It's Okey. Someday you'll let someone in, today is just not that day.

Har precis beställt en jacka ifrån Elvine. Hoppas den passar! Next up: en ciggarett och sedan X-Factor! Sweet dreams.
 
 Kärlek.        
                  

Party at a rich dudes house.

Skål allesammans, nu glider jag och Carro på förkrök med vännerna och sedan ner på femman och firar Josefin och dansar arslet av oss. Kärlek och en subwaykaka


You shot the bullet that killed me.

Gadd gadd gadd.. On my way! Längtar.. Efter jag tatuerat mig drar jag tillbaka till stan och träffar Carro och sedan beger jag mig mot balettakademin. Kärlek


This time, im gonna go back to girl I was on the night you found me.

Hade en vit helg med jobb och mys hemma hos mamma min ♥. Måndag och blev en förmiddag på sjukhuset som gick bra och sedan en liten trip till holmsund med Tina. En trött tjej ligger och knaprar på chips har intagit sängen med favvomissen och här kommer jag att stanna ikväll. Imorgon väntar Östras korridorer på mig och en ynka liten svenskalektion men blir galen av att inte träffa mina tjejer!
 
Ovanför ser ni mina nya skor jag köpte förra helgen, kommer användas någon ynka gång men så värt det! Ni ska få se någon bättre bild imorgon, Promiss! Åååh, nu blir det en film! Puss.
 
Kärlek.
 

11092012

 Har haft mycket för mig sedan jag skrev sist, dansen körde igång i torsdags och det var superkul att komma tillbaka, kändes verkligen att jag inte dansat på länge, träningsvärken släppte inte förän igår! Det blev utgång i fredags och jobb på lördagen samt kinamat och bio. Hamilton 2 rekommenderas faktiskt! 
 
Nu ligger jag och hostar och dör en sakta död pga min hosta och feber.. Har käkat en paket daimglass och kollat på Hannah Montana men inget botemedel som verkar funka detdär. Attans! Köpt ett par skitsnygga skor som jag hoppas jag kommer använda mer än en gång. Visar sen. Nu: Maaaat och en ciggarett. *host*
 
Kärlek.

CONVERSE ♥

Converse är favoriter för mig, året ut och året om. Köpte dessa i måndags så håller fortfarande på att gå in dem, smärtsamt ibland med såå värt det. Number one!
 
Kärlek.

Your the only place I call home

Ni får se lite nya saker imorgon, för trött för att fota just nu. Hur var eran helg? Vet inte riktigt varför jag skriver så för jag vet att ingen kommer svara men, min helg var iafall toppen! Förfest/utflyttningsfest hos mig och sedan en sväng ner på Femman med skönaste vännerna. Kvällen får helt klart 5 av 5 femmor!
 
Veckan började bra med lite shopping på stan med Agnes och också en massa mys med Caroline och godsaker. Imorgon efter skolan ska jag hoppa ner på stan och kika in några dansskor eftersom dansen börjar på torsdag och jag är råååtaggad. Imorgon beställer jag också en ny tatueringstid. Allt flyter faktiskt på trots att jag i nuläget är tjejen på landet. En dag i taget, prioritera rätt och hoppas på det bästa. Sleepy...ZzZzZz
 

Kärlek.
 
 

Hungry for that flesh of mine

Sitter på bussen påväg hemåt, har varit i skolan och sedan jobbat! Nytt och fräsht kommer in senare när jag kommit hem. Kärlek.


RSS 2.0