inget att skriva om ;)* håll utikik* ;)

hörs om nån timma

ska ut och springa men mamma så vi får höras om ett litet tag med up-date om "shoppingen" osv.. ska även tipsa om ett förjävla bra hårinpackning ;) elvira ville veta så de kommer ut på bloggen snart :)
men först! en springrunda♥ peace pusss

östra gymnasiet

Hej bloggen :)nu har jag iafl börjat skolan.. så jäkla drygt, men ändå så måste man nån gång liksom, jag har ju sagt att jag skulle berätta lite om mina tankar kring den linjen jag ska gå osv men det blev aldrig av! det har nog blivit lite för mke sex and the city, är inne på 5te säsongen nu ;)men vi kör nudå!

Ska iafall så livsmedels-programmet så östra i umeå! ;)

Jag har alltig gillat bak och mat, men bestämde mig för att gå livsmedel för jag tror att jag har större chans att lyckas inom det, te.x man behöver inte gå hotell och resturang för att kunna jobba på hotell, har praoat på ett hotell och då jobbade jag i städet och i köket,med servering osv, och alla som jobbade där (förutom kockarna då såklart) hade då inte gått hotell o. rstrng i gymnasiet. så att det blev livsmedel för mig!

Jag tror att jag vill jobba som bagare ett tag i livet innan jag går i nån annan riktining nån gång, gillar ju verkligen detta det bak,bara man inte blir typ fet av alla goda bakelser,men har ju annan passion än att sitta och äta kakor, te.x skor kläder kosmetika och även musik :) hade tänkt gå nått musik naturprogramm på midgård men jag funderade över det där och insåg att jag skulle nog inte klara av den branchen senare i livet, så det dömdes bort ganska snabbt tyvärr! en annan fundering jag hade var är stylist och spa, skiitkul att hålla på med sånt men även där, de kanske jag ska ha mera som en hobby att jag gillar att hålla på med smink och hår osv!
så jag tror jag har valt rätt linje ;)

idag på skolan så gick vi runt och kollade skolan osv, försökte lära oss vars allt låg och sånt, fick veta klasser och våran klass blev ju faktiskt rätt så okej, jag känner ju elvira sen tidigare så det var som skönt att ha nån man kände i sin klass, sedan kom vi faktiskt bra övererns med två andra tjejer, riktigt sköna brudar ;) blir kung!

efter skolan så gick jag och elle ner på stan ett tag och mötte först upp tilda som sedan gick och fikade och sedan gick vi runt lite, stannade och snacka lite med johannes westermark och sedan "shoppade" vi, nä men hittade bara smycken.. eller rättare sagt ringar, ska visa sen :) och elvira köpte nå smink och nå smycke! sedan käka vi på subbabubba och sedan for vi hem, morgon dagen vet jag inte så mke om men hoppas iafl att jag är redo för skolan nu, är så van att sova till 1varje jävla dag så.. nu ska man upp kl 6varje varje morgon ;) lycka till bea!

såhär såg jag ut idag, hade min nya stickade tröja ifrån kapphal,slarvbild!

 

p.s skiitlångt och tråkigt inlägg, i know men jag bara skrev och skrev ;)
inget måste att läsa,står ändå bara massa tråkigt om skolan!


d.s visste ni att en av mina "stora" drömmar är att ha en egen tv-show där jag bakar osv?

 


första dagen borta

första dagen på skolan avklarad, berättar mera sen ;) peace lovers

hooome

ja, hemma nu och har varit och handlat nu med mamma och de va väll trevligt ;)hehe, har nyss käkat och har nyss satt mig vid datorn och hade tänkt spela lite betapet och kolla runt lite, sen måste jag fixa lite saker tills imrn, skooooooooola:/ inte taggad alls, eller jag vet att jag måste förr eller senare men det som känns mest tråkigt är att sommarlovet gick så jävla fort, menmen.. it's over now, back to school.. jaja!

det var iafl ett jävla väder i umeå, spöregn nåså jävulst! fyfy.. men iafl, vi gick iafl in på hm och jag köpte två saker till håret, skulle egentligen köpa en tajt hög spetskjol, men ska göra det till veckan tror jag, vi komme till strömpilen vid 10i5 och det stängde klockan5 så hann som inte prova eller nått,menmen.. ingen bid deal:)

köpte iadl hårspray och silkesdroppar/serum, har använt förut både björn axén och p.h.c's silkesdroppar men nu fanns ingen av dom på h&m så jag köpte denna som jag kunde ha ett tag, den va billig så funkar den inte så är de ingen stor förlust ;)menmen.. sedan när vi var så maxi så bästämde min morsa att jag ,måste börja äta frukost, jag åt aldrig frukost när jag gick i grundskolan, de va väll möjligen när min morsa tvinga upp mig innan dom for och jobba så dom såg att ajg käka men de höll inte mera än 1vecka, sedan kunde det väll bli nån frukt nån gång, men nu så när jag ska åka med morsan varje morgon till bussen så sa hon att nu kommer de bli ändring på de.. *skäääry* näe men vi komme överens om att min frukost blir 1 äpple varje morgon så jag äter nånting iafl, blir säkert kung! men nu måste jag fixa lite saker..

göra ikvl:

noppa ögonbrynen
duscha, hårinpackning osv
packa väskan men hänglås mm
ta fram kläder
göra en ansiktsmask
måla naglarna

hörs senare ikvl eller imrn, ska lägga mig tidigt ikvl:) önska mig lycka till
puss på er♥

handla

hej bloggen, fixar till mig nu och sticker iväg till stan med mamma och handlar! alla affärer har väll stängt så de lär inte bli nått shoppande,men de ska jag göra i veckan tror jag, hehe.. menmen, har inte så riikligt med cash man måste ändå köpa några saker, hårspray och sånt ;) hörs ikvl, puss♥

nattblogg

hej.. kan inte sova! alle sover.. ligger i deras vardagsrum, inte ens trött. vet inte va jag ska göra, gnatt!


2 bilder från igår


andréa och jag, bästa bruden♥

när solen komme fram passa vi att köpa en mjukglass, nötkross-strössel.. min favorit♥

stan med andréa

godmorgon!hehe.. vaknade nyss av att min syrra spelade så jäkla hög musik och jag kunde inte somna om för att hon eggade gamla britney spears låtar,jaja! fick ändå sova läänge ;) skönt!

vad somsagt i stan med andréa igår, mycke trevligt♥ vi for ju till stan med 2bussen och komme hem lite senare kring 9tiiden, när vi kom dit gick vi direkt in på subway och tog en macka, ingen av oss hade käkat så vi var väll rätt hungriga ;) gott.. sen under dagen så gick vi omkring, jag hittade inte så mke men fick ändå med mig nå behövande saker! sen när jag komme hem så skulle jag egentligen fara till alexander men mamma ville att jag skulle sätta nytt löshår på henne så jag gjorde det :) ville att hon skulle vara korthårig men hon bestämde sig för att sätta i löshår igen ändå, menmen.. det blev bra faktiskt!


ämnesblock- akademibokhandeln
2010/2011 kallender- akademibokhandeln

tröja- Kapphal

rosettring- lindex
tights- gina tricot

möta upp andréa och shoppa idag

hejsan sötnosar! hinner inte blogga så mke nu men ska iafl till stan och möta upp andréa och se om vi hittar nått snyggt nu till skolan osv ;) skönt att umgås lite innan skolan! men skriver när jag kommer hem, ska börja fixa mig nu! tar 2bussen in till stan, hörs efter det! pusss♥

alexander for nyss

hej bloggen, älsklingen for nyss hem så de känns lite tomt just nu men, vi har inte gjort så mke, såg film igår! hooked up eller hocking up hette den.. skitkass film iafl, de va alle som ville se den men, sen har vi bara myst och umgåtts lite nu innan skolan, vet inte om vi kommer ses nånting innan skolan nå mera så lite tid med varann behövde vi nog iafl..

fick hem vecko revyn idag så just nu sitter jag och bläddrar igenom den :) riktigt bra tidning!

har inge så mke annat att skriva, ska ut och springa snart iafl, sen ikvl så har jag faktiskt no planes!


bjuder så det extremt ofixade håret ;) + en liten bit på min bh, grrr!


så framsidan, isabella löwengrip aka blondinbella! tycker fakstikt bilden va snygg

pssst! visste ni att blondinbella kommer att göra filmdebut snart i en film som heter orion? ;)
har checkat trailern, ska lägga upp den lite senare, verkar väll hyfsat bra! inte för att hon är huvudrollen men hon är med iafl.. hehe! puss på er♥

höst jacka

Hej bloggen:) sitter och kollar runt litegrann på nelly.se och några andra sidor och kollar efter en höstjacka.. klart jag har ju skinnjackan, den funkar ju men skulle vilja ha en ny, en stickad/tyg vill jag ha ;) som en kappmodell nästan, så när jag kollade runt litegrann på nelly.se så hitta jag faktiskt en jacka jag tyckte va snygg:) check it out!



riktigt snygg enligt mig, vet inte om den just passar mig men grått är verkligen skithett ;)
den kostar 599:- på nelly.se så där hittar ni den, funderar på att överväga att köpa den, vet inte än men..
måste iafl hitta några snygga höstskor som jag kan ha i höst också! blir nog ett par svarta!

tycker ni inte jackan ser lite sådär.. sofistikerad ut? kanske lite för stilrent för mig? eller? ;)

ska käka nu:) hörs sen! puss♥

sol men ändå inte varmt

hej bloggen och alla söta där ute ;) solen lyser idag med men de är då ingen värme ute.. riktigt synd faktiskt! hade gärnat solat lite innan skolan börjar osv, jag vaknade kring 12 idag och då gick jag ner och käkade en macka sen satte jag mig framför datorn ett tag och sen for jag ut och sprang:) sprang nästan hela vägen idag, stooolt :)
efter min springrunda så tog jag och skar upp ett äpple och hällde upp ett stort glas vatten och satt mig mot en solvägg, klart man fryste ju inte ihjäl men men de va väll inte så att jag ville ta av mig kläderna och sola ;)
tog även några shyssta bilder, frääääscht! nu ska jag och syrran kanske till robban, hörs sen snyggingar!



ha en bra dag allesammans:) puss♥



hemma nu efter en promenix

har kommit hem nu, morsan följde med ut så de blev inge spring eftersom hon hade burit ved hela dagen så de blev en 8kilometers promenad :) hade bara tänkt göra en snabb liten update innan jag går och lägger mig, ska iafl snart gå och leta efter min telefon, hehe.. jag tappar jämt bort min telefon, sen ska jag se på film tror jag! men ha en fortsatt bra kväll/natt och sen så hörs vi imrnbitti efter min morgon promenad! puss och gnatt♥

bob? mike? hasse? kalla han vad du vill..

hehe.. riktigt snygg! ritade min sötnos för några nätter sen när jag låg och snacka i telefon med andréa ;) jag och andréa har ju faktiskt sagt att vi sku bli smalare innan skolan skulle börja men vi vet ju att de går ju inte bara på 2 veckor,vi började förra veckan,skolan börjar om 1vecka! så denna kille.. har inte kommit på ett namn än.. men tycker han ser ut som en bob.. menmen, har denna som bakgrundbild på min dator så om jag blir sugen på massa godsaker så ser jag dendär bilden och då tar jag inge gött ;) skitbra, funkar utmärkt!

men nu ska jag ut och springa!!! puss♥

 




kvällen

middagen blev skitbra:) gottgott! till och med linnea som är sjuk åt av maten ;) nu ska jag bara vila maten ett litet tag sen ska jag ut och springa! kommer bli riktigt skönt, vad har ni för er nu ikvl? kommentera gärna!:) men hade tänkt visa en skiitsnygg bild jag ritade på paint för några kvällar sen ;) skitsnygg! puss♥




matdax

nu drar jag på mig ett förkläde och slänger ihop en underbar middag till mina underbara föräldrar och min sjuka syster ;) kommer bli lovely! spaggethi och köttfärsås - på mitt sätt ;) ha en underbar kväll allihopa♥




gulligt förkläde va? :) fååååår♥

helgen börjar dra sig mot sitt slut

hejsan sötnosar! nu har jag inte bloggat på 2dagar och 18timmar såg jag i mitt arkiv ;) sry för de men tror det behövdes en liten bloggpaus för mig, hade tänkte göra en snabb liten update om vad jag har gjort dessa dagar!

♥somsagt så kom älsklingen till mig i torsdagskväll och då myste vi bara litegrann osv, på fredag så for vi ner till övik med min familj och gick på stan lite först och efter det så for vi och badade på paradis badet;D de var väll hyfsat kul, vi käkade glass och lite sånt där också! efter de så for vi på en resturang och käkade mat!


♥köpte faktiskt en väldig behövande sak i övik ;) minns ni att jag nämnde att jag hade fetångest över att jag inte hade en tubhalsduk som är såå jäkla snyggt? jag köpte en :)skiiitbra bea, hittade en på indiska och kostade 99kronor, hittade en på rut md flera också men de va så lång och sladdrig, fick liksom aldrig till den! så en svart tubhalsduk blev det! fanns även vit och ljuslila tror jag, ska nog köpa en vit också, finns säkert i umeå också:)

♥efter vi hade käkat så for vi hemåt och var väll i rickla kring 10tiden, halv 11 skjutsa pappa upp oss till ånäset och när vi väl komme dit så drog jag direkt på mig min rosa mjukisdress och jag och alle satt oss i tvrumme med hans morsa och bara snacka och lite sånt!:) mycke mysigt! vi vakande dagen efter och käkade och for till robban lite senare för alle hade match! dom förlora dock men de va bara otur!

 

En sak till kära läsare!


snart börjar jag skolan, helt sick.. tiden har bara flugit iväg, har som inga galna minnen från denna sommar..
sommarn 09 var fan de bästa, kommer aldrig glömma! denna sommar.. finns nästan inget att komma ihåg! jo nog klart har jag minnne osv men trodde den skulle va galnare, lite trist de!

 

Men nu ska jag börja blogga lite bättre ;) måste komma igång nu lite mera, men nu när jag börjar skola i umeå kommer det nog finnas en himla massa och skriva om :) ska berätta lite senare ikvl vad jag ska gå för linje och lite tankar och funderingar jag har kring allt såntdär! missa inte de ;)

Men ni får ha de kung och sen hörst vi senare ikvl, puss på er snyggingar♥


dagen

gokväll bloggen♥hade verkligen inte lust eller orken att blogga förut idag men nu hade jag tänkt berätta lite om vad jag har haft för mig idag:) ja.. somsagt så låg jag och andréa och snacka i telefon till klockan 5inatt så jag sov till kring 2tiden, sjukt skönt! när jag vaknade så var det dax för lunch så jag och syrran gjorde kycklingsallad. efter det så chilla jag bara i nån timma sedan for vi ner på andra varvet i sikeå för att kolla om man kunde hitta nå fynd för dom stänger typ imrn eller nått, men vi hittade ingenting.. min syrra köpte nå godis där men det visste jag redan att hon skulle göra innan hon gjorde de ;) gottegrisN, när vi komme hem for jag ut och löpte lite..eller, mke! sprang nästan hela vägen runt, nööjd.. men tyvärr så när jag kommer hem så har pappa köpt hem kokosbollar, den jäveln.. fick nästan lite småångest över att nyss har sprungit och sen käka en kokosboll men de är inte så mke kalorier i en sån ändå ;)shit,låter nästan som att jag bantarrr.. de gör jag inte men anyway..

just nu gör jag inte så mke, vad har ni för er kära bloggläsare?:) mengud.. hur många har du bea? 1?2? 5? 10?
näe, ligger  bara i sängen och myser med kissemissen jarvid, skitfet<3
alexander kommer snart iafl, myyyys! längtar efter honom, imrn far han och jag (+min family) till övik och vi ska bada på paradis badet och ba tare lite lugnt:) käka på nån resturang eller nått, tar med mig kameran ofc!





jag och kissen just nu ;) hare gött alledsammans också hörs vi imrn! pusss♥

dåligt update idag

tjenare bloggen, idag har jag inte gjort så mke! vaknade kring halv 1tiden och klev upp och och käkade lite lunch. efter det så städade vi hemma, putsade fönterna osv.. efter de så for jag ut och sprang en runda, riikitgt skönt faktiskt. har inte gjort så mke mera idag, spelat lite betapettt osv:)

♥just nu- snackar med älsklingen
♥sen, ?

riktigt tråkigt och värdelöst inlägg men kände att jag var tvungen att blogga nått idag ;)
vi hörs kanske sen! puss♥

boxer trosor

gokväll bloggen, satt och kollade runt lite granna på nelly's hemsida efter nå snygga kläder och efter att tag så kommer jag in på underkläder, sure.. kollar runt lite där men när jag kollat litegranna kommer det sånadär fula jävla "piece" (märket) boxertrosor, tycker det verkligen är skiit ofeminimt, hur sexigt är de där egentligen? ;) verkligen ingenting för mig, förut använde jag string för de mesta men har ändrat mig helt och älskar verkligen hipstertrosor, man får ju jävligt mke sötare rumpa i hipster än nå jävla boxer trosor! skiter verkligen fullständigt i om det är björn borg elr "piece" märke, skulle aldrig ha det där.. skit fult ;) finns säkert brudar som passar i dom men jag skulle iafl inte vilja ha sånnadär, eller.. aldrig gillat kommer aldrig gilla dom, aldrig haft sånna kommer aldrig ha sånna ;) tycker vi ska låta killarna stå för björn borg och boxer över huve taget!hehe..


-verkligen "okvinnligt", fett nej för min del..

♥men nu ska jag gå ner och se lite tv, sen blire sex and the city:) hörs imrn sötnosar, puss!




don't ever look back


älskar låten, kate perry - teenage dream♥

You make me feel like I'm living a teenage dream
The way you turn me on, I can't sleep
Let's runaway and don't ever look back, don't ever look back
My heart stops when you look at me
Just one touch now baby I believe
This is real so take a chance and don't ever look back
Don't ever look back


handlat mat :)

hejhej, har kommit hem nu och tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg innan jag går och käkar, har somsagt varit i umeå idag med morsan! jag hittade inge kläder eller nått men hittade faktiskt nå saker jag tänkte visa lite senare:)hehe.. vi var ute på strömpilen och handlade inför veckan osv såde va ju bra, ikvl har jag inget planerat men har inte hört av alleballe på 3dagar så kanske ringer han lite senare, annars blir det väll att sitta här och blogga och se på sex and the city ;) like always! tänkte visa en liten dagens outfit bild och en bild från maxi som morsan tog på mig!

mamma tog mig såbar gärning när jag planerade min nya diet :( *ironi*

 


stan idag

♥just nu- fixar mig
♥sen
- far in till stan med morsan

vi hörs lite senare idag sötnosar! puss:)

trött men har ork att sova

hej natten!
sitter och spelar ordspel
som vanligt då.. gör nåttt roligare?
ska se film, hörs imrn!

har ingenting att göra

gokväll bloggen.. andréa ska kanske komma sen nångång vid halv 1, pallar inte sånt här..god natt!

fortfarande hos andréa

hej, fortfarande hemma hos andréa och vi sitter bara och snackar,skönt att snacka lite med dej♥ andréa håller på att fixa sig lite för hon ska till emil snart och då skulle dom köra hem mig så ska snart hem:)

tänkte visa lite bilder ifrån idag.. haha:P





menmen, vad har ni för er då?
♥just nu- lyssanar på musik och spelar betapet


tub halsduken

hej bloggen, nånting som jag har sagt till mig själv är att en tubhalsduk är ett måste i höst! tycker faktiskt dom är sjuuukt snygga, passar till både uppsatt hår som utsläppt:) dem fanns på gina triot förra året, jag och andréa stog och höll i varsinn flera gånger men vi köpte aldrig, så jävla less jag blir på mig själv att jag aldrig gjorde det, dom kostade 100spänn.. fanns i alla snygga höstfärger, mullvadsbrun svart gräddvit puderrosa grå.. bara så jävla snyggt alltså! hoppas verkligen att dom kommer igen iår, skiter i om det är "förra årets", jag ska ha en! tror heller inte att dom är helt "ute" eller vad man ska säga, tror folk kommer använda dom iår igen för dom är verkligen skitsnygga! längtar faktiskt lite till hösten, den är så jäkla mysig.. visst är den det?:) längtar inte ni litegrann till hösten? ska köpa mig några boots/kängor också, riktigt snygga dom med men måstee köpa en tubhalsduk iafl.


ut och gå

hej, intervjun gick bra men de va lite pinsamt när dom skulle ta massa bilder på alla konstiga vis ;) menmen..
vi ska iafl ut och gå nu, men vi hörs efter det:) puss!♥


hos andréa

hejhej, är hemma hos andréa nu, vi håller på att fixa oss nu.. vi ska på intervju snart ;) de va nå frgor och sånt vi skulle svara på.. vi ser väll hur det går! önska oss lycka till.. skriver efter intervjun,puss!♥

shopping

shopping och shopping, kan jag inte påstå men tänkte ändå lägga upp det:) vi vet ju att jag har köpt nya brillor men köpte 3 saker till. -vad har ni gjort i helgen? *inom osynlig parantes*alla ni som inte läser min blogg ;)



♥sjal/halsduk- hm
tänkte att denna sku passa perfekt när de börjar bli liite mera kyla utomhus..
passar nog utmärkt till skinnjackan min och nån enkel outfit:)



♥solglasögon- bikbok
♥ring- gina tricot

köpte även en deodorant men orkade inte ta kort på den,eller.. jag hitta den inte ;)hehe..
men vi hörs lite senare, ska ta och spela lite nu.. puss på er sötnosar!



nya glasögon

hej igen, när vi var på birsta city idag så köpte jag faktiskt nått, även fast jag inte skulle men ska förklara ;) jag köpte ju ett par nya solglasögon i tisdags förra veckan, inte så dyra! kosta 80spänn, seen.. ni minns inlägget jag la in med "kvällens stranden-outfit", de var första gången jag använde dom. sen när jag skulle packa i fredags så hittade jag dom bara inte, igår, innan jag skulle fara, letar överallt men dom finns inte att uppleta.. blir less och skiter i dem, jag måste ju att glömt dom på stranden elr nått liknande..shit, tappar bort saker första gången man använder dem, suckk! så de va ju lite surt men nu köpte jag ett par nya idag då:) köpte dom på bikbok likasom jag gjorde sista.. i tiiiisdags! menmen..




hemma ifrån sundvall

Hej allihopa ;) saknat mig? jag har iafl saknat att skriva här varje dag! även fast jag bara var utan internett i 2 dagarn men anyway.. jag och alles familj har somsagt varit nere i hörnösand/sundvall nu i helgen.

♥Igår när vi kom fram så gick vi lite på stan och sånt, även fast dom hade typ inga butiker i härnösand.. sjukt, dom hade typ hm, åhléns, lindex och vero moda.. och de är inte så mke för mig, hm funkar ju men ändå ;) sen efter det for till hotellet och snyggade till oss och sen for vi till hamns krogen och käkade mat, skiiitggod mat var de ;)
efter maten for vi mot sundvall och när vi väl var framme försöker vi fixa en parkering osv, sedan bestämde vi oss för att gå in på norrportens arena där alltihopa höll till, tror tammefan de va folk överallt.. jag och marie skulle gå på toa senare på kvällen och trots att de fanns kanske 20 toaletter så var det 20 pers i varje kö, riktigt drygt!
The baseballs var förband till roxette och dom började spela vid 8a tiden och de är väll inte riktigt nånting i min smak men dom öste på iafl och de var ju ett pluss ;) dem spela till kring9 och roxette började halv 11.. väldigt lång tid emellanåt men dem började liite tidigare än sakt men dom var jäkligt bra! första låten, marie springer ut på scenen och börjar sjung, yeahyeahyeah.. alla bir halvgalna och springer fram, öppningslåten - självfallet  dressed for sucsess ;) så jäkla bra, jag och amanda sjöng som galningar! men de var iafl riktigt värt, de var svårt att få några bra bilder eftersom vi stog ganska långt bak och på höger sidan så man fick satsa på att fota skärmarna som fanns på varsinn sida! men tänkte visa lite bilder nu som jag tog igår ;)

 

 

älsklingen och jag! näestan inge folk när vi kom :)

amanda och patrik!


♥idag- söndag, vaknade vid 9o tiden och fick ner för att käka frukost.. efter det packade vi ihop våra saker, fixade oss lite och for in till sundvalls för att gå på birsta city, gallerian:) aldrig varit inne där förut, så längesen jag var i sundvall.. bara varit på ikea för många många år sen! men de fanns verkligen alla buktiker man önskar sig i ett öpcentrum, gina, bikbok,cubus,hm,rut md flera osv! fanns även många skoaffärer:) like! efter de for vi hemmåt, var väll hemma kring strax efter 4 och var verkligen urtrött..

♥nu har jag käkat och fått i mig lite vätska och ska snart spela lite betapet. sitter faktiskt och lyssnar lite på melissa horn, lyssnade skitmke på henne förut men de va längesen nu men vart suger på hennes mysiga lugna röst och en enkel gitarr i bakgrunden, extremt avslappnande!:) men vi hörs snart,puss!




hos alle nu

hej:) allt är packat och klart och jag är hos alle nu, han ligger och sover just nu så jag har ingenting att göra.. har spelat lite betapet och snackat med han päron, finns inte så mke att göra.. vi ska nog fara och köpa nå godis snart men vi hörs senare♥puss!

packa

♥nu- packa, önska mig lycka till

today

♥godmorgon bloggen, ja jag vaknade nyss ;) idag ska jag packa inför helgen, fast egentligen så är de inte så mke som jag ska packa för jag ska ju bara vara borta i två dagar, fast man måste ändå ha nya kläder tills på söndag när vi ska hem osv! ja, somsagt har jag nästan nyss vaknat.. bara duschat och nu sitter jag här! ska ta de lite lugnt nu sen ska jag packa och fixa mig, far till alle lite senare idag.. kring middagstid tror jag:)
men vi hörs lite senare, pusspuss!

hooome

Hemma nu, de var hyfsat varmt i vettnet men jag ville ändå inte bada ;) de va mke roligare att kolla på när hunden simmade omkring, de var nog väldigt skönt för hon att få bada lite, hon har inte gjort det nån ända gång iår!

♥just nu- pratar med alle!
♥sen- duscha och se sex and the city






nu ska jag gå coh lägga mig i sängen och prata med min älskling och sen får vi se vad natten har att erbjuda ;) Hörs imrn snyggingar, puuuss!♥



drar ner till stranden

hej på er! ska fara till stranden med min doggy och syrra och se om vi får i hundenvåran ;) ska seom jag vågrar ta ett dopp, kanske kanske inte ;) men vi hörs efter det, slänger in en strandkvälls-outfit, hehe;p


ugs - från skopunten förra året
tunika - hm
kofta - nicole
solglasögon - bikbok


helgen

Hej bloggen! inte skrivit på hela dagen men för en gångs skull har de varit bra väder ute så jag är glad för det:) vad har ni gjort idag då? jag vaknade klockan 1..hehe ja jag vet, men kunde verkligen inte somna inatt, sen käka jag och sedan skulle jag fota mig syrra för hon skulle ha nån ny profilbild på facebook och efter det for vi en sväng ner på andra varvet och sedan upp på robban, har bara chillat ute osv tills nu när jag komme på att jag inte hade bloggat ett skit idag ;)hehe.. men nu hade jag tänkt berätta lite om helgen!

Plander har blivit lite ändrade eftersom alles farfars fru gick bort för förra veckan, beklagar! så nu ska vi nog inte ens fara till hans farfar, och de var ju också tänkt att vi skulle fara redan idag men de blev ändrat till att vi kommer fara på lördag morgon typ och fara ner mot sundsvall/härnösand, vi ska se roxette på kvällen också ;) skiiitkul, blir både min och alles första "konsert", favoritlåten är väll nog dressed for sucsess! skitbra:) såå de blir nog kul, sedan på kvällen kommer vi sova på hotell royal, jag och alle kommer ha ett eget rum så de kommer säkert bli massa mys, kommer kanske fara förbi birsta city när vi passerar sundvall på söndag när vi ska hem, ser om man hittar nått fint:) har vi några planer för helgen kära läsare? berätta gräna:)

Men nu ska ner och käka, vi hörs lite senare allesammans ;) puss!♥

 



baby i like it'



Hejsan! ja jag vet att jag inte har skrivit på hela dagen men har bara inte haft lust, är bara lite halv nere.. har bara legat hemma hela dagen och sölat.. spelat ordspel och degat, låter kanske som jag är en ensamstående tant som nyss fyllt 50bast och har inget liv förutom alfapet och sin katt som snart dör men jag loovar de är inte så :( är somsagt bara lite nere today.. men satt och läste bloggar förut och hittade en låt som jag veerkligen gillade och som fick mig så liiite bättre humör, wiiie.. say goodbay to ordspel and say hallo to get up and dance!
I like it - Enrique Iglesieas, och sen ska vi inte börjar snacka om hur snygg han är också ;)


godnatt

-Ska ta och gå och lägga mig i sängen nu och kolla på sex and the city!:) ha en underbar kväll/natt..
vi hörs imorgon allihopa, puss och godnatt♥

sitter och spelar ordspel

-Sitter i min ljusrosa mjukisdress och spelar betapet just nu ;) soo beaaa's style! ordspel låter väll säkert skiitboring med jag tycker det är rätt kul och extremt lugnande faktiskt! tänkte slänga in några "snygga" egopics och så får ni ha en fortsatt bra kväll, slänger in ett litet inlägg lite senare ikvl men tills dess hare kung ;)







puss på er ifrån mig♥

skellefteå idag

Hej bloggen...♥


Jag lovade att inte köpa nått,eller.. jag lovade itne men jag sa att ajg inte skulle göra det utan att det räckte för mig nu men de blev andå så att ajg köpte lite saker, denna gång knappt några kläder men jag  shoppade lite småsaker, småsaker som lätt resulterade i några hundra spänn.. vet att det är min cash osv, jag gör vad jag vill med dom med dom ska räcka till september typ och vill inte va pack tillsdess, men nu lovar jag att inte köpa nått mera.. kanske nånting när jag följer med alle till sundavall osv men den är en helt annan sak *blinkblink*

Innan vi for hem svängde vi in på varuhuset i lövånger och där hitta jag skiitsnygga tavlor, inte alls dyra.. 50spänn styck tror jag dom kosta:) vi skulle fara dit imrn eller nått för att när vi komme dit så stängde dom om 5min så vi for men jag ska köpa tavlorna, vet inte om jag ska köpa michael jacksson tavlor eller bara stilrent med nå blommor på! men vi ser väll, hade tänkt mig 3 tavlor som jag ska sätta som 3 i rad ungifär ;)

-Vad har ni haft för er idag?♥


Linne från ginatricot, funkar säkert som korsett/"nattlinne"..


Nya glajor ifrån bikbok

Armband ifrån gina

Necessär och mascara ifrån hm och snoddar ifrån bikbok:)

Datorväska från gina

Ring från nån konstig butik ;) A står för Alexander♥

 

Ja det va vad jag köpte idag, när jag kom hem så kom alle förbi tvärt och hämtade sin laddar och lite sånt, de va som mysigt att få lite kärlek de första man fick när man komme hem♥älsklingen min!

Men nu ska jag spela lite och sen ska jag fortsätta blogga, vi hörs senare sötnosar:) pussar!


godmorgon

Hej! har nyss vaknat och ska snart fixa mig lite, ska nog till skellefteå idag.. följa med pappa för han hade några ärenden att göra där! vi skulle nog ner på stan ett litet tag men har sagt stopp för mig och shopping u know ;) kommer nog in en dagen outfit bild lite senare, vi hörs då:) pusss!♥

inte bloggat nånting idag

Hejsan! har inte varit hemma idag, for till umeå med morsan kring 1tiden och var väll hemma kring 6.. vi for till östra gymnasiet och lämnade in några papper jag var försenad med och sen for vi ner på stan ett litet tag:) fick med mig lite saker hem också, sa till mig själv att jag inte skulle köpa nånting med det vart ändå några plagg! Hur är de med er då? själv är jag bara allmänt trött osv, skulle gärna behöva gå och sova lite men vet att jag ändå inte kommer lyckas somna så de behöver jag inte se som ett alternativ, menmen.. la mig 5inattt så de var jäkligt tungt att stiga upp kl12 idag men jag lyckades ta mig upp tillslut ;) sängen är verkligen människans bästa vän!

Hade tänkt visa vad jag köpte idag för stuffs, vi hörs lite senare.. ska spela betapet nu:) pusss!♥



Min första mjukisdress, soo cute ;)

"Bikbok-byxan"- skitsnygga!

Tunika/Linne, Gina tricot

Ett par nya solbrillor, ifrån Kapphal

 

 


inte ens trött

-nydyschad och frääsch ;) nu ska jag spela lite sen ska jag krypa ner under mitt fluffiga duntäcke.. puuuss♥

nattblogg

Gó kväll allesammans! sitter här nu framför datorn och har just sett klart sex and the city 2, såå sjukt bra film men jag älskar verkligen hela temat, the glamour, the fashion.. four girls in New York looking for love, fast dom har vuxit ifrån de en aning nu, dom har ju skaffat sig män och charlotte och miranda har ju barn(i serien) carrie.. stuck with big och samantha är fifty and faboulus ;) nämen verkligen skitbra film, hoppas de kommer en 3dje..

såg att jag hade besöksrekord nu ikvl, 63 pers hade besökt min blogg idag ;).. elr ja, igår då om man ska vara petig och så med tiden eftersom klockan är över 12 och de är en ny dag! har inget planerat idag, kaaanske skulle till ånäset med andréa och hänga där men tror emmepemme skulle hem till henne så vet inte hur de blir med de, annars blire bara att vara hemma och slappa jävel.. är liksom lite trött av mig nu, orkar som inte så mke..vet inte riktigt vad de är men, nog inte som går att förklara ;) sitter mest framför datorn och spelar betapet.. känner mig verkligen som en tråkmåns, men vill verkligen göra nånting men ja.. de händer inte så mke här ute i skogen! kanske skulle till stranden imrn om de va bra väder men har inte så stor lust att fara själv men, vi ser väll.. jag är hyfsat trött nu så jag tror jag ska gå ner och hoppa in i duschen och sen ska jag spela lite och sen hoppas jag att jag kan få lite beauty sleeeep!♥ puss och godnatt sweden:)

sex and the city 2

Ville se den på bio men nu vart den tillgänglig på download, har börjat se sex and the city2.. hittills, skitbra! ;) men nu ska jag fortsätta se filmen, hörs sen- puss♥


svar på tal - mitt hår

-Ja, jag har hårförlängning, jag är ingen expert på detta med hårförlängning men jag har köpt mittlöshår hos rapunzelofsweden och jag tycker de va skitbra, min bästa vän har haft hårförlängning väldigt länge så jag har ju alltid vetat att de sitter bra osv, jag har sådanna slingor som man limmar fast, eller.. limmar ihop med sitt eget hår:) men de var inget info om just hårförlängning som inlägget var menat som, till dig som skickade denna kommentar och ni andra som undrar så har jag hyfsat långt hår egentligen, men de långa håret är extremt tunnt, så det var nog största anledningen till att jag valde att sätta i lite hårförlänging för att få en lite fylligare look. Nu när jag har hårförlängning i håret så känns de knappt som jag har nått eget hår längre, känns bara som de är borta men det återstår att se när jag ska plocka ur slingorna ;) men kort hår har som aldrig varit min grej riktigt.. gillar attt hålla på och pyssla med håret, osv.. långt vågigt hår i oerhört snyggt tycker jag! men därimot har jag väldigt kort överhår så när jag skulle färga mitt hår i torsdags så tog jag faktiskt en bild när jag hade satt bak allt långt hår, okej.. mitt hår var inte stylat eller nått men nu får ni se, bea som korthårig..vad säger ni kära läsare?

 

Hiss eller diss?.. Jag dissar direkt ;) Tyvärr!

 

 

 


min nya hårfärg


Jag skrev mycke om att jag färgade håret osv men inga bilder kom ut som jag lovade, men de vart iallafall..ja, jag vart inte nöjd om jag ska vara ärlig, första gången i mitt liv jag blir miss nöjd efter en färgning, okej.. jag hade fetaste utväxten osv, nästan orange, vafan.. ja! ville inte att de sku bli sådär mörkt iafl, så de va lite synd men jag får väll färga om de sen när jag tar ut hårfärlängningen! de går ju typ inte att färga ljusare om man säger så men får väll låta solen bleka håret lite:) vet inte om jag ska fortsätta med hårförlängning men jag tror de, får se!

En bild från helgen, mörkare hår har jag verkligen ;)menmen..ska se sex and he city nu,puss♥


helgen har varit packad

Hejsan! nej.. jag har inte varit packad i helgen utan jag det har bara varit heelt fullbokat eller vad man ska säga, i fredags vid 7tiden for jag till ånsäset till alle, när jag kom dit så myste vi bara lite och sen så for vi till lillkricken och var med en massa folk, vi for hem kring 12 för de va verkligen inte så värt, på stranden där bestämde vi oss för att hitta på något dagen efter så det belv bestämt att vi skulle fara in till umeå och göra nånting:)

nånting vart mat i mängder, bowling och en liten tur på stan.. vi köpte ingenting, eller jo alle köpte en "Zlatan is my homeboy tröja" men iafl.. vi tog kvart över8 bussen hem och innan de gick vi och solade lite! grymt skönt.. sjukt längesen jag solade solarium och de går ju fan inte att sola ute längre för solen väägrar ju komma fram så jag känner mig faktiskt lite blek:(

Vi bestämde även för att fara hem till andréa och se film istle för att bara fara hem till sig själv, så vi hoppa av i sika och sen for vi förbi mig- hämtade lite stuffs och lämnade lite stuffs, sen for vi till dalkarså.. blev tyvärr inge mys men vi såg tv, käkade en massa godis och myste lite:) alle sov här och for hem vid 1 för han hade match idag! Lycka till♥


emil och andréa,mycke söta!


























Emil och alle i busskuren

RSS 2.0