Jag kan sitta själv i parken, tills solen ändrar färgen i mitt hår

Hej. ♥ Det känns varmare ute och jag studsar runt med skinnjackan på stan och det känns verkligen som att våren är på gång, happyness! Efter skolan gick jag omkring med Jennie på stan lite och sedan mötte jag upp Judit för lite skitsnack och mys på Rost. Och nu, sitter jag ensamt inne på Nk med en chai och skön musik i lurarna och ska försöka plugga lite, älskar att vara själv ibland! Jag behöver det ♥ Later lovers!

i came to dance dance dance dance'

Hallå där kött och blåbär, haha! Dansen gick superbra och de va grymt som vanligt. Efter dansen gick vi upp på subway och sedan åkte jag hem, har haft välbehövligt prat med mammsen och nu ligger vi i hennes säng och nördar telefonerna och ser på Criminal minds! Vi hörs imorgon sweethearts, later!


dancehall.

dagen har varit bra! just nu sitter jag och kastar i mig lite makaroner och ska snart studsa ner på balettakademin för att skaka rumpa med mig tjejer, bättre blir det inte! Puss


Du tror att du vet men vem fan är du?

Hej!♥ Sitter hemma hos malin med hon och sandra nu och glor tv! Ska snart hoppa in i duschen och skölja ur hårfärgen och hoppas på det bästa. Haha svarthårig nästa, god noo.. hihi!

Efter skolan träffa vi Sara på stan och sedan åkte vi till strömpilen och studsade runt på Ica maxi och käkade burgare på Big boy. Ikväll ska vi "plugga" och det kommer bli skit roligt.. nä vi kommer bara fetta oss med chicken nuggest och gosaker, låter betydligt mycke bättre! Puss♥

i lay awake in the dark.

efter en skitkväll som denna som gått ut på att stirra tomt in i 4 väggar så ska jag försöka sova! får lön imorgon,wii! later lovers♥


bakis!

jobbet gick toppen igår och kvällen vart jäkligt soft tillslut, just nu sitter jag och trycker i mig en pizza i vännäs och ska bara slappa resten av dagen! tack för igår my lovers :)


hahah åh, dessa äger!


What goes around comes back around.


Hej alla där ute i denna kalla värld. vädret tarkål på mig och jag vill bara att det ska bli sommar! Det får räcka med snö nu..

Igår bakade vi en hel jävla hög med semlor på skolan, det var cazy! denna dag har jag inte alls gjort någonting, vi hade friluftsdag och jag låg och sov som en stock, for ner på stan och mötte upp mina brudar och sedan tjuvade jag med mig carro hem till mig! Vi har bara degat framför datorn med mat och godis och skön musik, wii.

Nu efter lite fönsterhäng så ska vi kika en massa One three hill, kvällen blir av värlsklass! Puss på er ♥

CAFÉ STATION

hej, sitter i bussen påväg hem efter en tung dag i skolan! var så trött och skitsne, inte alls peppad. Efter skolan gick jag ner på stan och mötte upp ofelia för lite snack på café station med en chai!

ikväll blir det städning och ta hand om mitt äckliga jag, herrå!

 


New Inn




it fucks with your heart, damn right

 


Hoppar i säng, omtumlad och förvirrad. gotta go now, puss


Don't be a girl about it, cuz I didn't say yes.


Ron pope, stockholm, 13 maj


17februari


15 februari

heeej, i suck on blogin! nämen har haft fullt upp dem senaste dagarna så har inte ens kunna tänka på bloggen, sorry!

har iafl varit i skolan, hängt med vännerna framför tvn och på modevisning och studsat omkring på stan! hade ingen skola idag utom vi va på noliamässa och jag och tobias deltog i en tävling där dom lottade ut presentkort på appstore, och självklart vinner jag! cuz im awesome, haha! puss


i've been away from home for so long that i almost forgot where i belong.

hej! har haft en superbra helg i haparanda men underbara människor! sitter just nu på bussen påväg hem till mitt umeå och är väll hemma kring 7 ikväll.

innan vi satte oss på bussen så gick vi på Candyworld, europas största godisaffär, kände mig som ett litet barn igen. underbart! nu ska jag äta en massa godis och sen spela sönder paramore i lurarna, puss love!


theres a dream that i've been chasing, want so badly to be reality

hej alla fula och fina, sitter på bussen påväg till haparanda at the moment och kommer sitta här i ett antal timmar till, ska roa mig med en massa musik och nördande med telefonen!

hoppas ni får en toppenkväll, dansa för mig! puss och kram


Forget what hurt you in the past, but never forget what it taught you.


Girls girls girls i just can't say no!


Fan from the start til' the end ♥

Sjuk!

Hejsan! Har inte bloggat på några dagar men igår och idag låg jag sjuk och har inte haft lust elr inspiration till att blogga.

Ska iafl fara till pappa nu och hälsa på han och vovven som förövrigt mår bättre nu! 💗


See you in another life, bitch!


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv jag kunde dö för dig, nu är du död för mig! Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar. Okej, äntligen slipper jag allt ditt tjat och pastan du laga var katastrof så ha det bra, vi hörs, vi ses (i dina drömmar)

remember all the things that you and i did first? and now you’re doing them with her


Jag älskar dig, du gör mig starkare, tack!


Your fake, thats something i know now

Hejsan! Kom hem ifrån en toppendag på jobbet för ett tag sedan och har precis duschat och fräshat till mig. Myser i min nya tröja jag tog med mig hem ifrån jc och slappar bara. Vet inte vad kvällen bjuder på men vi får se, puss och nyp!


Just me and these four walls again

....

 


Jobb jobb jobb

Hej alla fina! Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar men har jobbat och knappt haft internett. Började jobba tidigt i morse och jobbade till halv 10 nu så har precis kommit hem. Lunchade ned Judit och hennes föräldrar och det var supertrevligt, har varit en hård men samtidigt en toppendag!

Och du som undrade vad som händer med change och halva kungspassagen så är det så att en ny galleria kommer byggas där och vi har nyss påbörjat flytten till Åhlens bakficka, och vi kommer öppna igen på fredag men inviger gallerian på lördag! Tror själv att det kommer bli superbra, svansar omkring där hela dagarna och det kommer bli skitfint! På lördag hittar ni mig inne på Jc så hoppas alla är shoppingsugna nu när vi har nya fräsha lokaler.

Nu ska jag kasta in handduken och kryper under täcket. Puss!


RSS 2.0