Pretty young thing, repeat after me

Hemma hos mamma efter en eftermiddag av jobba. På förmiddagen följde jag med syster och mamman i mitt liv till Port royall där dem gaddade sig. Snart dags för mig igen. Hoppas på att jag får igen min telefon snart också så jag blir kontaktbar igen. Huvudstaden närmar sig sakta med säkert för den delen också, längtar så jag håller på att spricka. Nyss sprättat en burk med bullens och ska se på Johan Falk med mamma. ♥
 

Kärlek.

Been down for a while and now im standing up for you.

Nu var det ett tag sen och mycket har hänt under den senaste tiden, har jobbat en hel del, sagt hejdå för tillfället till en arbetskollega som också är en mycket fin och god vän, spenderat nyår på ett skruvat och galet sett med nya vänner. Har också spikat och bokat ännu ett möte med Ron popes underbara stämma i Stockholm om 2 veckor. Spänningen stiger och jag längtar! Hotellyx, ett musikaliskt geni, alkohol och en fin. 
 
Har också blivit besviken på en närstående men också förstått hur allt funkar nu för tiden! Men det blir säkerligen bättre. Säger nog hejdå for now och hoppas min skruvade hjärna går igång för denna bloggning snart. Puss och kram samt en subwaykaka på det! 
 
Kärlek

RSS 2.0