Nyår!




Såhär ser mina nyårslöften ut!
Brukar vanligvis inte kunna hålla mina löften men åtmindstånde två av dessa fyra är jag mycket villig att satsa på. Känns lite långsökt att spara pengar men det måste jag faktiskt göra.

Angående detdär med att äta frukost, jag började väll när jag gick i 7:an att sluta men det, sen så har man försökt men det har aldrig gått! Är som aldrig hungrig på morgonen, nu på senare tid när jag har börjat träna osv så har jag tvingat i mig en skål gröt på morgonen bara för att jag måste. För annars är träningen bara värdelös!

Har ni några nyårslöften?.. Brukar ni kunna hålla era?

I just had sex, and it felt so good


Störtskön låt!

Hemma

Hejsan!♥

Nyss kommit hem efter simning och solning. Mamma lärde mig att dyka idag, har aldrig kunnat det! Så är stolt över mig själv att jag faktiskt klarade det ;) Haha!

Just nu sitter jag runt och kolar på en massa jävla sidor om det finns en ny överföringskabel/laddare till min kamera för den gick sönder igår så känner verkligen att jag har paniken! Om jag hittar någon så far jag in till stan imorgonbitti och köper den iafl. Kommer nog inte att bli så mycket blogg, lovar en kvällen outfit bild iafl.




Se så liten och oskyldig jag ser ut efter ett underbart träningspass.. Men låt er inte luras! Klippte bort godispåsen i hörnet ;)

I ♥ shopping

Detta fick jag med mig hem ifrån stan idag! köpte även en vanlig svart tajt kjol och några andra småsaker som jag inte fick nått bra kort på. Nu längtar jag snart ihjäl mig till fredag, kommer bli underbart ♥





Nån av tröjorna här ovan ska jag förmodligen ha på nyår! Passar det inte så har jag en plan B. Ett par nya ballerinaskor, ny blingbling ring, sminkpensel och ett paket lösnaglar/ Med tanke på att vi har äckelchark två veckor till efter jullovet så blev inga gelenaglar.

Imorgonbitti åker jag och mamma in till robban och solar och simmar, fräshar upp mig lite till nyår. ♥Lovely

STAN

Hejsan!

Hemma för ett litet tag sen men vart en massa krångel med min kamerasladd men äntligen kom jag på ett sätt att få över bilderna till dator! iafl.. Hur har min dag sett ut? Inget blogg som vanligt.. Ovanligt!

Iafl, for in till stan tidigt i morse och mötte direkt upp älsklings-ofelia och vi shoppade på :) Tyvärr finns det fan inte ett skit att köpa och är så himla besviken på alla butiker, gina bikbok.. Bara skit! men fick med mig lite saker ändå! Det var en trevlig dag, käkade lite subway och pratade♥.


Assnygg korsett ifrån hm. Ofelia köpte den :) Visar lite senare det jag köpte idag men ska äta nu! Puss♥

When i look at you my mind goes on a trip

Hej på er underbara bloggläsare!♥


Just nu sitter jag bara och spelar lite gitarr, fick somsagt en ny i julklapp! Så nu sitter jag iafl och spelar litegranna, helt underbart♥. Visade aldrig gitarren men fick ingen bra bild men ni kommer få se den ändå känn jag :)


För ett litet tag sen så tvättade jag och morsan hunden så just nu luktar jag blöt hund efter kläderna jag hade på mig så ska snart hoppas in i duschen och fräsha upp mig. Ikväll blir det bara att ta hand om mig själv och softa.. ska plocka lite ögonbryn och bara ladda in för nyår! Kommer fira nyåret men mina tjejer och alla andra fina vänner och pojkvännen, lär bli grymt.

Vi hörs lite senare ikväll skulle jag tro, ha en skön kväll allesammans! Puss ♥


Budget tips till fin hy!

Godmorgon på er.. *klockan är snart 5*.. tror jag har blivit dålig att skriva i min blogg! En förklaring till det är att jag aldrig somnar i tid på natten och vaknar aldrig före 12 på dagar, bara iafl om jag ska göra något speciellt på dagen.

Idag har jag inte gjort nånting, inte lyft ett finger.. Bara slappat i min säng :) Lite senare idag ska jag ta hand om mig själv med lite ansiktmask, noppa ögonbryn och liknande. Tänkte faktiskt skriva lite tipsa er hur man kan behålla en fin, så här kommer lite enkla hudvårdstips.


Nu har verkligen vintern tagit med sig kylan och nu på vinter blir verkligen din hud torr, blek och livlös.. Här får ni lite tips som kommer få er att ståla igen!

Skippa sockret √ Har du irriterande finnar som aldrig vill försvinna kan socker vara en anledning till att du får dem. Hoppa över sockret ett par veckor och se efter om det blir någon skillnad på din hy.

Tvätta ansiktet √ Rengör din hud med en produkt som passar dig, jag använder mig av visible clear från neutrogenas serie och den passa mig utmärkt! När du tvättat ansiktet så återfukta med en dag/natt cream för att inte din hud ska vi extra torr och i värsta fall flagna!

Fukt
Nu har vi alla nästan jullov och kanske sitter vi ungdomar lite för mycket framför datorn, eller du kanske jobbar mycket framför datorer. Då har jag ett tips till dig - köp en fuktspray! Dem är riktigt bra att ha till hands, spray på huden och du får dig en uppfräshande "dusch".
The Bodyshop har en fuktspray som jag själv har provat! Kostar kring 125 kronor, en kompis till mig köpte denna till hennes mamma i julklapp med tanke på att hon jobbar mycket framför datorer. Denna rekommenderar jag er!

Stressa mindreDet kanske tyvärr inte alltid är så lätt.. Håller ni inte med mig? Ett tips är att överväga tanken att börja med yoga, det kan få dig att koppla av dessutom öka blodcirkulationen.

Mjuka upp läpparna Dem är torra, hårda och frasiga.. Vi alla har varit där, på vintern torkar kylan ut våra läppar extremt lätt. Behöver din läppar lite extra vård så testa då att ta en mjuk tandborste och gör försiktiga cirklar på dina läpparna, borsta bort flagorna. Smörj sedan in läpparna med ett läppbalsam som ger dig fukt, te.x försvarest hudsalva elr liknande.

Vårda innifrån Mycket enkelt, drick mycket vatten! Vatten är bra för din hälsa och för din hy, du kan förebygga torr hud innifrån. Se till också att få i dig E-vitamin, ät te.x fisk, mat med olivolja och grönsaker.



Dessa prdukter älskar jag! Dem alla återfuktar dig på alla sätt och vis, underbara produkter jag måste ha

Svartsotade ögon.


Nu är det snart nyår och jag kommer att välja en helsvart sminkning, såkallade smokey eyes! Har alltid tyckt att det har varit ursnyggt. Looken funkar faktiskt både till vardag och fest men nu när nyår närmar sig så tror jag att dem flesta kommer att bära denna sminkning! Vi kommer nog möta väldigt många svartsotade ögon, men vem tycker inte att det är snyggt? Och det passar på alla,uppmanar er - våga sota era ögon! Ni kommer inte bli ensamma om det ;)

'

Ge inte upp direkt! Det kan vara svårt att sota så ge inte upp direkt att ni känner att ni håller på att misslyckas. Eller be någon om hjälp om du inte kan själv eller sök på internett efter förklaringar som kan hjälpa att nå det perfekt resultatet! (P.s, ni behöver absolut inte lägga ut en massa pengar på make-up stores ögonskuggor och eyeliner osv om ni inte vill, det finns billigare alternativ te.x max factor isabora och liknande.) Kom ihåg - Övning ger dig färdighet!



Boy how could you lie to me,Thought you would die for me


After 3 years, Imma let it go, Can't standin around crying no more Got your bags packed sitting by the door! Ima leave you heart broken on the floor. You gon' be in the emergency room I'm fighting with myselfI can't hurt
you even though you hurt me. Let me see you try to live without me..

Laila bakar!

Hejsan sötnosar!♥

Mamma kom in med en lite "efterhands" julklapp till mig förut. Åh gissa om jag blev glad! Fick faktiskt den efterlängtade boken Piece of cake av Leila Lindholm. Kollar jämt på hennes program och hade tänkt önska mig denna bok i julklapp men det försvann som ur tankarna! Nu är den äntligen min.

Finns jätte mycket godsaker och bröd och liknande. Har alltid tyckt hon har varit en stor inspirationskälla :) ♥

 

(Erkänner!) Detta är den första boken jag har blivit glad över i hela mitt liv. Gillar faktiskt inte böcker!


HEMMA

Hej på er!♥ Hoppas att du har haft en bättre dag än jag! Hittade ingenting på stan så känner mig lite bitter och har lite panik nu när nyår närmar sig. Iafl, ska tillbaka till stan på onsdag och leta vidare!

Tänkte visa er vad jag fick med mig hem idag!


Tänkte tipsa er om att på rusta på ersboda i Umeå så köpte jag denna hårmousse från boddy's för 25spänn! Tyvärr var hårsprayen slut men dem hade hela bobby's serie för 20 och 25 kronor. Grymt billigt! Med tanke på att en shampooflaska vanligtvis kostar 65:- för en flaska! (Fast te.x såg att kicks hade också rea på bobby's, 45:- kostar dem där nu på mellandagsrean) Kan faktiskt inte heller säga att det är bra för har aldrig provat det förut men har hört att det verkar mycket lovande.




Detta var vad jag fick med mig hem.. köpte även lite trosor men fick ingen bra bild på det! Är lite besviken på rean men ska jag vara helt ärligt så kollade jag inte så "djupt" utan mest bara det ögat såg ;) Men, ska somsagt tillbaka till stan på onsdag och då jävlar ska jag hitta nån snygg topp till nyår!

Hittade dem mest underbaraste skorna idag och även fast dem kostade 700:- så sa jag att jag ska ha dem! Finns inga men.. Tyvärr så fann det ett litet men, fanns bara i storlek 35 och 38. Jag kunde ha 35 men då fick jag inte igen dragkedjan över hälen. Ska gå och fråga på onsdag om dem kommer få in flera, är kär♥.. I ett par skor.


Mellandags-rean

Godmorgon på er!♥ Jag sticker till stan nu men familjen och shoppar! Bloggar när jag kommer hem, pussar!


NATTENS HETING



Ligger i sängen och lyssnar och dregglar till världens bästa Conor Maynard. ♥ Fyfan va bra han är.. får inte nog av hans musik, hans dans.. Ni måste kolla in honom! Hans youtubekanal -> Skillzisherebooyas. Lovely!

Med hjälp av denna fett talangfulla goding så säger jag god natt till er för nu ska jag försöka få lite skönhetssömn eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon för ska in till stan och shoppa med familjen. Vi hörs imorgon, puss♥

JULENS ALLA KLAPPAR

Hej på er! ♥ Tänkte visa er nu vad jag fick i julklapp :). Är väldigt glad över det jag fick! Har inte kunnat blogga nånting idag för min blogg har varit störd och har bara legat och degat hela dagen, grymtligt skönt ;)



Kanske den underbaraste parfym på denna jord?♥ Äntligen min, i hela 100ml.




Har också att par andra turkosa underkläder och det passar jag grymt bra i.. Passar perfekt till mina bruna kropp och mitt långa bruna hår ;) Föresten! har jag sagt att jag funderar på att sätta i lite löshår igen?..



Tack mamma och pappa, syster, mormor och morfar och min underbara pojkvän för alla julklappar! ♥ Fick även lite smycken, olika ansiktsmasker, PENGAR oooooooch - en ny gitarr :) Happy! Den kommer ni få se nån annan gång. Puss på er!

NATTBLOGG

*puh*..Hej på er ♥ Nu kan jag städat klart mitt rum som såg tammefan förjävligt ut efter jag och min syster fixade oss här (doock så såg det förjävlig ut redan innan också).. Julafton var underbar för mig och det hoppas jag att eran var också. Kommer visa imorgon det jag fick, klockan är ju trots allt 3på natten..

Tack mamma och pappa, syster, mormor och morfar för fina julklappar :) Nu ska jag krypa ner under mitt täcker för att nu kallar min skönhetssömn på mig så ska ta och joina drömmarnas värld. Sov gott, pussar! ♥


*Nöjd städerska*

KALLE ANKA

Hej på er! Sitter och kollar på kalle anka men familjen just nu, vi ska snart börja göra iordning lite mat :) Tog en liten bild förut idag när jag och linnea fixade oss.. 

Lockade mitt hår men min nya locktång,syns dock inte så mycke på bilden men anyway! Blev jättenöjd iafl..



Kommer nog inte uppdatera något mera under dagen, ikväll kommer det komma nått inlägg det lovar jag :)♥

JULAFTON

God morgon och God jul på er kära läsare!♥

Vaknade av att min syster kom in och skrek: Gå upp nu så vi kan få öppna en julklapp!! Haha.. Vi fikade lite lussebullar och öppnade varsin julklapp. Fick iafl en ny locktång och en mascara :) Lite senare idag kommer mormor och morfar, kommer nog inte att blogga nånting idag(kanske!).

Jag önskar er en supertrevlig julafton men släkt och vänner!



24 DECEMBER

Hej på er!♥ Underbart att äntligen julafton har kommit!

(NU är det julafton!)
Varit i ånäset nu under dagen och kvällen, jag och älsklingen bytte julklappar :) Sedan så kom det lite folk och vi spelade bingo osv, var jättetrevligt.. Fick dock ont i magen där ett tag men det gick över efter ett tag.

Komme hem för nån timma sen och har duschat, klämt på lite paket och bara slappat. Kommer nog inte kunna somna ikväll bara för att jag vet att det är julafton :)



Fick också ett par nya vantar och en halsduk men fick ingen bra bild på dem!:) Tack älsklingen, du är guld värd♥

(Älskar läppbalsamet, man får assöta rosa läppar ♥ kommer användas flitigt. + att den luktar gudomligt!)

@ ånäset

Hejsan sötnosar!♥

Nu är jag hema hos älsklingen och vi har nyss bytt julklappar :)♥ Jag tänkte visa senare ikväll vad jag fick för jag ska hem nån gång ikväll. Kommer nog inte blogga nånting mer under tiden jag är här, men ska försöka slänga in nått litet inlägg nån gång under kvällen. Känns ver
kligen inte som att det är julafton imorgon..

Vi hörs alltså senare idag eller ikväll när jag kommit hem! Ha en bra dag, pussar!

sexy by sweden ♥



Snacka om att jag vill ha denna!
Har kollat på den förut med nu kom intresset upp igen.. Har faktiskt en bäbisrosa mjukdress redan (Hur mysig som helst), men hur sexig är inte denna? ;) Säkerligen asskönt, men färgen lockar mig också. Verkligen sådär kaxigt rosa,mmmmmh:) Raurw♥

Blir nog att beställa när jag fått lite christmas cash in my pocket, ska se film nu! Sov gott alla söta där ute, peacepuss♥

PACKAT OCH KLART!

Hej på er!♥

Har faktiskt slagit in lite julklappar nu! Känner bara att julafton kan komma nu så jag kan få mina! Hihi.. är verkligen jättespänd på julafton, längtar frymt mycket! Blir att bara vara hemma med familjen och mormor och morfar.. Inge "tomten är far till alla barn/tjocka släkten och vänner" här inte ;) Haha..

Men sen på lördag ska vi fara och "fira" jul igen hos min gudmor så det lär bli trevligt. Imorgon ska jag nog fara upp till ånäset ett tag och träffa min pojkvän och umgås lite med han och hans familj! ♥



Lösgonfransar

Hej på er!♥ Tänkte börja dagen med ett litet tips! Eller.. en liten hjälpguide :) För vissa kanske detta är ett värdelöst inlägg men för andra kan det vara till hjälp. Jag har ett x antal gånger stått i sista minuten framför spegeln innan jag ska ut på en fest och försökt få på lösögonfransar.. men det slutar oftast med lim på fingrarna istället för på ögonlocket!



Nu till nyår vill man kanske fixa till sig extra mycket med te.x snygga sminkningar, gelenaglar, klänningar, höga stilettklackar och för mig och många fler lösögonfransar. Därför letade jag fram lite hjälp till dem som kanske har lite problem med att få fast fransarna..(även jag)

Steg 1: Kolla så att lösögonfransar inte är för långa, klipp till dem till önskad längd isåfall. För att fransarna ska fästa bättre kan det vara bra att böja till dem lite innan du sätter så dem. Grunda även med en eyeliner nära intill dina egna fransar.

Steg 2:
Böj till dina egna fransar! För att undvika att det sputar ut lim och hela lösögonfranser blir förstörd så droppa ut lite lim på te.x en tandpetare och applicera sedan med den. Vänta 30 sekunder med att sätta på lösögonfransarna för så hinner limmer bli lite kletigare.

Steg 3: Nu är det dags att sätta dit fransarna! Börja i den yttre delen av ögonlocken och jobba dig sedan innåt. Försök också att komma så nära inpå dina egna fransar för att få en trovärdig look.


Steg 4: Avsluta med att lägga på ett lager med svarta mascara för att få det att se extra naturligt ut. Om du själv tycker att det behövs, lägg då på ett litet extra lager eyeliner.



P.S satsa på ett par riktiga lösögonfransar te.x ifrån make-up store eller beställ ifrån losogonfransar.se, dem har många olika längder och modeller :) Är du osäker så om du vet hur man sätter på lösögonfransar kan du köpa hm's lösögonfransar, dem kostar kring 40 kronor och öva!

HOME

Hejsan sötnosar. ♥

Var faktiskt i skolan på avslutningen och den började nere i 011:an med lite fika med klassen. Sen gick vi till aulan och kollade på nån julshow, folk som sjöng osv! Gick efter det ner på stan och mötte upp min syster som hjälpte mig att köpa dem sista julklapparna så nu var det klart :) Såg också på hm att dem hade en jävla rea på underkläder så ska nog fara dit till helgen och kolla lite för hann inte idag.. Ni vet jag är tokig i underkläder ♥ ;) Grr!

Har iafl nyss kommit hem ifrån robban, solade och softade lite.. Simmade inte för jag och syrran skulle fara hem lite tidigare. Nu är jag hemma och ligger och läser Vecko revyn :) Vi hörs senare eller imorgon, ska nörda lite sims nu och sen blire att ta en vaaarm dusch och sedan se nån bra film för nu har jag JULLOV ♥



bloggtorka!

Hej bloggen!♥

Känner verkligen att jag har bloggtorka eller så har jag bara mycket att göra just nu.. Just nu innan jul är det alltd stressigt och jag har inte ens köpt klart julklappar än. Och ska inte till skolan imorgon men lär nog ända fara in och gå ner på stan och köpa det lilla sista!

Just nu har jag fixat mig lite och mamma kommer och hämtar mig snart för ska till vårdcentralen och kolla upp lite saker! Resten av dagen spenderas nog hemma i sängen och slappa, spela lite sims eller kanske se nån film :)


Bjuder på en gammal bild på mig och syrran! Bara för att inte detta inlägg skulle bli så tråkigt..Ha en bra dag,puss♥

JUST NU:

Hej på er sötnosar!♥

Ligger nere i tv-rummet och mumsar på lite glass, bloggar och kollar på Robsinson-finalen. Brukar inte se på det men nu när det är final ville jag se ;) Hoppas iafl på att Erik vinner. Ska skicka in mitt livsmedelshäfte nu snart som är helt jävla KLART :) Gud så lycklig jag är som slipper dendär skiten nu!

Lär bli att ta en varm dusch efter Robinson och sen bara softa framför en film :) Vi hörs senare ikväll. Pussar!


Happy new year


Sitter och funderar lite på vad jag vill ha på mig på nyår och helt ärligt har jag ingen aning. Vet iafl nu idag att jag inte vill ha en klänning för tycker verkligen det är skitsnyggt med ett par tajta jeans, höga klackar och nån snygg topp upptill. Ska in till stan imorgon tror jag och kolla runt lite och köpa klart julklappar så får se om jag hittar nån snygg topp :) ♥ Som ni ser siktar jag på en svart/silver outfit, hur snyggt som helst! Mycket läckert ♥

Dock så är inte nyår färdigplanerat än. Jag och mina brudar hade tänkt att hyra en lokal men vet inte hur det blev med det, får hoppas på en massa ös och öl iafl :) Har ni planerat någon nyår-outfit? Vad ska ni ha på er sötnosar? :)

godmorgon ♥

Godmorgon! *eller*.. Vaknade inte nyss men iafl.

Har nyss fixat klart mig och sticker iväg till älsklingen nu♥ Kommer nog bli en lugn kväll med lite mys
och lite plugg för måste göra klart mitt livsmedelshäfte, lite tråkigt att göra det när jag är med han men det
men måste verkligen fixa det lilla sista :)

Har på min mya nya jeans, en tröja med öppen rygg, mina nya kängor och lite ringar ♥Lovely.


Ha en trevlig dag och vi hörs lite senare. Pussar!

killer heels ♥

Godkväll. ♥

Ligger här i min säng, och det är riktigt hett i mitt rum!.. Usch, är iafl riktigt sugen på ett par nya partyheels!
Så ligger faktiskt bara och jagar runt lite på en massa hemsidor efter ett par sexiga svarta klackar ♥

Dessa har jag sett i butik och ska faktiskt gå och prova dem för att dem är så fruktansvärt snygga, mycket
snyggare i verkligheten än på denna bild. Skulle vilja ha några i någon matt svart men dessa som är i
ormimitation lockar mig väldigt mycket! Blir nog att köpa nya efter julafton när man fått pengar osv..

Kommer jag köpa dessa? ;) Visst är dem sinnessjukt snygga?

paradise hotel finalen

Nu blir det att se paradise hotel finalen, hoppas på en värdig vinnare! Hörs senare ikväll. Pussar! ♥




JAG BLOGGAR

Hej på er! ♥

Det är nästan hemskt att jag inte bloggat sen i måndagskväll.. men har verkligen haft fullt jävla upp alltså.
Ikväll blir det sista finishen på livsmedelshäftet och sen bara tar soft framför en film eller nått sånt!

Nu har jag nästan jullov och jag är så jävla glad :) ♥ Känner verkligen lugnet! Vi är lediga imorgon,
lediga på måndag så det ända som återstår detta år inne på östras väggar är lite fikamys med klassen
på tisdag sen är jag klar. Är riktigt taggad på jullovet, julafton och nyår kommer blir riktiga höjdpunkter.
Längtar grymt mycket. ♥




godnatt.♥

Hej på er. ♥


Imorse på skolan var det luciatåg i aulan men det var lite oseriöst men riktigt roligt. Haha..skönt att kunna
sitta och garva istl för att bli hjärntvättad av nu tändas tusen jule ljus. Efter skolan gick jag ner på stan och
kollade efter julklappar, hittade mamma julklapp så nu ligger den under granen :)..

Ikväll har jag bara gjort läxa och suttit framför datorn, vi får höras mer imorgon för har inget
vettigt att skriva så deta kändes som ett värdelöst inlägg. Sov gott sötnosar, slängkyss!


13 december

God morgon. ♥ Idag är det den 13december och Lucia.. och om ni frågar mig så tycker jag faktiskt att det
är lite överskattat men nog får man julkänslor av det för det är trotsallt knappa 10 dagar kvar till julafton :)

Sticker iafl iväg till skolan nu och efter skolan går jag ner på stan och kollar julklappar, vi hörs under dagen
eller senare under dagen. Ha en bra dag sötnosar, puss!


12 december

Hejsan sötnosar. ♥ Hur är det med er? Själv har jag det lite stressigt med all läxa som ska in till veckan och sen så har jag prov också, så det är mycket som ska hinnas med och just därför bloggen har hamnat lite i bakgrunden. Längtar så grymt mycket till jul, många mysiga bilder, mycket fritid och mer tid för pojkvän och vänner ♥ Kommer mycket roliga och mysiga inlägg under jullovet, och det lovar jag er :)

Imorgon är det iafl Lucia på skolan så det blir att fara in och kolla på det, spännande :) Gillar dock verkligen inte julmusik som te.x midnatt råder och dylikt. Jullåtar av artister är betydligt mycket bättre!
Ska hoppa in i duschen och sedan ska jag ha mitt eget lilla hemmaspa som jag alltid har på söndagar♥
Trots det så lär det bli en massa plugg också, prov och inlämningar.. Nä snart ger jag upp.



Bjuder på en riktigt gammal bild eftersom jag verkligen inte fastnar på bild idag..*ler*

Ledsen!

ÅHHH JAG KÄNN JAG BRINN AV! Blir så jävla ledsen..

Mina favoritjeans är helt förstörda..fanfanfan :( Måste fan gå och köpa ett par nya imorgon, har inte pengar
till det men jag måste bara..jag måste! :( Nu ska jag sörja, vi hörs senare idag♥

Hoppas att dem finns kvar i XS! Detta är verkligen ett plagg jag inte vill vara utan.. *tårar*

sommar


Snacka om att jag längtar till sommar nu när jag gjort det här collaget. ♥ Jag saknar det så
förjävla mycket alltså.. Saknar att kunna gå ut utan en massa tjock kläder på sig, saknar att ligga i solen
och steka! Bruna kropp, korta shorta, vita tygskor och ett pösigt linne och solbrillor :) Längtar verkligen..

Lägger mig och försöker sova nu, vi hörs mera imorgon sötnos :) Pussar ♥

STAN

Hej sötnosar. ♥

(Shit har jag sveriges kassaste uppdateringar nu för tiden eller?).. Hur som helst! Har inte haft tid för
att blogga idag för direkt jag vaknade så for jag till stan med mamma och shoppade! Hittade inte så
mycket men håller iafl på att komma igång med mitt julshoppande. Känns mycket skönt ♥

Tänkte visa vad jag fick med mig hem idag!




Köpte äntligen ett par kängor ♥
Ska piffa till dem med lite mera nitar och liknande, har lite gamla
nitarmband och sånt som jag hade tänka pyssla ihop något av :) Köpte även en ny ring, försvarets hudsalva, skosulor och nya sockar! Ikväll blir det att hjälpa mamma lite i köket för vi köpte nytt porslin.
Så vi ska fixa till köket en aning. Antar att resten av kvällen spenderas framför datorn med läxa..
Vi hörs lite senare ikväll, puss och kram!

IDOL FINAL 2010

Nu gäller det, nu smäller det, det vi alla har väntat på! Idolfinalen sprakas nu igång.. Får nog hålla
på Jay eftersom Olle åkte ut, höll verkligen stenhårt på honom! Vem håller ni på ikväll? ;)





ROCKY ROADS

Bakade dessa nyss och dem blev skitgoda :) Rocky roads kallades dem, jävligt goa! Dem är innehåller
dumle, marsmallows, jordnötter & pistagenötter och det blandar man sen ihop med massa choklad♥♥




PROVA du också:

600 g mörk blockchoklas
2 2 påsar dumlekola
2 2 nävar mini marshmallows
3 3 dl salta jordnötter
1 1 dl pistagenötter

Väldigt enkelt - Smält chokladen i vattenbad och blanda sedan i alla ingredienser. Häll upp i en plåt
eller en form och ställ in i kylen. När det har stelnat, skär upp i önskad storlek :) Enjoy!♥


TILLBAKA

Hej på er!

Saknat mig? ;) Har som ni ser inte bloggat på en evighet känns det som, men jag lever iafl. Har haft
en jävla massa läxa som jag har varit tvungen att ta tag i, eller.. ett stort arbete!

Var hemma från skolan idag för kände mig lite illamående och ville ha lite tid med läxan men vi
hade ändå bara svenska idag så det spelar ingen roll. Ikväll blir det idol med familjen men först
ska det bakas :) Ni får se lite senare sötisar ♥


Blir iafl något med dumle i :) spännande.. hoppas på ett bra resultat! Hörs sen.. XOXO bea

inge blogg idag

Fan.. jag orkar inte detta längre!

You're so amazing You took the time to figure me out

Bara jag som älskar Rihannas nyaste album? :) ♥

hemma

Hej sötnosar

Har nyss kommit hem ifrån stan, slutade klockan 11 idag men var tvungen att vänta på skolan till
klockan tre för jag hade en tid hos barnmorskan. Är iafl hemma nu men har inget speciellt att berätta..

Har en del läxa att verkligen ta tag i så ska sätta mig med det nu! Vi hörs när jag har nått vettigt
att skriva. Orkar inte bara skriva om vad jag gör på skolan/dagen ;) puss och kram ♥


hinner inte

Hej på er!

Har inte tid att blogga *:(*.. ska till robban och simma och sola! Vi hörs ikväll, puss ♥


god natt ♥

God natt på er sötnosar! Kvällen har bara bestått av tråk och läxa. Imorgon blir det att fara
till skolan och seden ner på stan efter det och kolla julklappar! Efter det drar jag till robban
och solar och simmar. Vi hörs mera imorgon ♥ Hoppas ni haft en trevlig kväll, puss och kram!




Inge mera blogg idag

Hej

Är hemma nu och sitter och gottar mig med ett grovt bröd och en stort glas mjölk :) Mums!
Var på skolan till 12 idag..*hade idrott och sen gymmade jag*, efter det for jag ner på
stan och försökte hitta julklappar. Gick inge vidare faktiskt! Ska göra ett nytt försök imorgon.

Har faktiskt inte tid att blogga just nu för måste jobba med mitt livsmedelshäftet.(blää!) Dö!


Oskyldig!

5 december 2010

Godkväll ♥

Ligger och tittar på En callgirls dagbok. Verkligen en skitbra serie, riktigt roligt ;) Imorgon ska har jag
endast en lektion på morgon och sen ska jag gymma. Efter det springer jag ner på stan
och letar efter julklappar! Har inte börjat än.. Vill inte vara ute i sista vecka, så får det inte bli.

Vi hörs imorgon sötnosar, sov gott :) puss & kram

h&m dress

Hej!

Har alltid velat ha en tajt leopardklänning och var inne och kikade på h&m's hemsida och såg denna:

Finns kvar i xs och s och kostar endast 49:-.. Gillar inte axlarna så mycket men håret kommer
ändå vara i vägen. Vill klickan hem den men när ska jag ha denna nu.. Sommarn kom tillbaka ♥ :(..
Denna hade varit perfekt till sommaren. Tänk er denna till brunbrända ben och vågigt långt hår..ÅH!

Btw.. h&m har jättemycket snygga kläder på rea nu (och det är verkligen skitbilligt) så kika in ni med!

Önskelista




Lovade min önskeliste förut idag och här har ni den! Det är lite blandat, inget "stort" eller vad
man ska säga. Gitarren måste nog vara det som är dyrast och listans mittpunkt skulle jag tro.
Måste bara kika efter nån bra för mamma och pappa vet nog inte vars dem ska leta! Hihi..

Önskar mig också ett litet "comsetika-paket" med macara, foundation, värmeskydd osv..
Har även pratat om nya träningskläder och dem jag lagt in vill jag verkligen ha, hittas inte dem
skulle jag vilja ha ett presentkort eller nått liknande :) Presentkort på gina, h&m osv är alltid kul.
Brittney spears-parfymen vet jag att jag kommer att få, lääängtar! ♥


till mamma



Min och syrrans present till mamma ♥ Köpte en jättefin fotoram och tog några kort och satte dit :)
Hon blev jätteglad och det var det viktigaste. Satt i timmar och försökte få ihop den ;) Haha..

(Ps. Love-ramen är köpt på Village i Umeå)

Ikväll kommer nog min önskelista ut här på bloggen, håll utkik :)

Mammas dag

Hej på er! ♥

Den 5 december är dagens datum och idag fyller min älskade mamma år så det blev
tårta till frukost, mycket gott :) Haha.. ska jag inte göra så mycket. Blir nog bara
att ta det lugnt och göra lite läxa kanske!  Hoppas ni får en underbardag.

Har faktiskt inte så mycket att skriva just nu så vi får höras senare idag, pussar!


Grattis mamma! Du är en fantastik människa och mamma ♥

'Cause I've been strangled by an emptiness

Är faktiskt riktigt trött nu. Ikväll har jag bara suttit vid datorn, dunkat musik och slappat. Har
riktigt jävla ont i ryggen så ska nog gå och lägga mig nu! Såg nyss klart en film, Van Wilder.
Älskar verkligen sånadär college-filmer, te.x american pie osv.

Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon alla fina! puss och kram


Överkommit allt annat och nu tar jag allting'


"Jag vet jag har inga miljoner men du vet vem jag är"

4 december 2010

Hej på er! ♥

Har inte hunnit blogga nånting idag för älsklingen sov över och sedan när han for hem idag
så skulle vi direkt fara på julgröt i rickla. Bloggar nu iafl..


Är hemma nu och ska snart städa upp på rummet och ska sen försöka göra lite läxa! Ligger efter..
Ikväll händer inte så mycket, far in till robban och handlar lite saker för ska nog baka
tårta imorgon eftersom mamma fyller år! Wiie.. jag och syrran köpte en skitfin present! ♥



kvällen

Hej igen mina käraste ♥

Alexander är här nu och vi ska snart baka pizza och sedan blir det nog bara mys framför
idol med en skål med godis :) *heja olle!*.. Vad ska ni göra ikväll?

Vi hörs senare ikväll skulle jag tro. Ha en trvligt kväll :) puss på er


3december

Hejsan alla mina söta läsare! ♥

Har nyss kommit hem från skolan och har varit i robban och handlat lite :) Hade matteprov idag
men det gick skit, men.. roligt var det! Max och jag satt och fulade oss som vanligt.. Haha

Iafl.. ikväll *eller om 2timmar*.. Kommer älsklingen och jag har såå mycket att göra!

Städa huset och mitt rum!
Duscha
Laga mat
Fixa mig..

Stressastressastressa.. jag hatar och stressa! Vi hörs ikväll sötnosar.. puss & kram ♥

2 december

Idag är det är mycket speciell dag! Firar nämligen 1år med min pojkvän Alexander idag :)
Vi träffades på stan idag efter skolan och gick först och fikade och sedan efter nån
timma gick vi och käkade på kina resturang! tjocka som vi är :]

Det var en jättemysig kväll ♥


Hahaha.. Ända bilden jag fick! ;)

vad gör jag vaken? blir galen

Inget blogg idag pga av att jag varit väldigt upptagen! Ingen tidig kväll vart det heller..
God natt min fina bloggläsare, puss och kram ♥


(Idag är det en stor dag, berättar mera imorgon)..


RSS 2.0