:)


Lindex 399:-

Vårruset

Hej! Var hemma ifrån skolan idag, sov ut riktigt länge! Grymt skönt. Kring 2tiden åkte jag syrran och mamma in till stan och först gick vi på stan lite och sedan käkade vi på subway! Längesen nu.. megalovely!♥ Sedan for vi till Iksu och bytte om och gick ner och laddade upp inför Vårruset, gick skitbra att springa! Dock hatar jag allt kameror som trycks upp i ens nylle stup i kvarten.. lovar jag pryder förstasidan imorgon, kul-.-

Nu sitter jag nyduschad och fräsh i sängen och ska snart städa upp på rummet, sedan blir det att softa resten av kvällen! Imorgon har jag egentligen inga lektioner men ska fara in och träna lite och förhoppningsvis köpa en supersnygg byxdress jag kollat in ett tag nu! Här kommer en mongobild ifrån ikväll....


Haha.. älskar hur tjockt mitt ansikte är! ;) Lägger in en bild på byxdressen sen, är kär!♥

goodnight

Citerar Emma bergsdrof: Har en dejt med sängen♥

.

Hej!♥

Hade en enda lektion idag! Sedan gick jag och louisa och tränade. Skönt men det gick sämst! Efter "skolan" mötte jag upp ofelia på stan, det var trevligt♥ Tog en buss hem med en subwaykaka i handen och ikväll måste jag plugga ocksåå.. Har typ en lektion imorgon också, väärt! Orkar inte blogga, har inget att skriva! Pusshej.

Fråga inte! Trodde jag var fotograf eller nått ;) Haha..

Grym live också!! You got i Jessie J. Respect





-.-

Väärt.. har visst slutat. Bye

Okej jag är helt galet beroende.


Nyduschad och frääsh till imorgon ligger jag i min säng och spelar Stickrun på facebook, helt sjukt beroende! Är sämst på det men ändå.
(Har grymmaste hickan som vägrar sticka också..) Ska packa mina gymkläder också till imorgon och plugga liite.. Sov gott. Puss♥



29 Maj 2011, Never say never tralala

Hejsan!

Igår var Alexander här, vi gjorde inte alls så mycket. Han såg på fotboll och jag kollade på Justin Biber, never say never! Shit, blir grymt inspirerad av grabben. Efteråt irriterade jag Alle hela kvällen med att sjunga "baby, baby baby oooh".. Tror jag gick han på nerverna ;) Hehe, filmen var iafl dunderbra enligt mig!

Idag är det morsdag, jag och syrran köpte en parfym åt våran fina mamma♥ Ska åka till mormor och fika, gott :) Har inget att blogga om, imorgon är det skola! Vill inte... Vi hörs, puss

Hej snygg!


28 MAJ 2011

Hej alla fina!♥

Vaknade nästan nyss, har sovit sedan 5 idag. Sååå.. det var min fredagskväll ;) Svinskoj. Men var så sjukt trött, direkt vi kom hem ifrån stan så la jag mig under täcket och somnade direkt. Iafl, kommer nog inte kunna somna om så blir nog dator hela natten skulle jag tro! Funderar om jag ska se Never say never, tror den är grym!

Har inte så mycket mera att skriva, puss godnatt!





kiss me, k-k-kiss me


Världens bästa och Conor Maynard!♥ Underbar cover.

Seeing is deceiving, dreaming is believing,It's okay not to be okay...Sometimes it's hard, to follow your heart.


Älskar verkligen Jessie J. Helt sjuukt bra♥

lever...

Hej!♥ Välkommen till den mest aktiva bloggaren -.-

(Har inte orkat blogga..) Haha! Ovanligt. Helgen var iafl superkul, kulturnatta med mina brudar och en massa trevligt folk.♥

Hade matte nationella idag, gick väll sisådär! Hoppas på att jag klarar matte A så jag slipper göra det i 2:an(piiiik) Hihi. Efter skolan gick jag och tobbe ner på stan och softade där ett tag, gick upp till city sol och solade lite. Mötte upp Joline efter hon slutat och gick sedan hem till henne. Där bjöds det på kakfrossa, dans och en massa skratt!

Tog 20.45 bussen hem. Somnade i bussen och när jag kom hem var jag sjuuukt trött! Ville sova på en gång men det gick inte.. Men ska snart stänga av datorn och försöka sova. Har endast orientering imorgon i skolan så far nog inte på det! Stannar hemma och gör lite läxa skulle jag tro ;) Vi hörs imorgon! *Lovar* Gnatt, Pussar.


.


I belive in love, but not the once that screws you up.........

I wish nothing but the best for you, Don't forget me, I beg.


KULTURNATTA

Sticker iväg mot en fullspäckad kväll med en massa folk! Här får ni lite pics på mig, vi ses i dimman! PUSS




FIXA MIG

Hejsan!♥

Är hemma och nyduschad och fräsh nu. Taggar redan kvällen!! Är på hugget nu känn jag. Kvällen hoppas jag blir grym. Ska snart börja småfixa mig, har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Det är sol ute men det blåser som fan, hoppas det är bättre väder ikväll.
Tar en buss in till stan senare med vildatilda och elvira mörk. Vi ser väll om jag bloggar nått mera idag!♥



BYEE

Hej på er!♥ Vaknade kring halv 1 idag och har inte gjort nånting alls sedan dess! Nu har jag precis fixat mig och sticker iväg till Ånäset. Kommer väll hem imorgon men lär nog inte blogga för blir så stressigt eftersom jag ska till umeå på kvällen, där blir det fest hela natten! Hejråå vi hörs.


Glad cheyy_94!..

19 maj 2011, blodomloppet

Hej!

Jag suger verkligen på att blogga, har inget att skriva om och inget händer i mitt liv. Eller det kanske händer för mycket just nu.. Aja, sak samma! Ska försöka blogga nu.

Idag tog jag somsagt en liten sovmorgon och hoppade över matte och engelska och for in till stan lagomt till musiken började efter lunch. Efter musiken gick jag johanna och linny ner på stan. Mötte upp mamma för att mumsa på lite pasta och sedan gick vi bara runt på stan ett tag.

Och sedan nu ikväll har vi varit och sprungit blodomloppet. Var sjukligt med folk! Hehe, men det var superkul. Lite småläskigt att se folk ligga efter vägen helt likbleka i ansiktet med dropp och massa men annars var det toppen. Vädret spökade som fan under dagen men sedan nu ikväll vart det dunderbra väder, perfekt springväder!

Med denna bild ifrån idag så säger jag godnatt!♥


SOV GOTT.

Hade mattenationella imorse, tror inte att jag får godkänt. Sedan hade vi näringslära, redovisade om sommarens nyttigheter, gick väll bra! Ikväll har jag varit ute och sprungit lite, tagit en varm dusch och sedan bara slappat. Måste packa mina träningskläder också, imorgon springer jag och mamma blodomloppet. Tar sovmorgon imorgon, behöver vila!

Nåja, har inget mer att skriva! Puss.

Love is fragile♥






Why is everything with you so complicated? Why do you make it hard to love you,


Sometimes I get you  Sometimes I don't understand  Sometimes I love you  Sometimes it's you I can't stand
Sometimes I wanna hug you Sometimes I wanna push you away.♥

.I need a break to.. just be me!



Im sorry...

16 maj, slutar skolan om 1månad!!

Hejhej! Har inte orkat blogga bara..

Jag lever, jag är överlycklig med samtidigt är jag nere i bottenhavet och simmar! Aja, whatever. Blev tvingad att blogga, har inte så mycket att skriva men.. Våran lärare fick utbrott idag och skickade ut allihopa på orientering i spöregn, både jag och elvira var dyngsura efter vårat försök att hitta alla kontroller! Stack till gymmet efteråt också, skönt! Utöver det så är det tråkigt som fan på skolan.. Men snart är det sommarlov och jag längtar!

Just nu sitter jag och nöter lite gitarr, fastnat för en låt som jag tammefan ska kunna innan jag somnar ikväll. Thats it! Ikväll ska jag och mamma ut och löpträna och sedan ska jag också skriva klart min novell som ska in på onsdag! Orkar inte skriva mera, hoppas du är nöjd nu!! Hihi, vi hörs.


Bjuder på mongobild! PUSS♥

14 maj, åker till alexander nu.

Hej!

Jennie for hem kring 3tiden idag och sedan dess har jag inte gjort mycket alls! Har nyss fixat mig och ska nu åka till Ånäset till allexander och umgås med honom. Antar att vi hörs imorgon, ha en superkväll allihopa :) Pussar.


DAGENS SÖTNOS!


Sötaste någonsin! Lyssna bara på det lilla ljudet som kommer ifrån den, mega söt!

Jennie♥

Hej!♥

Somsagt är jennie hemma hos mig nu ikväll, vi har bara busat osv! Har nyss kommit hem ifrån robban, vi köpte hem BJ och en fet godispåse som vi ska trycka ikväll :) Ska nog även ladda ner en skräckis(Hennes idé..)

Bloggar kanske senare ikväll. Ha en superduper fredag, dansa loss ni som ska ut och ha det mysigt ni som sitter hemma!♥


Fina du!♥

GOD MORGON!

Godmorgon alla fina!

Låg somsagt kvar hemma och sov imorse, orkade inte fara och träna! Väder är grymt svinigt idag och det känns inte alls kuuuul. Idag kommer iafl jennie hem till mig så henne kommer jag spendera min fredag med, kommer blir megamys!♥

Ska försöka få iordning på mitt rum till hon kommer, eller ta bort alla kläder ifrån golvet iafl! Hade tänkt fara ut och springa också med mamma men vi får se va hon säg :) Vi hörs senare! Pussss.

Just nu -.-

......


Eric var grym ikväll och vi lyckades kvala in oss till finalen! Trots att jag inte har skola imorgon åker jag och tränar! Stannar hemma.

It don't matter if you're black or white!




Köpte hem två vanliga linnen, skitsnyggt när dem är lite små transparenta! Kommer ifrån hm, 79:- /styck

JUST NU


Sitter just nu ute på verandan och myser med min syster och hunden! Nu blev det kallt, nu går vi in tror jag ;) pussss

Hej. Skolan var slapp idag! Mådde riktigt dåligt där efter lunch så vara nära att fara hem före musiken men tog tummen ur röven och gick dit. Fick över väldigt fort för det var så jävla kul där!

Efter musiken gick jag ner på stan och köpte två nya linnen och gick sedan upp till City sol och la mig i ett solarium och drömde mig iväg till spanien. Tog 17.25 bussen hem och nu sitter jag i mitt extremt stökiga rum men ska skita i det och fara ut och springa snart! Har faktiskt helg nu, så jävla skönt! 3 Dagars helg. Imorgon kommer jennie hit också, blir skitmys♥

cause i'm a mother lover you're a mother lover.


Och som alltid gör Conor Maynard och Anth det bättre än originalet! Grymma killar.

NYTT



Bikbok 199:-

En underbar dag!

Hej alla solstrålar därute!♥

Min dag har varit underbar! Okej, hade matte som första lektion men den slappade vi bara igenom. Solen har varit uppe och brännt på min hud idag och det kändes gudomligt! Har varit skitglad idag också, det gillar vi :)

Efter skolan gick jag ner på stan och köpte ett efterlängtat linne inne på bikbok(Visar sen..) och sedan kom underbara clara ner och vi gick och köpte en twister och satte oss och glassade och pratade♥ Hoppas eran dag varit lika bra som min :)


Sommarens glass i egen hög person! Haha..

I HEART SHOPPING

(Tidsinställt inlägg... Ligger just nu i ett solarium! Hihi.)




Lite av min shopping, köpte även hårspännen och sånt jag inte orkade fota! Bloggar när jag kommer hem♥

En underbar dag!

Hej på er sötnosar!♥

Hade nationella i engelska imorse och det gick väll sådär! Efter det hade jag ingen lektion. Slappade bara på skolan med lite folk och försökte påbörja ett arbete som vi måste göra tills nästa vecka, det gick inte alls nå bra ;)


Drog sedan ner på stan med Elvira och shoppade lite, äntligen hade favoritjeansen kommit in! Så köpte nya jeans och lite annat smått jag behövde. Sedan glassade vi på stan och tog en mjukglass, mysmums!♥ Visar min lilla shopping sen! Sticker snart till robban och solar :)




SOV GOTT

Nyss varit ute och sprungit och är nu nyduschad och fräsh! En runda behöves. Lägger mig i sängen nu! Vi hörs imorgon♥

Well U tell me MC...


Even though I'll never know what's up ahead I'm never lettin' go.


Man kan inte annat än att älska Adam Young's grymt unika sätt att skriva en låt.


Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Hejhej! Skippade idrotten imorse och tog en senare buss till skolan och gick direkt och tränade. Efter gymmet hade jag matte och svenska! Kom på att jag hade matteprov för missade det förra veckan och det gick skit, ig!


Efter skolan gick jag och elvira ner på stan och glassade lite och sedan gick vi upp till bussen! Köpte med subway kakor till mig och louisa som vi skulle mumsa på under bussresan ;) Gotta love it! Snart blir det en supergod sallad till mat och sedan sticker jag ut och löper! Ikväll ska jag bara slappa, måste också städa mitt rum.. Drygt!!

Hoppas alla hade en härlig start på veckan! Vi hörs sötnosar♥

Sitter på bussen påväg till skolan!

Äntligen funkar det... Blogg.se har verkligen inte varit på topp!



Why don't you be the artist; and make me out of clay? Why don't you be the writer and decide the words I say?



Undervart vacker! Denna låt ska jag somna till ikväll.

8 MAJ

Hej!♥ Bloggade ingenting mera igår men hade inte så mycket att säga! Var ute och löptränade med mamma och på kvällen gjorde jag ingenting alls, spelade poker och kollade på tv.

Idag har jag för det mesta bara varit ute i solen, hjälpt till att ta kort på massa som ska säljas och varit ute och sprungit med mamma! Ikväll efter maten åker kanske jag och mamma in till robban och solar så man är nysolad inför en ny skolvecka..

Påtal om skola.. är inte alls taggad! fyfan, vill inte! Har nog inte så mycket i veckan men ändå..

Kissen var också ute och solade! Hehe.

New York, brooklyn brigde


Fototapeten åkte upp i förrgår, vart supernice!

7 Maj 2011

Hej!♥

Igår så gymmade jag på morgonen och sedan hade jag datakunskap! På eftermiddagen hade vi muntligt nationella i engelska och både jag elvira och tobias fick mvg! Kände megabra ;) For sedan hem och började ställa rätt i mitt rum och sedan på kvällen kom alexander hit. Han har nyss farit hem och nu ska jag snart göra lunch!

Ska ut och springa sen med mamma och ikväll blir det bara att ta det lugnt! Hörs, pussssss




Så jävla kass

Lyckades med att he sönder min 3dje piercing så nu vare bara att stoppa i en tjock igen! Tyvärr så hade mitt hål växt igen så har suttit och pressat sate i 40 minuter nu och äntligen fick jag igenom den. Har muntligt nationella i engelska imorgon, kommer nog gå bra!

God natt♥




Dagen

Hej!♥

Tog en sen buss till skolan och hade först lektion i 15minuter och sedan stack jag till gymmet!
Efter det hade jag musik och det sög! Vi hade världens hemskaste och irriterande vikarie.. Grymt dålig! När vi äntligen slutade musiken så gick jag linny och marcus ner på stan och köpte glass, muuums!♥ Solen har också kommit tillbaka, det gillas dundermycke!

Sitter i bussen nu med louisa! Vi hörs ikväll, pussar!

Linny tog maränger, snacka om gott!

På skolan!

HejHej!♥

Är på skolan nu, tog cykeln ner till e4:an och hoppade på en senare buss! Hihi :) Nu sitter jag på engelskan med Tobias och chillar! Ska snart gå till gymmet, clara skulle också komma dit! Då blir det skvaller.

Efter gymmet har jag musik och vi har uppspelning, ska bara glänsa på gitarr så det kommer nog gå bra :) Hehe. När jag slutat går jag nog ner och solar om jag hinner och sedan åker jag hem! Vi hörs. Puss

Godmorgon

Godmorgon!♥

Vaknade nyss och ligger fortfarande kvar i sängen. Ska ta halv9 bussen till skolan så ska nog kliva upp snart! Far in och har engelska och musik, ska även träna därimellan :) Men nu ska jag pallra mig upp ur sängen och trycka i mig frukost, Puss♥

Såg föresten att min prenumeranter bara växer och växer! Superkul :)


Klicka på bilden för att följa mig blogg du med!

bloglovin

And that’s why I smile. It’s been a while Since everyday and everything has felt this right You turn it all around And suddenly you’re all I need


Jag älskar ditt skratt och jag smälter när du ler.

Hej!

Sticker ut på en löprunda och rensar alla mina tankar! För mycket just nu.. Vi hörs senare♥

It's a party in the USA


Köpte en ny t-shirt idag!

.

Har engelska nationella skrivning nu i aulan.. kul

This is a lesson learnt , I hate that I let you down and I feel so bad about it I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting.


Jessie J är ingenting annat än grym!

JUST NU


Sitter på skolan med bästa tobias! Har slutet men ska åka direkt till robban och sola så ska ta 4 bussen hem :)

I'm about to loose my mind!

Hej mina söta!♥

Sitter på skolan just nu med syrran och väntar på att mamma ska komma och hämta oss. Vi ska handla hem lite mat!

Idag var en slapp dag!:) Körde också två träningspass idag, ett imorse och ett nu efter jag slutat. sjukt skönt! Ikväll ska jag inte alls göra så mycket, tror att vi ska sätta upp min fototapet och ställa iordning lite i mitt rum! Vill få ordning på mitt rum NU..


Jag just nu! GLAD

FRÅGA



Svar: Använde mig faktiskt bara av 1 förpackning. Täckte riktigt bra enligt mig! Har alltid använt samma hårfärg men ville prova Syoss hårfärg denna gång och jag har inget att klaga på :) Jag var lite rädd att färgen inte skulle räcka eftersom jag har rätt så tjockt hår men det gick superbra!




VALBORG!

Hej. Hoppas alla hade en trevlig kväll igår varesig ni festade elr hade en mysig hemmakväll


Igår förade jag lite med louisa och elvira innan vi åkte till robban. Festen började hos makke, rätt soft folk var där, massa dans osv. Riktigt trevligt! Jag och louisa kom hem till mig kring halv 3 och då började vi göra spaghetti och köttfärssås, det satt riktigt fint i magen!♥

 

Vaknade fan klockan 8 imorse också!! Hemkt. Louisa for hem kring 11 och efter det har jag bara städat en massa! Ikväll åker vi nog in till stan och handlar lite, kylskåpet ekar! Är så grymt sugen på chickennuggest och pommes också.. mums! Haha ville bara säga det. Här har ni lite bilder ifrån gårkvällen!


På bilderna ser ni också hur mitt hår blev efter jag färgade det! Vart faktiskt nöjd.

RSS 2.0