JUST NU:


PÅ SKOLAN

Hej på er!♥

Sitter på våran svenskalektion nu som kommer ta 1år att ta sig igenom..Boring! Elvira och jag gymmade idag, grymt skönt! Efter skolan ska jag gå ner på stan och ta ut lite pengar och sedan tar jag bussen hem. Är sötsugen också..men inget sånt ska förekomma!;) Idag blir det att plugga.. har prov på både onsdag och fredag och har inte kollat nånting på dem! Drygt.

Vi hörs ikväll sötnosar! Puss på er


30 JANUARI - UPPDATERING


Hej på er! Eran bloggqueen is writing.. Haha, fast sanningen är att inte har haft tid till att blogga idag!

Sov länge imorse och sen började jag städa lite! For sedan till stan och handlade, köpte bl.a hårfärg! Käkade också på subway i stan, gottgott. Nu ikväll har jag bara fixat mig och allt annat inför imorgon, fräshat upp mig! Kollade på det kungliga Solsidan och nu bloggar jag och kollade på Blood Daimond, hemsk film!

Vi hörs imorgon eller senare, ska packa mina gymkläder nu för imorgon blir det pump med finaste Elvira mörk! Puss♥

Welcome to my silly life

Nu säger jag godnatt med en av kvällen låtar! Ska försöka sova nu, vi hörs imorgon♥ Pussar till er från mig!

P.s Videon till låten är riktigt fin, kolla in den HÄR.


Mistreated this place misunderstood miss knowin' it's all good It didnt slow me down. Mistakin' always second guessin' underestimain, look I'm still around. Pretty pretty please, If you ever ever feel, loke you're nothin', You're fuckin' perfect to me♥

MIDDAG


Lagat kvällsmiddag till mig och mamma, blev en sallad fullproppad med nyttigheter♥.. Kände mig som en riktig kock med förkläde och allt ;) Nu poppas det popcorn och blir lite mys framför datorn bara. Puss på er!

FEST

Hej på er!♥♥

Gårdagens fest började hemma hos isak, det var grymt roligt. Senare på kvällen gick vi till anton och fortsatte där, trevligt folk och mycket ös! Vart också väldigt irriterad på en sak..

Sov hos älsklingen igårkväll,mys! Vaknade upp och jag blir som tur är aldrig bakis så mådde toppen och vi for och åkte skridskor, ramlade två gånger så har lite ont i vänstra låret nu så ikväll blir det slappa och mys med popcorn och mamma♥

Bjuder på lite bilder från igår!





Tack för en sjukt rolig kväll alla! Nu ska jag göra lite mat åt mig och mamma, vi hörs senare ikväll skulle jag tro ;) Pussar!

Btw! Vars är min syster?.. Helt borta, kom hem nu stumpan!

JUST NU:

Nyduschad och fräsh, nu ska jag börja fixa min inför festen! Kommer bli superkul, ses snart brudar och boys♥ Puss!

SÅ SÖT POJKVÄN JAG HAR..

Shit så fin pojkvän jag har!♥♥ Mötte upp han på stan och sedan gick vi till Subway och skulle käka. Jag visste att han hade köpt nånting åt mig men jag trodde att det var underkläder eller något sånt, Nä den sötisen hade köpt denna bok som jag ville ha/skulle köpa! Tack så mycket älskling. Kommer att användas flitigt!:)


Fast hur ska jag egentligen tolka detta? ;) Jag ville personligen ha boken för min skull.. Vill han att jag ska få tajtare kropp eller? ;)

Ska hoppa in och duscha nu sedan börja fixa mig inför kvällen, puss och kram!♥

SUBWAY

Hej på er sötnosar ♥

Har slutat nu och ska snart kila ner på stan och möta upp min pojkvän, vi ska käka på subway osv.. Gott


Ikväll är det fest som gäller så när jag kommer hem ska jag snabbt hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällen! Far dit med fina flickor som elvira mörk tilda hollström och clara nilsson. Kommer bli grymt;D Efter festen åker jag hem till älsklingen och sover där tills imorgon :) Mys♥

Mums..
Onödigt inlägg men kände att jag var tvungen att uppdatera!

SWEET NIGHTS



Köpte ett nattlinne idag på stan som jag länge velat ha :)♥ Nattlinnet är ifrån H&M och kostade 199:-. Billgt och bra, och vi behöver inte diskutera om hur gulligt det är. Love it! Bilderna ger ingen rättvisa till verkligheten tyvärr.

Mys♥ Vi hörs lite senare ikväll sötnosar. Pussar!

NY!


Köpte en ny ansiktsskrubb för någon dag sen och det blev denna ifrån Garnier.

Har alltid varit en trogen visible clear-user men jag älskar att prova nya produkter så när inte visible clear fanns på den hyllan jag kollade på så valde jag denna istl, bara för att prova nånting nytt ;)

Har provat min nya skrubb nu i nån dag och kan säga att jag gillar att den är full av peelingkorn, till skildnad från visible clear som det är lite mera "glest" med korn i. Nackdelen med garniers tycker jag att den var väldigt rinnig eller hur jag ska uttrycka mig, när man öppnar locket så börjar det direkt rinna ut kräm.. Ett litet minus för det!
Rekommenderar denna! Extremt bra skrubbkräm, en kompakt kräm som funkar utmärkt.





26 JANUARI 2011


Hmm.. Fin ring :'D

Hej på er!

Tänkte bara blogga lite snabbt nu eftersom jag inte bloggat nånting idag! Slutade tidigt idag och åkte med pappa hem ifrån stan, vi for en snabbis in på subway också.. Mums♥ Idag har jag bara städat,slöat och slöat ännu mera! Imorgon har vi någon "tema-dag" på skolan och typ ingen i våran klass ska fara, vet inte heller om jag orkar fara.. Vi får se imorgon hur jag gör! (Hade tänkt att visa en ny ansiktskräm jag har köpt sen ikväll, om jag hinner!)

Ska springa ner och träna nu i nån halvtimma! Vi hörs senare med andra ord,puss och kram♥♥

PLUGGA....

Nu är jag hemma ifrån robban! Kom dit väldigt sent eftersom pappa inte kunde skjutsa mig efter maten så innan jag solade gick jag och hälsade på en liten isak och hängde där ett litet tag och sedan solade jag halv 8.

Nu ska jag plugga näringslära för hela slanten! Ett ämne jag faktiskt gillar och är intresserad av.

En nysolade och naturlig bea tar sig an webcamen.. Haha!



Har börjat använda örhängen igen, så gulligt!♥ Vi hörs imorgon, pussar och kramar.

DAGEN OCH KVÄLLEN

Hej på er!♥

Slapp skoldag idag, hade bara datakunskap idrott och närlingslära! Efter skolan gick jag till gymmet och pumpade och efter det gick tog jag bussen ner till stan med Max, vi softade bara och kollade runt på affärer.

Nu står jag jag lagar mat och ska snart ner till robban och sola och simma♥ Har "prov" imorgon i näringslära så måste plygga på det, ska även försöka kolla lite på handbollen också! Sverige - Danmark.

Vi hörs nog senare ikväll när jag kommit hem! Måste somsagt plugga och fixa inför imorgon.. Pussar!

UPDATE: Elvira om du ser detta! Plugga på näringslära, anteckningarna som vi gjort på lektion.

EN TRÖTT BEA

Sov gott sötnosar! Ska duscha nu och sedan packa gymkläder osv. Vi hörs mera imorgon ♥♥ puss och kram!

KAN JAG KAN DU

Charlotte Perrelli, "kan jag kan du".


Stod och bläddrade igenom denna bok när vi var på Maxi sist och boken verkar helt suverän! Älskar verkligen inspiration och motivation! Sitter ofta och kollar runt på internett efter övningar och tips som jag personligen använder mig av.

I boken - av det jag kollade in - så bestod den av massa övningarna för te.x ben axlar rygg osv. Lite nyttiga recept och skönhetstips, det gillar vi ♥ Boken är inte alls dyr, har för mig att den kostade 199:- på Maxi.
Måste inhandla nya träningsskor +kläder, hittat några alternativ iafl ;)

Något som jag önskar att jag hade tid med på morgonen är att börja dagen med en shake. Te.x en jordgubbsshake eller blåbär, såklart måste du kombinera en sådan frukost med annat oxå. En shake till fukost räcker inte. Själv har jag knappt tid till en vanlig frukost men jag har kommit igång nu när skolan har början, är stolt över mig själv♥
Så fräsht!

Ska nog köpa denna bok, tror starkt på den! Har verkligen kommit igång nu så lika bra att ladda upp med motivation!



MOVIE STAR

Hej på er!

Nu är jag hemma ifrån skolan, slutade tidigt men for in till robban och handlade lite och sedan for jag på pappas jobb.

Just nu sitter jag och fördriver tiden genom att spela lite spel, nu spelar jag Movie star! Typiskt bea-spel, sims och te.x spel när man ska välja kläder och styla är skitroliga tycker jag. När jag var mindre spelade jag Powerbabe och gud vad jag vill spela det igen, tyvärr så finns det inte längre. Det var ett online spel där man skulle packta med andra tjejer och bitcha och vara så elak som möjligt för att vinna poäng och köpa nya kläder osv, riktigt roligt det var♥.



Iafl, ska gå och käka mat nu! Vi hörs senare ikväll♥.

GODNATT♥

Hej! Sitter just nu len och mjuk efter en varm dusch och en massa bodylotion, mysNu ska jag göra mina kvällsövningar och sedan packa iordning massa till imorgon, vi har skridskor på idrotten så ska packa ner täckbyxor och en massa.. Ska oxå gymma imorgon så blir dubbelt upp! Ska också försöka krypa under täcket och somna tidigt ikväll.. snart hoppas jag.

Är riktigt kass på skridskor.. Önskar dock att jag kunde åka! När jag var liten så var mina stora dröm att bli isprinsessa, den drömmen försvann direkt jag tog mig ann isen! Kan knappt stå, kan inte stanna.. Ramla kan jag iafl.


Tycker väldigt mycket om att se på konståkning, tycker det är så otroligt fint och passionerat! Önskar verkligen jag kunde åka men den drömmen är borta och nya finns inom mig♥ Nog om det! Vi hörs imorgon, puss och kram.

SOLSIDAN

Hej!♥

Har inte uppdaterat idag pga att jag kom hem sen ifrån älsklingen och efter det hade jag fullt upp. Nu sitter jag iafl och ser på solsidan, så jäkla bäst! Mumsar även på ett saftigt äpple ;)..

Uppdaterar lite  senare ikväll men ska fräsha upp mig efter solsidan med dusch, ansiktsmask och lite sånt mysigt♥


mumsmums!

ÅNÄSET

Hej på er! Bloggade inte ihåg pga att älsklingen kom till mig och var i stan efter skolan så det var fullt upp.

Nu är jag hemma hos älsklingen i ånäset och ikväll ska vi fara på en födelsedagsmiddag, kommer bli trevligt! Senare ikväll ska vi också ner och åka lite skridskor,om vi orkar! Nu ska vi fika lite och sen ser vi vad vi hittar på.. Vi hörs vi senare idag :) Pussar♥

All my scars are open


SOVA♥

Nu har jag gjort mina kvällsövningar och nu ska jag försöka sova. Imorgon blir det att gymma på morgonen, längtar! Blev även haffad av min bageri-lärare i tisdags som ville prata med mig om mitt livsmedelshäfte.. är lite nervös för vet inte varför han ville snacka?.. Får hoppas på att det är någonting possitivt!

Efter imorgon är det helg och jag är så glad! Blir att spendera denna helg med min älskling, vi ska åka skridskor och lite sånt mysigt ;)♥ Vi hörs imorgon när jag kommer hem, behöver lite sömn så jag orkar med morgondagen!

Nu gäller det! Beachbody 2011♥ Är verkligen superpeppad!

UPDATE

Hej!♥

Skolan idag var lång med slapp, ingen matte så softade bara på morgon och sen hade vi engelska och efter det ett fett hål. I slutet av dagen hade vi elevens-val, jag valde självfallet musik!♥ Gruppen tyckte jag va skön, bara tjejer för det mesta! Min söta lilla Maximillian bytte till musik idag så det lär bli hur kung som helst ;).

Just nu så ska jag städa och rensa ur min garderob, det behövs verkligen! Har så mycket jag inte använder och så mycket jag inte ens vet vad jag har så lär bli en låång kväll. Kommer upp nått inlägg lite senare men just nu så har jag rätt så mycket att göra. Ska hinna packa gymkläder och kolla upp lite nya magövningar till mig och Elvira osv..såå vi hörs lite senare,xoxo!♥

Hon älskar dig!



I ♥ solarium


Hejsan mina fina bloggläsare! Har nyss kommit hem ifrån robban där det blev solning och annat mysigt♥ Somnar alltid i solariumet och blir alltid lika rädd när ljudet av att den stannar kommer, vaknar till med bums då!

Ska spela sätta mig bakom gitarren nu och lira lite, håller på med en egen låt som jag tänkte försöka avsluta ;) Vi hörs imorgon sötnosar, puss och godnatt♥
Nu börjar det likna något ;) BRUN♥♥ Självutlösare..!

INGE BLOGG

Stick iväg och simmar och solar, vi hörs av ikväll sötnosar♥ Puss och kram.

Vill ha sommar..

BÄSTA SCENEN


Den abolsut skönaste scenen ifrån solsidan. Dör av garv varenda gång jag ser den.. Haha! Ove sundberg, vilken lirare!

JUST NU!



Hej på er!♥

Sitter just nu och äter kiwi och banan, mumsigt värre! Har blivit nyttig på riktigt nu.. eller?! Ska iafl upp tidigt imorgon för att åka till skolan! Känns faktiskt enbart drygt.. ska nog försöka sova snart för vill kunna ta mig upp imorgon. Jobbigt!

Vi hörs imorgon, ska ringa älsklingen nu och prata lite!♥ God natt och sov gott.

KORSRING

Har länge velat ha en korsring och förra veckan beställde jag en! Fick den i fredags men har inte haft någon funktionabel kamera på ett tag eftersom min laddare gick sönder.. Fick en ny idag ;)

Beställde den ifrån Cocoo.se och är väldigt nöjd! Diggar den väldigt mycket.

For inte till robban ikväll så blev inge solning eller simmning! Far imorgon istl. Ska se en film nu så vi hörs sen, puss!♥

GYM

Hejsan.♥ Hinner inte blogga nu, jag och finaste Elvira sticker iväg till gymmet och pumpar lite ;) Skriver när jag kommer hem!


Hörs senare idag, sticker iväg och svettas nu! Puss

IKVÄLL

Hej!♥ Skolan var slapp idag, hade idrott och efter det körde Elvira och jag ett stenhårt pass inne på gymmet! Kändes skitbra. Resten av dagen var obetydlig och slapp ;) Imorgon blir det också gym, vi har ändrat schema men det blev super. Kan gymma 3gånger per vecka nu, superduperbra!

Sitter bara och lirar lite gitarr just nu och ska snart ta hand om mig själv, peela kroppen, ansiktsmask osv! Mys.


Fräsht!♥

Vi hörs lite senare ikväll sötnosar! Pussar.


GODNATT


Hej!♥

Nu är jag nyduschad och fräsh inför skolan imorgon! Ska faktiskt bara packa mina gymkläder och ta fram kläder tills imorgon och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Cribs på MTV! Det asgrymt men jag blir så avis för jag vill också bo i feta hus med helt sjuka kök och egen pool och äga 3-4 bilar ;)

Så ska se ut! Skulle inte tacka nej till ett sånt hus.

Ska somsagt packa nu men vi hörs mera imorgon, god natt♥ Pussar!

RINGAR - COCOO.SE

Så snygga!♥ Vill bara beställa hem allihopa men dem flesta är slutsålda så det kändes lite tråkigt.. buhuu:'(
Alla kommer ifrån cocoo.se. Vad tycker ni? Visst är dem snygga! Tycker att dem är väldigt unika och fräna ;)



JUST NU: Ligger och kollar på solsidan♥.. Så jäkla bra!

SOLSIDAN

Hej på er!♥

Är klar med städningen nu och om ett litet tag blir det Solsidan säsong 1-maraton med mamma! Älskar den serien, den är så jäkla skön. Klockan 20.00 ikväll börjar säsong 2 av solsidan och jag längtar! ;)♥ Blir en myskväll med familj och popcorn!




Vi hörs lite senare idag!:) Ha en underbar dag, puss på er!♥

BILD


En kille från min skola skickade nyss denna bild till mig som han photoshopade! Diggar den så grymt mycket. Jag ser nästan ut som en vampyr eller hur?;) Haha.. Tyckte den vart asfrän! Tack så mycket.

Nu ska jag verkligen försöka sova! Vi hörs mera imorgon, puss och kram!

JUST NU:


Hej på er! ♥

Ska se på film nu, ikväll blev det easy A! Har hört att den är bra. Blir en liten egen myskväll eftersom älsklingen blev uttagen till ett träningsläger över helgen. Ska poppa mig en skål med popcorn,mumsmums! Och sen blir det film..

Såå gott! Längtar.. *springer ner till köket* POP POP POP! Hörs sen♥



TIPS - EGEN BALSAMSPRAY!

Ni vet säkert själva om att ibland kan håret vara svårt att reda ut eller du har tovor och liknande. Torrt och allmänt jobbigt efter natten eller besöket på badhuset! Jag personligen älskar när håret är mjukt och lent men det är det absolut inte efter nån dag med hårspray och andra produkter i håret!(Försöker tagga ner på att tvätta håret så ofta..)

Då är en balsamspray jättebra att ha till hands. Det finns många olika balsamsprayer att köpa, både inom bydget och lyx! Har ett jättesnabbt och enkelt tips till dig som vill kunna reda ut ditt hår fortare på mogonen och få en mjuk och len känsla!



Tänkte då ge er ett budget tips att göra din egen balsamspray! Superenkelt och jättebilligt.

•Jag använder mig av en hemmagjord balsamspray och den funkar skitbra! Du tar bara en gammal sprayflaska(..jag tog min gammla värmesprayflaska men har ni ingen sån har så ta bara en blomspruta eller liknande!) och tillsätter ungifär 1/5 av ditt favoritbalsam i flaskan och sedan fyller du upp resten med vatten. Skaka och din egen hemmagjorda balsamspray är klar!

Mitt favoritbalsam är helt klart Tresemmés balsam!

Balsamspray är jättebra för extensions/löshår, håret blir inte lika torrt!- Av egna erfarenheter.

Håret ska va lätt att borsta igenom, att kämpa med tovor sliter lätt på håret så fixa dig en balsamspray om du har problem med det så går det brtydligt mycket lättare!

Hoppas ni gillade mitt tips! Det kommer många fler ;)


PRODUCTS

Fick med mig detta igår från stan. En ny värmespray eftersom min förra tog slut, ett måste för mig!

Sedan hade det kommit en ny produkt ifrån LORÈAL som jag föll för och ville prova! Den ska tydligen ge dig platt hår med volym så antar att håret blir stadigare med denna.. ska bli kul att testa :) Älskar nya produkter, alltid lika spännande.


Vi hörs snart. Kommer med ett superbra tips lite senare♥ Håll utkik! Pussar.

SVAR

Fråga från Julia:



Svar: Visst var den grymt snygg! Kul att du gillade den. Här har du en länk sötnos: H&M underbara kavaj. Går inte att länka direkt till plagget men anledningen till att du nog inte hittade den var att den även finns i detta mönster..

Hoppas du hittar den nu :)

Den svarta -->
Det är denna bild som visas på hemsidan! Tycker faktist att detta mönster är rätt så grymt. Man måste bara självklart bära upp den på rätt sätt, en helsvart outfit till denna kavaj skulle passa perfekt.♥

LOVE


Denna kavaj är ifrån H&M och hann tyvärr inte med den svarta men köpte den gråa! Den är stilren och det jag absolut älskar med den är att det inte är några inlägg i axlarna. Ni vet på vissa kavajer får man riktiga ladygaga-axlar, passar man i det så är det toppen men jag är inte så mycket för det längre så denna var perfekt för mig!♥

Den kostar 199:- på h&m och det är riktigt billigt tycker jag. Ska kika in om den svarta finns annars ska jag lätt beställa den för har nämnligen bara en svart kavaj och den gillar jag inte ens. Gillar längden på denna och stilrenheten, så underbart skön!

Detta är min bild som jag tog när jag köpte min gråa kavaj! Grymt snygg♥

(Hihi, ville visa lite hur duktig jag är på att skära ut motiv ur bilder.. Haha! Litet proffs pågång?;)


ÄNGLAR

(Idag så tog jag mig an gymmet för första gånger på ett tag nu. Kändes så himla skönt! Saknat det.. love)

Hej!
♥ Är hemma ifrån Ånäset och en massa bus med mina brudar. Var skönt att skönt umgås med mina underbara vänner!




Min kamera har fortfarande inte laddningssladd så kan knappt ta kort! Suger hårt. Fick iafl hem en ring idag som har har beställt som jag hade tänkt visa, får se om jag får igång kameran! Köpte aven nå nya produkter idag som jag hade tänkt visa men det skiter väll i sig också efter jag ingen kamera har.. Får försöka ;)

Vi hörs snart igen♥. Pussar!

14 JANUARI

Hej på dig!♥

Är hemma hos Louisa nu! Vi ska ha en liten myskväll hon, jag, ofelia och elvira!:) Blir kanon. Elvira kommer nog snart skulle jag tro! Iafl så sitter jag och dessa brudar och bloggar och mumsar på lite godis♥

Igronera mig! ser hemsklig ut ;)

Bloggar lite senare ikväll. Hoppas ni får en skön fredagskväll sötnosar♥ Pussar

USCH


Hej på er!♥

Mår inte så bra just nu, sovit i 1timma och nu sitter och och äter lite glass. Ska lägga mig snart igen och försöka sova! Ska packa lite saker till imorgon först sedan lägger jag mig.

Inge mer blogg ikväll, vi hörs imorgon! Pussar♥

ÖGONKRÄM


Idag på stan köpte jag en ögonkräm! Det är till för att ge fukt åt den tunna huden runt ögonen. Hade en ögonkräm för nått år sen men när Elvira köpte så passade jag också på! 25 kronor kostade den på kicks.(rea)


Denna hade jag förra året och den var kanon bra! Perfekt för morgontrötta ögon och uppfriskar superbra.♥ Kollade efter den men hittade den inte, rekommenderar den! Tuben är amazing. Kostade kring 70spänn!


EMD

Hejsan!♥

Gick ner på stan efter skolan med Elvira och kollade efter några produkter, träffade Ofelia också! Sen bestämmer vi oss för att gå in på scorett och kolla på mina skor, då står hela EMD gruppen inne på UP2!

Brukar inte alls lyssna på dem eller så men fyfan så snygga dem var (Danny mest).. ojojoj! Tyvärr hade ingen av oss med kamera så det var jäkligt synd. Annars hade man gått fram, verkligen. Typiskt!



Så snygga!

BALLERINA SKOR

Så söta!♥ Soo bea style ;)



Är verkligen kär i dessa ballerinaskor ifrån H&M. Jag trvis otroligt bra i ballerinaskor och har det även nu på vinter..(enbart inomhus såklart!). På sommaren använder jag ballerinaskor väldigt flitigt och behöver verkligen ett par nya! Ska köpa dem svarta och dem puderrosa, verkligen grymt snygga! 99:- kronor kostar dem och finns i butik redan nu.♥♥

Får så mycket sommarlängtan.. Vill att snön ska bort och fram med solen!


13 januari

Hej på er!♥

Sitter på skolan nu och väntar på lektion.. Vill egentligen bara hem och sova för kunde knappt sova igårkväll av vissa anledningar!

Idag slutar vi kring 1, skönt! Blir nog att kanske gå ner på stan och överväga att köpa skorna.. Vet inte hur jag ska göra, är fortfarande lite tveksam! Åh har så ont i ryggen och kroppen, vill bara sova! Har inte så mycket att skriva men vi hörs när jag kommer hem! Pussar♥



Har min nya tröja på mig, gillar den skarpt!
"ormskinnsmönster" ;)

SWEET DREAMS


Orkar inte blogga! Ont i ryggen och ska försöka sova nu. Hörs imorgon sötnosar ♥ Pussar!

120111

Hej på er!

..Varit hemma i nån timma men iafl. Har kommit hem ifrån första dagen på skolan, vi slutade klockan 9 imorse så det kändes lite värdelöst att fara in till stan för en halvtimmas lektion.. Gick ner på stan med Elvira och kolalde runt litegranna men det finns ingenting att köpa! Utplockat och gammalt.

Gick iafl in på scorett och kollade om dem hade fått in ett par skor jag kollat in och det hade dem! Vart asglad men köpte dem inte idag, ska prata lite med mamma och ska tänka över om jag ska köpa dem eller inte! 699:- kostar dem och vill verkligen ha ett par kilklackar för äger ännu inga! Får se om jag köper dem imorgon, är pank isåfall. Men jag är en pengaslösare ;)

Just nu gör jag inte så mycke, sitter och lirar lite gitarr faktiskt! Nöter litegranna på Firework, katy perrys nya! Ganska skön.



godnatt.♥

Hej på er! Kom hem för en liten stund sen från robban. Solade och simmade, det var otroligt skönt♥ 

Just nu så ska jag mumsa i mig en Billy's pizza och kolla på lite Top Model. Efter det hade jag tänkt slänga på en ansiktsmask och fräsha upp mig lite till imorgon.. Börja skolan imorgon och jag är inte alls taggad! Iafl, hoppas på att kunna somna "tidigt" ikväll för att kunna ta mig upp imorgon. Usch känner ingen ork alls..


Gott♥♥♥♥

Jag ska nog plocka fram kläder tills imorgon nu så jag slipper stressa (för jag kommer att försova mig!) och sedan göra lite magövningar. Vi hörs imorgon, pussar!

Hej sötnosar!

Ligger i sängen och myser med älsklingen nu. Idag har vi bara slappat, busat och spelat lite sims, mycket kul :) Vi ska iafl bara slappa nu ett tag sen ska vi till robban kring halv5 tiden! Alexander ska hem direkt och jag ska till badhuset för lite solning och simmning♥ Blir perfekt nu inför skolan!

Känner mig verkligen lite allt för blek..



Får ta tag i solningen nu, inte vara blek! Vi hörs lite senare ikväll när jag kommer hem, pussar!♥

UPPDATERAR

Hej på er sötnosar!

Nu är jag nyduschad och fräsh. Ska städa upp litegrann i mitt rum och sedan kommer älsklingen hit efter hans träning! Ska faktiskt ha en pyssla om mig själv kväll men han får väll stå ut med det ;) Ska ladda ner en film nu också som jag och älsklingen kan mysa till lite senare ♥ Kommer att blogga lite senare ikväll.

Vi hörs lite senare alltså. Pussar!


2010 i bilder ♥



Här kommer en liten avslutning på vad jag gjorde i slutet av året som varit!


Sommarlovet var över och jag början på Östra gynmasiet i Umeå, Livsmedelsprogrammet! Började i en klass med många fina tjejer. Hösten kom och jag började gymma på riktigt och älskar det! Underbart.


Umgicks mycket med Louisa och Ofelia på fritiden! ♥


Halloween 2010! Började med förfest hemma hos mig med minn brudar, sedan vidare på fest i robban! Var inte utklädd till något speciellt, hade en helsvart outfit och körde på en liten rockig look!

Var mycket inne för mycket ringar med svarta stenar och likande! Det har svalnat lite nu men det är grymt snyggt!



Julafton var trevlig, fick en massa fina presenter! Bl.a en ny gitarr och massa pengar som har hittills bara gått åt till en massa shopping ;)



Shoppade mycket med goda vänner familj och hade det jätte mysigt under julveckan!♥


Året avslutades med goda vänner, öl och mycket skratt♥ Året var i helhet helt okej, mycket fina stunder och några tråkiga!


ZUMBA FITNESS

Hejsan!♥

Berättade igår att idag skulle jag prova på en ny träningsform. Har nyss provat på Zumba, en slags salsa/samba inspirerad rytmisk dans! Det var lite svårt men jag kommer antagligen att lära mig, men det var verkligen asroligt men samtidigt också jobbigt! Perfekta kombinationen. Dansade med min syster och det är klart, träning är alltid roligare tillsammans med någon.




Nu ska jag pyssla om mig själv lite, ansiktsmask och sånt mysigt♥ Hörs lite senare, puss på er!

JAG BLOGGAR - wie!

Hej på er!♥

Har inte bloggat idag för har har inte haft tid.. Kom hem ifrån älsklingen kring 5 och efter det har jag städat,lagat mat och suttit fastklistrad framför datorn och försöker lära mig photoshop. Går inte så bra men.. Provar mig fram!



Kanske början på min design?

Iafl, efter all julmat och allt julgodis så känner jag mig enbart uppsvullen och inte fit alls.. så imorgon ska jag prova en ny träningsmetod! Längtar faktiskt till skolan så jag kan börja gymma igen, nu under lovet har det bara blivit prommenader och simmning! Ni får en liten sneak peak på vad det är jag ska prova för nånting:


Hoppas på detta! Ska faktiskt försöka sova nu, det behövs verkligen! Vi hörs imorgon♥ peacepuss.

NU:

Till älsklingen nu, hörs ikväll♥

8 JANUARI

Hejsan!♥

Vaknade för ett litet tag sen och har nyss duschat, skönt! Har nyss smörjt in mig med en kräm jag fick av älsklingen i julklapp, luktar asgott♥..

Ska fixa mig lite snabbt och sedan åker jag till Johan ett tag, sen vidare till Alexander. Ikväll ska jag och älsklingen åka skridskor, är verkligen kass på det men vi får se hur det går! Vi hörs lite senare idag.. Pussar!







SOMMAR♥

Längtar så otroligt mycket till sommaren♥.. Det är verkligen min årstid! Älskar det. På sommaren är allting så mycket lättare också, te.x fara någonstans, festa, träna, shoppa osv! Sen så är jag en sån person vill som vill ha en solbränd hy så jag är solar solarium nu på vintern osv men på sommaren lägger jag mig gärna ut och solar, helt gratis ju! ;)


Nu till sommaren ska jag köpa ett par vita converse! Det finns ingenting att diskutera om, det är bara så snyggt♥

Dessa skjortor kommer ifrån ginatricot och kostar 249:- och tycker att dem var grymt fina! Såg dem inte i butik i dag eller så men kanske kommer. Snyggt att visa magen lite tycker jag och ett par ljusa jeansshorts till, assnyggt :)

JUST NU:

Ska se denna film ännu en gång! Dessa filmer är grymt sevärda, har ni inte sett dem så rekommenderar jag dem verkligen! Ska upp tidigt imorgon så ska se denna film och sen sova, skriver imorgon! Pussar♥



Så grymma!

I ♥ shopping

Hej på er!♥ Hemma nu efter en dag på stan.

Fick inte med mig mycket alls hem men detta köpte jag! Bilderna ger verkligen inte plaggen någon rättvisa så kommer visa er nån fler gång. Måste ta tag i mina dagens-outfit bilder, lägger aldrig ut sånt kul längre.. Skärpning!



Favorithandkrämen!♥


Nu har jag käkat middag och sitter och tittar på tv! Ska ladda ner en film och snart gå och lägga mig.. ska upp tidigt imorgon för ska besöka johan.d för lunch och lite prat och sen ska jag nog till alle, verkar inte bli nå fest?eller? Iafl, älsklingens morsa fyller år imorgon så köpte även en present till henne :)

Vi hörs lite senare ikväll, puss och kram

JUST NU:

Hej!♥

Ligger nere i tvrummet och softar framför datorn med en skål med marängswiss, mumsmumsmus♥ Ska ladda ner en film snart och gå upp och krypa ner i sängen och mysa! Funderar på att se crazy/beautiful, riktigt fin film!

Imorgon far jag till stan med mamma och Linnéa och shoppar..♥ Vill verkligen ha nya kläder, ETT MÅSTE! Lär inte blogga nått mer ikväll så vi hörs imorgon innan jag far, puss och kram!


DESIGN

Hej!♥..bästa uppdaternade bloggen in world history! Fast nä..

Vart inge stan idag så har bara suttit hemma och degat! Har suttit och lärt mig en massa redigeringsprogram för ska ta tag i min bloggdesign nu. Har lärt mig hur man skär ut te.x ett ansikte från en bild, bättre sent än aldrig! Så hoppas snart på att få upp min bloggdesign inom en snar framtid iafl.. Har heller inga nya bilder, det måste fixas!



Föresten! Har aldrig sagt att jag hade faktiskt en blogg för lite ungifär 2,5 år sen.Såhär såg min design ut då..Haha!

Väldigt väldigt längesen.. Hade börjat 7:an, helt värdelös! Hade faktiskt svart hår på den tiden, back in the days ;)

I don't want us to be the end of me This love is taking all of my energy


I ♥ shoes!


Nya skor har kommit in på Nelly.se! Är riktigt sugen på dem högra kilklackarna.. Så snygga! Sen har man kanske hittat hundratal skor nu under vintern som är sjukt snygga men.. Öppen tå! Det kan man inte gå omkring med på vintern, men SNART kanske man kan sätta på sig ett par klackar igen.. Okej det är länge till sommarn men jag längtar så fruktansvärt mycket! Höga klackar.. man får också så snygga långa ben i högaklackat, Love it♥. Vilka underverk alltså!

Väldigt sugen på dem till höger! Hmm.. måste kolla pengakassan ;) 449:- går kilklackarna på!

Back on track!

Hej på er!♥

Alexander har nyss farit hem och jag ska snart städa upp lite på mitt rum! Filmen vi såg igår (se inlägget under)var faktsikt rätt så bra, men blev så arg på den där bruden..
Rekommenderar filmen obsessed för er som inte har nåt bättre att titta på ;) Idag har jag och älsklingen bara legat i sängen och spelat sims..! Hihi så gulligt, vi gjorde oss själva och inredde ett grymt hus och köpte en fet bil ;) Dock kan jag inte röra mig pga att min rygg är helt sönder!

Snart blir det att hasa sig ner för lite käk, det är en hungrig liten beatrice som sitter här och skriver! Skriver mera ikväll känner jag eftersom just nu har jag ingenting att skriva. Vi hörs lite senare då, puss och kram!



Ligger och lyssnar på älskade Conor Maynard! Hans nyaste cover, såfin!

DÅLIG UPPDATERING.

Hej på er!♥

Ligger i sängen nu med älsklingen och myser! Vi ska se film nu, Obsessed valde vi! Verkade hyfsat bra.. Ledsen för dålig uppdatering idag men bloggar mera imorgon eftersom jag är upptagen. Ha en bra kväll och vi hörs imorgon, pussar.♥


Superheta Beyoncé spelar med i denna film!
Hoppas på att denna är sevärd..

2010 i bilder ♥

Har somsagt ungifär inga bilder från början av året så det skippar vi! Gjorde ändå inte så mycket i början av året, festade,skolan började och umgick med pojkvän och vänner! Bjuder iafl på lite bilder nu och flera lite senare ikväll.


29 Januari i ultervattnet! Sandra och Ronny hade fest eftersom dom fyllde år! Men vars tog ronny vägen? ;)


Valbord 2010 firades hemma hos min pojkvän med härligt folk. Riktigt rolig kväll, kommer alltid minnas ♥ Det var underbart!



I Juni gick jag ut grundskolan! Riktigt skönt att slippa Tundalsskolan. Hade iafl på mig en skitsnygg Elise Ryan-klänning♥ "skolavslutningsfesten" var absolut inte det bästa jag varit på.. Det sög med andra ord! Fyllde år den 7 Juni,startade en egen blogg, satte i hårförlängning och sjöng på rockkonserten! (typ 3 meningar men ändå)



Var på min första konsert med Alexander och hans familj! Vi for ner till Sundsvall och såg Roxette och sov på hotell..!




Juli: Öltältet i Ånäset var och en helg att minnas! Körde tvådagars med mina tjejer♥  Började använa färgen millitär grönt på nästan vartenda plagg! Sådär såg jag ut en av kvällarna ;)




Tog fina bilder på våran åker nedanför våran åker! Badade mycket i våran pool och solade mycket♥

Nu orkar jag inte lägga ut flera bilder! Detta får räcka.. Ni får lite flera imorgon eller senare ikväll. Puss!

Hemma från vårdcentralen!

Hej kära bloggläsare!♥

Har nyss kommit hem ifrån Lövånger och vårdcentrelen. När jag vaknade idag så var jag otroligt illamående och kunde knappt stå upp, sedan ska vi inte prata om min rygg! Fyfan.. jag orkar inte. Sen höll jag fan på att skratta ihjäl mig åt han som "undersökte" mig, hans dialekt osv.. Haha!  Ligger iafl i sängen nu och letar en massa bilder ifrån 2010 som jag lovade igår, kommer nog inte vara så mycket bilder ifrån början av året eftersom jag faktiskt fick min första digitalkamera i sommras. Men ska iafl försöka skrapa ihop lite bilder till er ;)


Nu mår jag lite bättre iafl.. Har fått ett jättestort plåster på ryggen som ska värma osv.. Hoppas det funkar!


Risig bild från igår! Lovar er att jag är sliten idag, ni vill inte se!

Tankar om 2010

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om 2010, det har hänt så otroligt mycket. Jag har upplevt mycket som jag själv inte gjort innan, kännt känslor som jag inte kännt tidigare och lärt mig extremt mycket.. Framförallt om mig själv. Jag har träffat personer som jag är väldigt glad att jag träffat men jag har också förlorat mycket ovärderliga skatter. Jag har träffat personer som jag önskar att jag aldrig mött men jag har också träffat personer som gjort stor skillnad i mitt liv.

Jag gick ut grundskolan med helt fantastiska betyg! Lämnade Tundalsskolan med skratt,tårar,stolthet och framsteg!
.....♥

Jag har varit nere på botten av ett stort jävla känslohav men ändå tagit mig upp till ytan och börjat andas idag! Året har varit en riktig berg-och-dalbana och samma har mitt humör varit, ena dagen har jag varit hur lycklig som helst så man knappt visste vad ut och in var, och en annan dag har jag bara önskat att man kunde lämna allting och aldrig komma tillbaka...

Jag har festat med underbara vänner på varma sommarkvällar men också suttit ensam en mörk och kall vinternatt som denna.. Sommaren var helt underbar, provade på nya saker som bowling och golf. Övervann rädslor som te.x att stå på scen! Åkte på min första konsert, startade en egen blogg och började gymnasium! Hade nyligen träffat min nuvarande pojkvän och vårat förhållade har hittills varit ovärderligt ♥









Varje gång jag tagit mig över ett hinder så har jag lärt mig att det alltid kommer bättre tider och att allt har sin mening. Hur jobbigt nånting än är för stunden så måste man bara tro på att det blir bättre, för det blir det!

Detta år har jag kunnat dansa till Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga, Uscher, Sean Banan och många fler
! När jag tänker tillbaka på året 2010 så finner jag mest glädje, visst.. Tråkiga saker har inträffat men är ändå väldigt glad över detta år! Tack till er som gjorde mitt 2010 till ett underbart år, verkligen.. tack♥

(Kommer komma in en massa bilder från året imorgon eller så.. Hihi, finns mycket att visa!)

godmorgon ♥

Hej på er! Kunde verkligen inte sova igår.. La mig klockan 7 i morse!

Dettsa inlägg är mer till för att jag ska visa en sak som hände igår. Haha! Jag hade verkligen jättetråkigt och tänkte: Let's go on chatroulette! Det är en sajt som man blir uppkopplad med människor runt om i världen, gissa vem jag blir uppkopplad med?- Justin Bieber! Vet inte om det är nått skämt men iafl ;) Lite komiskt!


Haha! Vart faktiskt en aning chockad. Ingronera mig iafl, satt så konstigt och kom inte åt print screen knappen! ;)
Jag skrev: Wave if u'r real? ;) Då vinkade han! Ofelia säger att det är bullshit, det är mycket möjlig!

2011

Hej på er alla ♥ Igår var en lyckad kväll, verkligen!

Det var fest hos Clara som gällde, jag for dit innan alla kom för att hålla henne lite sällskap och vi chillade bara, drack lite. Efter nån timma kom folket och vi körde igång på riktigt, öl, skön musik och riktigt gött folk ♥ Iår missade man inte 12slaget som förra året ;) Haha! Finns inte så mycket att skriva men tack för en supersoft kväll allesammans!









Det får räcka med bilder just nu! Det kommer nog in lite mera bilden imorgon eller så. Hoppas ni alla fina bloggläsare hade en härlig kväll igår, det hade jag ;) Vi hörs senare sötnosar, puss och kram♥


RSS 2.0