PLUGGAR...

Hej på er alla fina♥

Sitter och pluggar näringslära nu, har prov imorgon! Hoppas att allt hinner sätta sig tills imorgon, vill verkligen klara det.. Har inte alls mycket att skriva så får nog skriva mera imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag♥ Ska iafl krypa ner under mitt varma täcke och läsa lite mera läxa! Kramar.

Godnatt på er!♥

STATESTIK


Igår var en bra dag! Guud vad glad jag blir när statestiken bara stiger!Blir hur glad som helst ska ni veta!

Hade iafl skidor imorse, gick väll hyfsat bra! Gymmade sedan med tjejerna och nu har vi snart matte.. Känns väldigt drygt menmen. Efter skolan ska jag och elvira gå ner på stan och kolla om lite saker har kommit in i butik och kollade på lite jeans! Efter skolan åker jag in till robban och handlar med mamma, bloggar när jag kommer hem!

Ha en underbar dag alla fina läsare!♥ Kramar.

Born this way

Hejsan sötnosar!♥

Hoppade in i duschen och fräshade upp mig lite och sedan fixade jag mig lite och tog lite kort faktiskt, brukar inte fixa mig för att endast ta kort men min blogg är så tråkig nu för tiden känn jag! Iafl.. sitter nu och spelar lite gitarr, nöter på Lady gaga's nyaste låt born this way, så jävla skön låt ;) Ska iafl snart gå ner och hjälpa till med maten, hoppas det blir nått riktigt gott♥ Efter det ska jag plugga lite och sedan ut på en prommenad, hoppas jag hinner allt innan solsidan börjar!:)

Bloggar lite senare ikväll, kramar till er!♥



EN TRÖTT BEA...

Godmorgon på er sötnosar!♥ En trött bea skriver, såg film igårkväll och somnade sent!

Igår gjorde jag inte så mycket, var bara hemma och slappade. Såg melodifestivalen med mamma och pappa och åt god mat! Tyckte inte att det var några bidrag som var bra, hoppas iafl att danny vinner! Vad tycker ni? Har ni någon favorit?

Har iafl nyss ätit frukost och ska snart städa mitt rum. Boring! Idag ska jag nog ut och prommenera lite, plugga och ta hand om mig själv lite! Mitt hår ett en katastrof efter natten, somnade med en boll i håret, haha! Shit hur jag ser ut ;)
Men anyway.. bloggar mera under dagen!♥ Ha en underbar dag alla fina bloggläsare! Kram på er.

En skål osockrad yoghurt, ett glas blåbärs proviva(mums♥) och en fralla! Vitt bröd men skitsamma,det som är så gott ;)




Here we go, come with me There's a world out there that we should see


Har kommit så sjukt grymma låtar nu på sista tiden! Ikväll bränner jag en ny gymskiva.. sjukt less på den som jag har nu ;) Men iafl, nu ska jag plugga lite näringslära och lyssna på skönt musik och sen blir det go mat och tv!♥

HEMMA

Hej alla fina♥ Förlåt för dålig uppdatering idag men vaknade upp och stack direkt till robban och solade och sedan till stan..
Love!!

For somsagt in till stan och vi for ner på stan först och kollade runt lite, köpte inget men kollade in lite saker!:):) Vi gick och fikade och sedan for vi och handlade! Ikväll blir det bara lugnt hemma.. käka god mat osv! Kommer också försöka ta igen lite läxa och bloggning! Vi hörs lite senare ikväll, kramar!♥

25 FEB

Hej mina kära bloggläsare!♥

Min dag har varit väldigt slapp, gymmade stenhårt imorse med brudarna och sedan hade jag dataskunskap och engelska! Fick också MVG på datakunskapsprovet,skitnöjd! Tog 2bussen hem och hoppade direkt in i duschen och värmde upp kroppen.. Älsklingen kom kring 5tiden och vi har bara myst, lagat mat(tacos♥) och nu mumsar vi på lite godis och kollar på tv!

Men iafl, bloggar mera imorgon! Ska in till robban och sola och även fara till stan imorgon så ni ser väll när jag skriver, usch vad dålig jag blivit på att blogga! Vi hörs iafl imorgon, kramar till er♥

Damn I like the way that you move So give it to me


BIKINISAR


Hittade dessa läckra bikinisar på katsumi.se(<--länk!). Min favorit är den rosa och svarta, väldigt dyra men otroligt snygga! Bikinisar kan man inte ha för många av, roligt med variation. Längtar så sjukt mycket till sommaren!! Nä nu ska jag fortsätta kolla efter snygga bikinisar och sedan ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs imorgon, puss och godnatt♥


TORDAG 24 FEB

Hej alla fina♥

Har inte uppdaterat på ett litet tag nu men hade fullt upp igår! Kom hem för någon timma sedan, var i stan med mamma idag och handlade lite och käkade på subway♥ Haha, mitt favvoställe ;) Det är där jag hänger..*suck*

Idag hade vi matteprov och det gick faktiskt bra! Tur att jag kollade på det imorse i bussen.. hoppas på G iafl. Hade sedan engelska och sedan gick jag till gymmet, jobbigt var det.. skönt vet det också! ;) Imorgon skulle jag egentligen till skolsköterska på hälsokoll men har gymtid då så det ställde man in! Louisa kommer även in imorgon och gymmar..

Imorgon får jag träffa min älskling också!!♥ Guuuud vad jag saknar honom, inte träffat han på nästan 2 veckor..:(
Vi hörs kanske senare ikväll, kramar!♥

PARADISBADET

God morgon alla fina!♥

Tänkte bara skriva nu på morgonen, far somsagt till paradisbadet idag med skolan! Kommer hem sent och har lite läxa att göra ikväll.. Vi ser hur mycket bloggning det blir! Varesig det blir blogg elr inte så får ni ha en bra dag :)♥ Kram på er!

Kanske inte kommer bli så mycket slapp skulle jag tro ;)

HEMMA


Godkväll alla fina♥

Tänkte bara uppdatera lite sådär snabbt nu när jag inte var så trött ;)

Kom iafl nyss hem ifrån robban! Vart en 25-minutare i solariumet och sen handboll. Det vart jag clara och louisa som hejade på killarna! Haha.. Clara hade gjort en jättefin skylt också, wiii, cute! Och imorgon far jag till paradisbadet, kommer säkert bli kul. Kommer nog bara slappa i jacuzzin och tare lugnt, njuuuta! Men nu ska jag springa ner och äta nånting och sen blir det sova! Hörs imorgon, kram♥ P.s Kommer vara dålig update imorgon för kommer hem så sent och har lite läxa att göra!

Sov gott alla fina bloggläsare!♥

I ♥ SOLARIUM

Hej kära ni♥
Åker snart in till robban och solar!♥Stannar nog på badet ett efter det till ungifär halv 9, ska nog möta elvira och louisa någonstans och sen gå och se handboll.. Blir spännande! :) Kommer hem sen så vi ser väll om jag hinner blogga nånting när jag kommer hem. Kommer nog vara rätt så trött så.. ni ser väll ;)

Imorgon har vi friluftsdag och då var vi på paradisbadet, kommer nog bara sitta i en jacuzzi och slappa..behövs! puss på er♥

Randombild från igår..

KVÄLLEN

Godkväll fina läsare♥

Kvällen har varit lugn! Gick och köpte pizza, gott! Och bara slappat framför tvn och spelat lite Blur, sjukt kul det var ;)


Måste nog gå och tvätta bort sminket nu coh sen krypa ner i sängen och bua med min syster! Haha, god natt♥ Kramar till er!

FRÅGA!



Fick en fråga om vartifrån tröjan jag hade på denna bild kom ifrån:


Svar:
Den är hyfsat nyköpt och kommer ifrån Bikbok, kostade 149:- Väldigt lätt och skönt, och megasnygg! Både nu och till sommaren tillsammans med ett par slita jeansshorts. Gillar faktiskt det här High school temat som det finns mycket av inne på bikbok just nu, så spring in dit och kolla efter den ;)

Och föresten, "Lollo" kul att du gillar mig blogg, det värmer!♥

vännes

Hejsan alla söta bloggläsare!♥

Är i Vännes nu, vad gör jag här? Haha! Är iafl med min syster i hennes pojkväns lyxiga lägenhet.. Håller på att släppa bea-bomben här nu, har redan packat upp min tandborste och necessär och plaserat ut det i badrummet ;) Vi hann inte med subway så ikväll blir det pizza!! Är väldigt skeptiskt emot det men den kommer vara så himla god och det vet jag! Haha..

Ikväll blir det att plugga liiite, sitta framför datorn och även kolla på nån film med syrran!

@ SCHOOL

Hej på er sötnosar!♥


Tänkte bara uppdatera lite snabbt, imorse hade vi innebandy på idrotten! Lovin' it, sedan gick jag och clara och pumpade en massa i gymmet, skönt! Just nu: Väntar på att få skriva prov i datakunskap, kan det mesta så kommer nog gå bra!

Efter skolan sticker jag ner på stan och möter upp min syster och sticker först till subway och sen till Vännes. Bloggar mera i när jag kommit till Vännes, puss på er!♥


JUST NU:

Godkväll.

Ska kika lite på premiären av Big Brother nu och äta lite kvällsfika, mums!♥ Ha en bra kväll.

UPPDATERING

Hej sötnosar!♥♥

Som ni såg förut var jag inte så peppad på att blogga nånting under dagen men nu mår jag lite bättre och tänkte uppdatera!

Har inte gjort nånting speciellt idag, har städat och fixat lite i mitt rum osv. Ska till skolan imorgon iafl, inte så värst taggad på det! Efter skolan imorgon ska jag möta upp min syster på stan och sedan far vi till Vännes. Hennes pojkvän som jobbar i norge varannan vecka bor där så vi ska låna hans lyxiga lägenhet i någon dag ;) Har packat lite vanliga kläder, gymkläder och produkter och småsaker som jag kommer behöver under morgon dag och tisdagen!

Nästan allt i min väska är rosa..Hmm, cute!♥;)

Jag och min syster ska iafl nu gå ut på en låång kvällspromenad, passa på när det inte är såå jävla kallt ;) Ikväll så MÅSTE jag skriva klart min svenska-uppgift som skulle varit klar för år sen..Åhh!:( Hoppas ni får en mysig söndagskväll. Puss!

Just stop for a minute and Smile!

Orkar inte...♥

Bloggar senare...............

FILMTIME

Godkväll bloggen!♥♥

Ska sätta på en film nu och det blev SHE'S OUT OF MY LEAGUE! Kommer inte blogga nått mer ikväll men vi hörs imrn♥


Killen som spelar i denna film (Jay Baruchel) spelade även en av huvudrollerna i filmen Trollkarlens lärling som jag såg igår. Och i den filmen var han riktigt sådär töntigt snygg, verkligen skitbra skådis! Iafl, jag skriver mera imorgon! Godnatt♥

Ur Trollkarlens lärling.. Urbra film!


MELODIFESTIVALEN - MIN TOPP 3 LISTA

Ikväll i melodifestivalen så fanns det faktiskt några låtar jag verkligen tyckte om! Tänkte visa er min topp 3:

Erik Saade - "Popular"

Tyckte inte alls om låten först när jag lyssnade på den men den växte desstomer jag lyssnade! Låten var helt klart kvällens bästa bidrag.. "Man boy" som han tävlade med förra året var sjukt mycket bättre men denna har säkerligen en chans!
(Och shit så läcker han är, en av sveriges finest)

Sherly's Angels - "I thought it was forever"

Sjukt snygga alla tre! Och riktigt bra låt. Heja änglarna!

Sara Lumholdt - "Enemy"

En låt som föll mig i smaken! Häftig och rätt mäktig refräng som satt sig i mitt huvud nu ;) Tyvärr gick hon inte vidare alls!


Resten var verkligen skit faktiskt enligt mig!;)

NU!

Hej på er!♥

 

Louisa for hem kring 5 och sen dess har jag bara slappat, lirat lite gitarr och suttit framför dator! Var även i robban och handlade lite! Nu börjar iafl melodifestivalen och lyssnade faktiskt på låtarna förut ifah, Hehe! Men iafl..


Min kväll kommer iafl bestå av detta:


Visste ni att piggelin var min absoluta favoritglass?:D Barnsligt gott♥ Vi hörs senare! Kysss.


LOUISA

Hej! Sitter i min säng och busar och skvallrar lite med min fina Louisa♥ Bloggar mera senare idag när hon farit hem, puss!

Hon tiggde till sig en liten länkning, självklart ska hon få det ;) louisaedstrom.blogg.se

PRETTY WITH PINK


Snacka om att jag har kollat in denna Louis vuitton plånbok ett bra tag nu! Den är såå snygg! Vill ha den.. Skulle passa mig perfekt, nu använder jag någon ifrån ginatricot men den är inget att visa upp ;) Skulle man äga denna så har man iafl nått att visa upp ;) Haha! Riktigt sådär kaxigt rosa♥ underbart. Hålla min pengar säkra med lite stil! Wihoo.. *mammmmmmaa!*

Ska se film nu, trollkarlens lärling blir det ikväll.. Hoppas ni har en underbar kväll allihopa! Vi hörs, pussar och kramar♥

FREDAG!!

Hej bloggen!:D

Har nyss käkat middag, kycklingsallad och vitlökbaguetter!♥ Såå gott. Ikväll blir det nog bara mys med syster och mamma, ska nog ladda ner nån film och käka lite popcorn och bara ta det lugnt! Ska också försöka skriva klart min svenska-uppgift som skulle varit klar.. okej det tänker jag inte skriva ut här, min mamma läser min blogg ;) Haha!

Sitter nu och tittar på
It only hurts when I laugh! Jag skrattar åt vartenda klipp dem visar.. Det är så fruktansvärt roligt ;)

Föresten! Såhär såg jag ut idag, lite sådär slapp men hade på mig en jättemysig mullvadsbrun kofta ifrån Vero moda, asfin!♥

FILMTIPS!



För ett litet tag sen såg jag filmen Love and other drugs och den var verkligen sjukt bra! Tänker inte berätta så mycket men för dig som gillar romantiskt drama med en gnutta komedi så är detta absolut en film för dig. Den är spännande och sevärd! Och vem tycker inte att Jake Gyllenhaal som spelar den kallhjärtade läkemedelsförsäljaren är en riktig goding? ;)

Av mig får den en solklar 4!:D


Såå snygga, båda två! Iafl, denna film rekommenderas av mig♥



PÅ SKOLAN

Hej på er!♥

Var till gymmet nu på morgonen och körde 45minuter kondition! Grymt skönt. Nu sitter jag på datakunskapen som är min enda lektion idag, ska sluta lite tidigare så jag hinner med en buss ner på stan och möta upp min pojkvän! Tänkte bara åka samma buss med han hem eftersom att han far till Luleå idag så blir en ensam helg..:( Kul

Ska även köpa med mig pastavagnen till bussen, såå gott♥ MUMSSSSSS


HM 349:-


PÅ SKOLAN

Godmorgon på er!♥ Bea is back in school ;)

Är på skolan nu och sitter och snackar med clara lite, kom hit typ halv 8-.- Haha! Åkte med mamma in men det var skönt att slippa åka buss. Idag har vi drygmatte, engelska och tillsist musik♥ Har hål därimellan också och då ska jag gå och gymma, det är torsdag vilket innedär endast kondition! Slutar halv4 idag och då ska jag möta upp min syster och åker sen hem! Vi hörs när jag kommer hem! Pussar


l

GODKVÄLL♥

Hej på er sötnosar!♥- Visst är jag duktigt på att blogga? ;) Mycket..

Idag har jag varit hemma ifrån skolan för mådde fortfarande dåligt, imorgon är det 1vecka sedan det började.. Usch! Men imorgon ska jag till skolan!! Måste för missar så otroligt mycket. Slipper iafl åka buss imorgon för mamma skulle också in till stan tidigt så det kändes skönt! Jag hatar att åka buss.. men jag måste!

Nu ikväll gjorde jag och min syster pannkaka, shit så längesen jag åt det! Pannkaka och mjölk.. mumsigt♥♥ 

Ska packa min träningskläder nu och sedan ska jag försöka sova, upp tidigt imorgon! Pussar till er.

MADDY SHORTS


-Urgulliga shorts ifrån Ginatricot, 249:-

Talking to the moon try'na get to you


Godkväll på er!♥

Har inte bloggat nånting idag för att mått så fruktansvärt dåligt.. Usch! Vet inte om det blir nån skola imorgon heller, vill dit eftersom jag missar så mycket..! Min alla hjärtans dag var enkel och mysig, for hem till min älskling och myste!♥ Iafl, har faktiskt inte nånting alls att skriva om men tänkte bara uppdatera så att ni vet att jag lever.. Nu ska jag försöka sova med hjälp av den helt underbara Bruno Mars, hjärta!♥ Godnatt. Pussar och Kramar!

ALLA HJÄRTANS DAG

Idag är det alla hjärtans dag♥ Wihoo! Har ni några planer för dagen?:) Själv ska jag fara hem till min pojkvän och mysa lite med honom, en lugn kväll med min älskade! Tycker verkligen alla hjärtans-dag är skitmysigt. Åker till robban om några timmar, ska träffa mamma osv sen upp till Ånäset! Ha en underbar dag allihopa. Puss på er!


 

P.s. Tänkte även gratta min fina vän Johan jay.d Danielsson som fyller 17 alla hjärtansdagar idag ;) Grattis!

 

 

 


GRAMMY AWARDS 2011

Inatt klockan 02.00 sänds GRAMMY AWARDS 2011på kanal 9. Har ställt min klockan för att möjligen kolla en liten bit på det iafl, roligt att veta vilka som får priset och LIVE-uppträdana brukar vara grymma! På scen ikväll får man bl.a se Katy perry lady gaga bruno mars eminem och justin bieber! Ska försöka sova nu iafl, hörs imrn! Kysssar♥

Go Lady Gaga!

GÅRKVÄLLEN

Hej på er. Har varit i stan hela dagen så har inte bloggat nånting pga det! Köpte ingenting till mig utan kollade mest runt efter en alla♥dags-present till min älskling! Ska nog träffa han imorgon efter skolan eller så :)

Gårkvällen vart skitrolig, superhärligt folk! Såklart har jag en massa bilder till er ;)




Taggade? ;)



Detta får faktiskt räcka! Ska försöka vila lite nu och se om jag tar mig till skolan imorgon,vi hörs senare kanske! Kysss.

FEST


Nu far jag iväg på fest!! Lovade er en bild på kvällens klädsel och here you go ;).. Host of the night: elvira mörk♥ Kysss.

SUMMERSWEET


Soo bea-style! Gillar den söta blusen och kuvertväskan väldigt mycket..♥ Måste hålla lite utkik nu, Hihi!

Såg även att dem kommer få in en sådanna:

Nämligen en såkallad senilkedja som är till för dina solglasögon!
Tycker det är skitsnyggt, har aldrig varit en person som drar upp brillorna på skallen utan tar alltid av mig dem ifall jag inte ska ha dem på mig! Ska iafl verkligen köpa en sådan, blir perfekt till sen vår och sommarn!♥ Vad tycker ni? Hiss eller diss? :)



DAGEN/KVÄLLEN


Hej på er sönosar!♥ Vaknade upp bredvid min älsklingen men han stannade inte länge, han hade träning klockan 10 så har varit helt lonley sen dess.. Gör inget speciellt just nu, slappar och ska nog se klart en film som vi påbörjade igår men vi somnade som vanligt!;) Haha, typiskt oss..

Hur ser då min dag/kväll ut då?
Ska faktiskt snart börja snygga till mina naglar och småpyssla med mig själv, fixa en ansiktsmask och lite sånt! För ikväll blir det fest! Längtar som ett as.. Blir iafl att fixa mig och fara till ånäset lite senare ikväll, kommer bli grymt! Lovar er en kvällen outfitbild också, det gjorde jag bara förut i bloggen men nu har jag lovat!:)
Kör på min nya t-shirt ikväll.

Sover hos älsklingen ikväll också och imrn så ska jag fara till stan tidigt så vet inte hur mycket blogg det kommer bli efter idag! Kommer att blogga direkt jag får möjlighet♥ Skriver snart igen. Kyssss.

Im beautiful in my way cuz god makes no misstakes



Idag släpptes den första singeln ifrån Lady gaga's kommande album! Enjoy ;)

JUST NU:


Hej på er! Har nyss ätit lite och nu myser jag lite i min mysiga mjukisdress och kollar på film!:) Laddade ner Mean girls2.

Idag mår jag bra men for inte till skolan eftersom jag vill inte riskera att jag börjar må dåligt och då är jag fast i stan! Älsklingen kommer hit senare idag så ska snart hoppa in i duschen och fräsha till mig♥ Vi hörs lite senare idag. Kysss.

10 FABRUARI 2011

Hejsan sötnosar♥ Ligger i sängen nu och vilar, mår inte riktigt helt okej än.. Drygt! Ska snart gå ner och försöka äta lite..!


Gymmet var riktigt jobbigt idag, skulle nog inte gymmat eftersom jag inte mådde bra imorse! Mådde bra innan jag gick till gymmet och under tiden men sedan började det igen och försvann sen lika snabbt igen. Ikväll ska jag bara vila och göra lite läxa tror jag, vet inte än om jag ska till skolan imrn.. Får se hur jag mår!..

Vi hörs senare ikväll, kyssss!


@ THE GYM

Hej på er! ♥ Bloggade ingenting igår pga att jag inte hade tid! Plugga osv..

Imorse vaknade jag upp hur illamående som helst, det försvann, kom tillbaka på skolan och nu har det försvinnit! Skönt!

Ska gymma 1timma nu sen far jag hem, vi hörs senare idag!
♥ Kysss.

LOS ANGELES PLAYERS CHAMP 1989 EAST COAST

BikBok 149:-. Love it♥

IDAG:


Hejsan♥ Skolan var väldigt slapp idag, har datakunskap sen slutade jag! Stack och gymmade hårt med Louisa och sedan gick vi ner på stan och mötte upp Elvira.Köpte en ny t-shirt som jag tänkte ha på lördag,(feeest!)visar den senare. Käkade även på subway innan vi åkte hem, gottgott :)

Åkte in till robban och hoppade in i solariumet! Såå skönt!Bakde just dumle kakor, nu ska jag mumsa på en!!


Smaskens!!

7 FEBRUARI

Hej på er!♥

Har inte så mycket att skriva, ska snart hoppa in i duschen och sen sova! Imorgon har jag prov och efter det blir det nog gym med Louisa och sedan ner på stan och shoppa lite, ska se om jag hittar nån ny tröja ;)

Hittade en väldigt gullig bild på mig och louisa.. PUSS PÅ DIG♥ *sötnos*..

Godnatt. Kysss♥

GRATTIS!!


Grattis till min fina vän Lina, 17år idag♥

GODNATT♥


Hej på er!♥

Ligger nu och läser lite tidningar som jag inte har läst,Hihi! Ikväll har jag läst en massa läx, färgat min systers hår och kolalt på solsidan ;) Ska snart dammsuga mitt rum, packa mina gymkläder och sedan hoppa in i duschen, skönt♥ Ska försöka sova ganska snart så jag tar mig upp imorgon.. Prov i svenska, wish me luck! Hörs imorgon. Kyss!

FRÅGA



Svar: Jag använder mig av en OBH nordica's Artist Curler och personligen tycker jag den är skitbra! Min är köpt på Åhléns för 399:- och det är den absolut värd. Finns i två olika storlekar, antingen 25mm elr 19mm. Jag har den 19mm på min locktång!


Det jag gillar med den: •Tar cirka 1 minut att värma upp den. • 3meter lång sladd (perfekt när man ska sträcka sig efter någonting elr bara ta sig en runda i rummet,Hehe!) Den ger hållbara lockar!

Finns endast ett litet minus med den för mig som oftast stressar,Hehe! Går tyvärr inte att stänga av locktången på något annat sätt än att dra ut sladden, glömmer oftast min på.. Inte så bra ;)


Kenza använder sig också av OBH Nordica's Artist Curler! Bilden är ifrån hennes systers bröllop där hon har lockigt hår. Älskar hennes klänning också, hon var så sjukt vacker i den!


JUST NU: PLUGGAR...

•Näringslära
•Nordisk forntid
•och BJ..♥

MELODIFESTIVALEN

Hej sötnosar!♥

Har inte bloggat idag för for till robban och solade nästan direkt när jag vaknade för älsklingen hade träning..♥
Följde sen med upp till ånäset. Vi har inte gjort något specillt idag, vi busat lite, bakat pizza och nyss såg vi melodifestivalen och min favorit var helt klart Danny, hans låt var också riktigt bra.. Sen är han inte dåligt snygg, Grr!

Bloggar mera imorgon, vi ska snart gå och sova♥ Puss och godnatt.

GODNATT♥

Godkväll mina fina! Ligger i sängen med älsklingen nu och vi ska snart se på film♥ Blev Due date ikväll, vet inte vad den handlar om men älsklingen ville se den så det vi ser väll :) Ikväll har vi bara busat, myst, ätit god mat och kollat lite på tv.. Köpte faktiskt hem min första Ben och jerry's-glass idag, varken jag eller älsklingen har smakat det förut så vart tvungen att köpa en! Denna köpte jag och den var god men ingen höjdare tycker jag..


Nu blir det film, vi hörs imorgon nu, pussar på er!♥


LOKA VATTENMELONCITRON

I ♥LOKA! Dricker sällan cola eller liknande(på helger ibland) för loka är verkligen min favorit och har varit det väldigt länge, mycket nyttigare och godare :) Det har kommit en ny smak som dock inte finns i 1,5liters flaska men denna är absolut min nya favorit! Sitter och dricker den nu, mums♥ Snart kommer älsklingen hit, längtar!!

Yummi :)♥ Vi hörs senare ikväll, pussar!

GODMORGON

*Gäsp*..♥ Nyss vaknat, är hemma ifrån skolan idag för vi hade knappt nån lektion! Ska gå ner och fixa lite käk och sedan ska jag träna :). Sedan blir det dusch och en massa plug.. Skitkul. Bloggade inte igår iknow men hade ingen tid!

Ikväll kommer älsklingen hit och det blir nog bara mys framför tv osv..saknar honom! Kommer försöka blogga en massa idag men vi ser väll hur det blir med det ;) Nu ska jag iafl försöka ta mig upp ur sängen och gå ner och fixa lite käk till min tomma mage, sen blir det träna♥ Vi hörs under dagen, pussar!


You're on your knees, begging please, "Stay with me" But honestly?


All my life I've been good, but now? I, I, I, am thinking what the hell All I want is to mess around And I, I,
I don't care about If you love me, if you hate me, You can save me baby, baby All my life I've been good,
but now? What the hell What? What? What? What the hell


I ♥ shopping

Hej på er!♥

Hämtade igen min telefon idag, oj så skönt det var att se den lilla repiga skrutten for once ;) Hehe! Var nere på stan med min syster lite också och småköpte lite saker. Åt också på pastavagnen, mitt favoritställe efter subway! Så sjuktligt gott

Detta fick jag med mig hem idag:





Köpte även en vanlig vit body, blir perfekt till jeansshorts eller en hög svart kjol :)

Ska försöka sova nu,imorgon blir det skola! Känns som att det var längesen jag var där ;) Haha! iafl.. Vi hörs imorgon, puss♥

GODMORGON

Godmorgon!♥

Vaknade för någon timma sen och har ätit frukost och ska snart börja fixa mig lite! Åker in till stan kring 2tiden och möter upp min syster för lite shopping :) Hoppas på att hitta nånting nytt och snyggt! Sitter iafl och kollar på Tyra Banks-show nu och dem pratar om bandmasksdieten, fyfan så extremt äcklikgt! Varför skulle man frivilligt vilja stoppa i sig en äcklig liten parasit och käkar upp din egen mat och blir 6-9 meter lång - Innuti dig! Soo groose.

Usch.. Vi hörs lite senare! Pussar♥


LOVE AND OTHER DRUGS

Just nu: film! Love and other drugs. Hört att den är grym!♥

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, pluggade jättemycket på svenskaprovet som är tills imorgon, ska dock inte fara till skolan. Fast jo, ska in och hämta min telefon som jag "tappade" bort,hade glömt den på skåpet, sedan ska jag ner på stan och möta upp min syster för att shoppa lite! Älsklingen kanske också skulle komma ner och göra oss sällskap. Tar iafl 2bussen in till stan imorgon så jag ska ta en rejäl SOVMORGON(♥) och vila :).

Har inte så mycket mer att skriva, ska njuta av fortsättningen av denna film. Vi hörs imorgon alla söta bloggläsare, pussar1

SOMMAR HOS GINATRICOT

Hittade trots-allt några godingar inne på gina tricots hemsida, blev helt förälskade i dem söta sjalarna! Alla tre föll mig i smaken, jag ser som mig själv framför mig och vad jag ungifär kan säga mig att ha på mig tsm med te.x den svarta sjalen! Längtar verkligen till sommaren. Och jag som är underklädes-freak kommer köpa en massa nya fina trosor osv i alla möjliga sommriga färger :). Datorväskan tyckte jag var rätt så snygg, dock snyggare på insidan än utsidan..!
Längtar ni lika mycket till sommaren som jag?

JEANS


Såg dessa godingar inne på Gina tricot nu i helgen, tydligen ska dem ha någon slagt push-up effekt för rumpa i guess ;) Gillar färgen faktiskt, skitsnygga till te.x ett par vanliga vita tygskor och en vit blus eller liknande! Har heller inga mörkblåa jeans så ska definitivt prova dessa.. Dock tycker jag att gina tricot har blivit sämre,de var längesen jag köpte nått där! Hoppas dem får in massa snyggt nu till sommaren, ska kolla vidare på deras hemsida nu ;) Pussar! (499:- går dessa jeans lös på)


HEMMA

Godmorgon!♥ Vaknade upp idag och kände inte mina egna ben, skakade och mådde förjävla illa.. Hänt flera gånger men denna gång var absolut värst, Fyfan! Åkte iafl inte till skolan och pga det, nu mår jag bättre och hade tänkt fara till skolan med hinner inte komma in förän vi nästan slutar.

Har iafl nyss stoppat i mig lite frukost och ska snart plugga lite och sen ska jag träna men vi hörs lite senare. Pussar♥



RSS 2.0