HOCKEYTIME!


Nu är pucken släppt och matchen är igång! Kom igen nu Saik.. mot finalplats ikväll

UPDATE: MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

31 Mars 2010 - Bakning

Hej på er!♥

Nyss kommit hem ifrån stan. Idag hade vi en slapp förmiddag, sedan gick jag iväg och tränade och sedan hade jag musik! Vi hade våran uppspelning idag, gick superbra!:) Hade bara tänkt uppdatera lite snabbt - nu blir det bak! Kram på er♥



Första gången jordnötsmör befinner sig hemma hos oss ;) Detta kommer blir riktigt smarrigt! Det gillar vi♥

30 Mars 2010 - NYKLIPPT

(Svartvitt pga av min extremt fula hårfärg och utväxt..)
Hej på er!♥

Bad min syster ta en slarvbild på håret.. Vart super nöjd men tycker det vart liite för kort men det var rätt så slitet men är bara ovan just nu :) Känns också väldigt tunnt men det växer som ogräset själv såå..

Skolan var riktigt chill idag, hade en riktigt slappdag och avslutade med gym med finaste Elvira♥ Nu sitter jag och lirar lite gitarr för imorgon är det sagt att vi har uppspelning på musiken, heeemskheter! Men ska fan klara av det..

Ikväll blir det att slappa hemma, städa mitt rum och pyssla om mig själv! Funderar på att ta en liten sovmorgon imorgon för känner mig inte så taggad på matte! ;) (Hade även matteprov idag och det gick skit..) Vi hörs sen solstrålar! Puss

Mrs. Nyklippt var namnet!


Ni får se nån slags bild imorgon hur håret blev! Vart lite kort men det var så himla slitet. Vart meganöjd med luggen för den var ett helvette innan såå.. Nu ligger jag i sängen och mumsar på yoghurt och hallon♥ Hade tänkt försöka sova nu, pussssar!

You’ve got that smile, That only heaven can make.


Denna spelas nu ifrån mina högtalare. En superbra collaboration! Grymma båda två;D

Idag klipper jag mig!

Idag ska jag klippa mig.. Vill inte men jag måste! Mitt hår är jätteslitet så en tid hos frissan bokades förra veckan och tonight is the night. Är jättespänd men vill absolut inte klippa för mycket, vill ha kvar mitt långa hår.....

Nåväl, ska iafl klipa bort allt slitet hår och fixa min lugg på nått sett! Hatar den så vi ser väll hur det blir :) Om jag orkar så får ni se före och efterbild! Klipper mig någongång efter middagen och efter det går jag och solar skulle jag tro!♥

Hoppas att jag blir nöjd..

Blir nästan lite småsugen på mittbena när jag kollar på bilder på vackra Miley Cyrus! Omg så snygg hon är..

*Klipp klipp..*

29 Mars 2011

Hej på er!♥ Är somsagt hemma idag för vi hade temadag i skolan och orkade verkligen inte fara på den.. Just nu ligger jag nere i tv-rummet och kollar på nått reprisavsnitt av top model.


Stunning!

Ska snart fixa någonting att äta, magen min kurrar..Sedan ska jag hoppa in duschen, städa upp på mitt rum! Vi hörs, puss!

BIKBOK SOMMARCOLLEKTION 2011


Bikbok har fått in lite från årets sommarcollektion! Såg några megasöta toppar och smycken. Vitt kommer jag använda mig mycket av i sommar, det är superfräsht♥ Plus att man ser brunare ut i ljusa färger! Och det är inte helt fel ;)

Stannar hemma ifrån skolan imorgon så blir sovmorgon♥ Ska försöka sova nu, puss!

Såå bra!♥


I will die someday But right now it feels quite far away I will die someday Let's hope it's not today I know life is today Tomorrow can't wait My head want's to move on But my heart want's to stay. 'Cause we live and we die, I do whatever I like Life is now, so let's try To live our whole life out - And it starts now

"PIMP UP MY THIGH"


Om jag får lite tid över ikväll/imorgon så ska jag nog försöka pyssla ihop ett eget lårsmycket. Har sett några på en hemsida men har faktiskt ett gammalt halsband som ligger och skräpar och är så sjukt sugen på nått liknande som på bilderna!

Vad tycker ni om lårsmycken?:) Hiss eller diss?

Detta halsband har jag hemma!(Använt det 1gång..)Ska bara hitta det ;)

28 Mars 2011 - Måndag

Hej sönosar!♥

Ännu en ny vecka påbörjad.. Vill ha redan ha helg igen! Började måndagen med gymnastik på idrotten och sedan gick jag och gymmade. Jag och mamma ska föresten springa både blodomloppet och vårruset iår. Har aldrig gjort det så det kommer bli asroligt :) Hade sedan matte och svenska, booring!

Ikväll ska jag bara slappa.. städa upp på mitt rum och kanske fortsätta måla lite! Nåväl, ska iafl fortsätta kolla efter en platt tv som jag ska köpa! Nu jäklar ska vi spara pengar.. Önska mig lycka till.

Har inte så mycket att skriva just nu så vi hörs lite senare.. Kramar!♥


PINK IS HOT


Som jag sa fick jag en liten present av min älskling i fredags! I Thailland så köpte han denna skitläckra chockrosa plånboken till mig, bloggade om en liknande plånbok för någon månad sen och blev överglad när jag såg vad jag han hade köpt!♥ Kärlek till dig älskling. Direkt när jag kom hem slängde jag min ofunktionella tråkiga plånbok! Älskar denna.

(Bilden gör inte färgen rättvis! Menmen.. lär fastna på bild nån annan gång!)

27 Mars 2011 - FULLT UPP!

Hejsan!♥ Har med vilje rent av struntat i bloggen idag eftersom jag ahft såå mycket att göra! Vaknade hyfsat sent och började städa och sedan har  jag endast prioriterat en powerpoint-uppgift som ska vara inne senast inatt. Dead line klockan 00.00, men det tror jag att jag hinner! Är nästan klar nu.


Nu ska jag träna lite på matteprovet som är imorgon, tror jag.. Någon som vet? Vi hörs senare, ska visa en ny mascara jag köpt och en sak jag fick av älsklingen! Stay sexy!'



MOBILBLOGG - På kinaresturang

Hej på er!:) Sitter på kinaresturang med mamma och pappa nu. Bloggar mera hemma! Hoppas ni har en trevlig lördagskväll.

26 Mars 2011

Godmorgon!♥ Är hemma hos älsklingen nu och vi har nyss ätit frukost! Igår så gjorde vi inte så myckeyt, vi kollade på tv, myste osv! Idag vet jag inte vad vi/jag ska göra.. Skulle kanske följa mamma till stan och handla men dem skulle vidare till vännes sen och de vet jag inte om jag orkar! Har en lite läxa som jag också måste göra..*suuck*

Fick också en asfin sak av älsklingen igår som jag hade tänkt visa när jag kommer hem!:D

(Alexander dator kan inte ladda upp bilder så det blir ingen ;) Ha en trevlig dag allesammans, vi hörs när jag kommit hem♥

25 Mars 2011 - FRIDAY I'M IN LOVE

Hej!NU ÄR DET FREDAG OCH HEELG!!

Sitter på bussen påväg hem nu och åker först hem en snabbis och hoppar in i duschen och fräshar upp mig, packar lite saker och sedan så sticker jag upp till min älskling i Ånäset och spenderar kvällen med honom!♥ Mysigt. Skulle kanske förbi Louisa ikväll och locka hennes hår men vet inte hur det blev med det!:)

Kommer nog dock inte att blogga någonting ikväll. Vi ser om jag hinner blogga någonting när jag kommit hem! Hoppas iafl att ni får en trevlig fredag alla ni som ska festa och alla ni som ska mysa hemma med en massa godsaker! Pussar till er♥
I'm in love♥

GODNATT♥

Godkväll mina fina♥

Har försökt mig på lite läxa men gick inge vidare.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa mina gymkläder! Sedan hade jag tänkt försöka sova.. Vill att det ska bli fredag och helg nuuuu♥ Så längesen jag fick mysa med min fina pojkvän!..

Nåja, har egentligen inget att skriva men skrev bara för att uppdatera lite snabbt nu innan jag går och lägger mig! Puss♥


24 Mars 2011


Hejsan!♥

Idag hade vi två lektioner, matte och musik! Därimellan gick jag och träna i 1timma, skönt!

Nu ikväll måste jag göra läxa och träna på en redovisning.. Usch! Måste även renbädda sängen och städa upp på mitt rum. Imorgon far jag nämnligen hem till älsklingen♥ Läängtar! Nåväl, ska gå ner och äta nu och sedan börja med all läxa..

Vi hörs senare ikväll.


JUST NU:

Nu ligger jag i sängen och smaskar på hallon och skriver lite på ett arbete jag och några i klassen har på fredag! Är megatrött så ska nog hoppa in i duschen snart och duscha och sedan krypa ner under täcket..

Detta får nog bli mitt sista inlägg för idag, tar ingen lite bloggning imorgon! Godnatt♥

23 Mars 2011- Längtar efter sommaren..

Hejsan!♥

Svenskaprovet som vi hade idag gick väll ändå bra! Hoppas på att få godkänt bara.. Efter skolan stack och tränade i 1timma och sen for jag hem! Ikväll ska jag bara vara hemma, fixa nått engelskaerbete och sen ska jag träna till våran musikuppspelning som vi har imorgon..Vill inte!

Och sedan när man kommer hem ifrån stan så ser man att det har tammefan snöat här! Åååhh blir så förbannat, förvinn! Bjuder på några sommar bilder bara för att jag hatar snö..




Längtar efter sol bad mjukglass god mat fest och allt därimellan..♥

TRÄFFADE MIN ÄLSKLING IDAG♥

Hejsan!♥

Kröp nyss ner nyduschad och fräsh i sängen och hade tänkt försöka sova strax! Vart ingen simning ikväll för jag kände mig tvungen att plugga till svenskaprovet jag har imorgon.. Känner mig inte säker på det men det går säkert bra! Fast nä..

Föresten! Min pojkvän kom hem ifrån Thailand i söndags och idag träffade jag honom på busstationen och hoppade bara upp och kramade honom. Gud vilken saknad!♥ Ska umgås med han i helgen och jag längtar såå sjuuukt mycket..

Min fina Alexander! Jag älskar dig..

Godnatt♥

22 Mars 2010- SOLA OCH SIMMA

Hej på er!♥

Nyss käkat klart middag och ska alldeles strax fara in till Robertsfors för solning och simmning. Skööönt! Har också svenskaprov imorgon så måste ta med det och plugga sate.. Vi hörs ikväll sötnosar! Kram♥

Bjuder på en störd bild från.. Nyss! Omg.



GOODNIGHT SWEETHEARTS

Godkväll alla fina!

Hade tänkt skriva ett litet inlägg nu innan jag går och lägger mig, är sjukt trött och ska krypa ner i sängen nu! Måste skicka in några läxor först bara.. Imorgon blir det att åka tillbaka till skolan, känns sjukt tråkigt! Vill inte..

Imorgon har vi redskap/gymnastik på idrotten och det ser jag verkligen fram emot, älskar det! Blir även att träna efter skolan med Elvira♥ Aja, jag skriver imorgon.. Nu ska jag dejta min säng! Hörs, godnatt!


Just nu..

21 Mars 2011

Hej snyggingar ;)

Är lediga idag ifrån skolan efter vi har utvecklingssamtals dagar nu. Men iaf, ställde klockan på halv 9 och gick upp och käkade lite frukost och sedan packade jag lite saker och gick ner till bussen och åkte in till robban och solade. Skönt!♥

Har nyss lagat tacos till mig och syrran och hennes kille, gott. Nu hade jag tänkte städa upp lite på mitt rum och fortsätta måla!:) Kramar


Cuz I feel you even though we're apart and without you theres a hole in my heart


20 Mars 2011

Nu sticker jag iväg till Robertsfors igen och solar! Efter det blir det att städa upp i alla omklädningsrum efter 7-Mila.. Såå detta blir mitt sista inlägg tills ikväll, bloggar nog när jag kommer hem om jag inte slocknar direkt ;)

Och föresten! Idag kom min älskling hem ifrån thailand, tyvärr måste jag ändåå vänta till fredag innan jag kan träffa han skulle jag tro.. Saknar han sjuktligt mycke!♥

Stört ful bild på mig nu men den bju jag på! Vi hörs ikväll, simma lugnt allihopa! Pussar♥

BIKBOK JUMPSUIT

Såg för ett tag seda på Bikbok's hemsida dessa Jumpsuits i olika färger. Sedan såg jag dem i butik nu i veckan, fanns också i leopard, rosa och en i svart/vit mönster! Har inte provat någon men ska faktiskt göra det till veckan, tycker byxdressar osv är skitläckert! Fastnade direkt för den i leopardmönster! Sedan är allihopa i siden, borde vara asmysiga!♥

Min favorit!♥ Till en brun kropp och en par vanliga vita tygskor, såå min stil :) Skitbilliga också, hoppas dem inte är slut....

GODMORGON!♥

Godmorgon snyggingar!♥

Har nyss vaknat och gick ner och tvättade ansiktet och tog lite fukost! Vaknade av att det var så sjuuukt varmt i mitt rum, holy mother f**cker jag höll på att avlida! Hehe.. Är faktiskt pigg och redo för att fortsätta måla mitt rum. Kommer bli svinbra i slutändan, även fast det är länge kvar innan jag får tapter osv..(Det blir på påsklovet!)

Aja, idag är det 7-mila i Robertsfors och då har jag och syrran blivit tildelade det högklassiga jobbet att städa alla omklädningsrum, fyfan säger jag bara ;) Men pengar rullar in och det gillar vi ;) Vi ska åka ner lite tidigare till Robban och sola och lite sånt mysigt! (Hej jag heter Beatrice och jag är blek..)


Ojojoj!

DAGEN OCH KVÄLLEN

Hej sötnosar!♥

Resten av dagen och kväll har bestått av storstädning i mitt rum, rensat ur garderoberna osv. Blev även pannkaka till middag som jag stod för! Muuuums♥ Såg även premiären av 101 sett att åka ur en game-show och premiären av Är du smartare än en femteklassare? Sjuukt roligt!

Aja, nu ska sätta på mig lite trashkläder och måla fortsätta måla! Är inte alls trött så hade tänkt passa på då ;) Puss!


ADDICTION

Som ni vet vid detta lager så älskar jag ballerinaskor! Ni kanske såg dem jag köpte nyligen, ett par nya svarta och ett par superfräsha vita♥ Redan när jag köpte dem visste jag vilka mina andra köp skulle bli.. Nämnligen dessa!

Såå sjukt underbart söta! Längtar tills jag har dem här hemma i min samling♥ Dem vita är mina favoriter av dem två! 199:- styck kostar dem, superbilligt! Nu inväntar jag bara studiebidraget! Dem förra ballerinaskorna jag köpte finns också i marinblått, dem ska även få komma hem till mig snart! Love it.

OFELIA♥


Bild ifrån igår!♥ Och med denna bild så kan jag konstatera att detta är mitt 700:ande inlägg på min blogg :)


NYVAKEN

Godmorgon!♥

Igår så vaknade jag och Louisa och for in till robban och tog 8bussen in till stan för att träna! Jag gjorde det bra igår, den måste jag faktiskt erkänna ;) Heelt fantastiskt! Efter det hade jag utvecklingssamtal och det gick jättebra, inte alls väntat men bagerikursen hade jag tydligen tagit mig igenom som en stjärna. Riktgt kul att höra!:)

Nåja, åkte hem med 1bussen igår och gick hem och hoppade direkt in i duschen och la mig och sov, var helt slut. På kvällen åkte jag till Ånäset på tjejkvällsbus med maja louisa och ofelia, alltid lika kul♥Såå anledningen att bloggen hamnade i backfickan igår var att jag hade fullt upp! Lovar att ta igen en del idag, har faktiskt lite inläggsidéer i skallen! Ni ser väll ;)


Nyvaken och en stor rishög, vi hörs under dagen! Kram på er♥

JAG FICK EN..



Alldeles alldeles egen väckar klocka! Haha.. har ingen och min mobil är knas så mamma måste alltid väcka mig på morgon så nu köpte hon mig en väckerklocka, tack!♥ Diskret men ändå stilrent snygg!

Louisa min sötnos sover här ikväll så vi ska nog se på en film nu och imorgon blir det att kliva upp tidigt och sticka in till stan och träna! Har även utvecklingssamtal imorgon så har inga lektioner imorgon elr på måndag! Lååånghelg, skönt! Vi hörs imorgon, kramar!

DAGEN!

Hej alla söta bloggläsare!♥

Skolan var slapp idag, hade matt och engelska och sedan ett låångt hål. Gick och tränade då och sedan hade jag musik i slutet av dagen, så kul :) Älskar det! Vart ingen uppspelning idag, tack gode gud.. Men nästa vecka smäller till,*nervös*

Efter skolan gick jag ner på stan och mötte upp mamma osv, köpte en väldigt behövande sak till mig! (Visar snart.) Sedan kom Louisa ner på stan och vi gick upp till subway och käkade! Efter det åkte vi till Maja och hämtade biljetter till Midgårdsskolans teater/dans-föreställning. Ofelia dansade och var sjukt duktigt, credit till dig gumman!♥ Fick dock inga bra bilder eftersom vi satt längst upp och min kamera svek ikväll ;).. Trååååk!

Till bussresan hem köpte vi med lite subway-kakor! Gott♥

16 Mars

Hej på er!♥ Dagen var så sjukt jävla seg, jag hatar onsdagar!


Efter skolan gick iafl jag och elvira ner på stan och käka subwaaay, oj så gott det var.. Nog för att jag åt det i lördags, och förra onsdagen men shit.. Can't get enough ;) (På bussen hem planerades också en megahemlis, wihoo!:D..) Haha!

Ikväll har jag städat upp lite på rummet och spelat en massa gitarr! Aja, har nyss duschat och ska krypa under mitt täcke nu och skriva klart en engelskauppgift som jag hade tänkt lämna in imorgon. Men iafl.. Ska försöka bättra mig med bloggningen för nu är det allt tomt här om dagarna, I suck! Vi hörs imorgon allesammans och stay sexy! Pussar♥


15 Mars

Hej alla kära!♥

Var somsagt i robban och solade och simmade, var en 25-minutare i solariumet (sköönt..) och en 40-minutare i bassängen! Körde på riktigt bra i vattnet, duktigt!:)

Tog även med datorn till badhuset och skrev lite på min utvärdering om energi och stress till näringsläran. Sitter och skriver lite mer på den nu så inte det ser så tomt ut ;) Ska snart lägga mig under täcket med och mysa mig själv till sömns och längta till morgondagen subway efter skolan.. mmmmmumsigt!♥

(Var även på hälsobesök idag och det gick väll som väntat ungifär, men bra gick det iafl..*smile*)



SOLA

Hej sötnosar!

Sticker iväg mot Robertsfors nu och solar och simmar, ska simma av liter nerver till på torsdag.. iiih, usch! Haha..

Var på gymmet efter skolan men det gick inte som planerat, körde mest armar! :) Aja, skriver väll säkerligen när jag kommer hem hoppas jag! Hoppas ni får en skön kväll allesammans! Pussar och kramar♥


Önskar att jag var utomlands på en het strand nu alltså!

I WANT




Skitfräsch bikini!♥ Funderar om man skulle beställa..

(Har iafl slutat nu och nu sticker jag iväg till gymmet med Elvira, vi hörs när jag kommit hem!:)..)

KVÄLL

Hejsan sötisar!

Tänkte bara slänga in en liten uppdatering nu på kvällen.♥

Ikväll har jag håll på i mitt rum och målat osv. Det går framåt ;) Längtar tills hela mitt rum är vitt och fräscht en ska även en megahäftig fondvägg upp, spääännande!

Aja, nu hade jag iafl tänkt läsa mig tills sömns, det får bli några sidor ur .♥ Godnatt alla fina!



14 mars 2011

Hej sötnosar♥

Första skoldagen efter lovet, var väll hyfsat slapp iafl. Gymmade också efter idrotten, sjuukt att komma tillbaka till mina träningsrutiner igen! Kännts tomt utan träning.. ;) Körde på bra på löpbandet idag med Clara, supernöjd!

Just nu sitter jag och väntar på maten, muuums!♥


Idag hade jag på min en skitsnygg marinblå tajt basic tröja ifrån hm tillsammans med ett par svarta jeans och sedan invigde jag även mina nya vita ballerina skor i skolans korridorer!:)

KVÄLLSUPPDATERING

Godkväll mina kära läsare!♥

Ikväll har jag börjar måla mina element och fönster, imorgon ska jag fortsätta. Har även ikväll noppat mina ögonbryn och fräshat upp mig inför skolan imorgon! Är inte så värst taggad men måste tillbaka..

Packade även mina gymkläder nu ikväll, ska bli skönt att komma tillbaka till gymmet efter 1veckas vila! Ska även på hälsokoll på tisdag så det ska bli intressant. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs imorgon, pussar!


En fråga!

Fick en fråga om varsifrån solglasögonfodralet jag köpte igår kommer ifrån!

Svar: Du hittar det inne på Ginatricot :) Skitläckert! Älskar det♥ Spring och kolla efter det, annars finns det kvar på hemsidan.


13032022

Hej på er sötnosar!♥

Har just städat klart övervåning och ska snart börja måla mina element och fönsteposter, ska avverka lite armbete inför påsklovet så jag slipper måla allting då. Ska även rensa ur min garderob idag *suuck*,det är så tråkigt men jag måste..

Idag är även sista dagen på lovet, buuhu :(.. Aja, får göra det bästa av det och njuta av det fina vädret genom en promenad och pyssla om mig själv. Och föresten! Är skitglad att ni har börjat kommentera igen, underbart!♥


Vad har ni för er idag alla fina läsare?♥

MELODIFESTIVALEN 2011 - VINNAREN


Enligt mig som ringde och röstade 10gånger på Danny så är det uppenbart att jag hellre hade sett honom representera Sverige men får iafl hoppas på att det kommer gå bra för Eric också. Hans låt var hyfsat bra men Danny's var bättre! Båda är grymt snygga så det var nästan hugget som stucket ;) Grattis till Eric iafl..


Fotigraf:
http://www.andreasskoog.com/

NYTT



Fick med mig en "tygspets" bandeau bh och ett skitläckert solglasögonfodral idag♥

HEMMA FRÅN SKELLEFTEÅ

Hej snyggingar ;)

Har nästan nyss kommit hem ifrån Skellefteå, vi köpte nytt kakel till köket och gick på stan och kollade! Jag letade bara specifikt efter två saker som inte funnits i Umeå! Hittade iafl det jag ville ha så det vart jag glad över. Käkade även på subway, mitt favoritställe ;) Sjuuukt gott.

Ikväll blir det att kolla på Melodifestivalen, kommer att heja och rösta på danny ikväll. Hoppas verkligen att han vinner..


GODMORGON


Har nyss ätit frukost och ska alldeles strax fixa mig, far upp till Skellefteå och kollar runt lite på stan! Ha en underbar lördag♥

BLUE BIKINI

(Tidsinställt inlägg..!)

Kollade in på h&m's hemsida och såg att dem hade fått in några enstaka fler bikinisar! Föll direkt för denna♥ Enkel och megasnygg färg... (hoppas nu att färgen är densamma, den "röda" bandeubikinin ifrån hm med volanger var inte röd på riktigt, den va orange! Nejtack..)

Aja, men denna ska jag absolut kolla in. Man kan inte ha för många bikinisar så hoppas på att denna passar mig! :) Hoppas också på att ginatricot kan leverara några snygg bikinisar!


HEMMA

Hej snyggingar ;)

Kom nyss hem ifrån ånäset, busade pratade och mumsade godis tillsammans med louisa tilda och ofelia!♥ Riktigt kul. Är egentligen skittrött men hade tänkt kolla på en film snart så ska se om jag orkar se den ;) Får tejpa upp ögonen, haha! Imorgon ska jag iafl upp till skellefteå med mamma och kolla runt lite på stan och köpa kakel till köket. Hade inte så mycket mer att skriva förtillfället men skriver mera imorgon! Godnatt på er♥


Ofelia fifflade med mitt hår och gjorde nån fläta, sött ;)

SKA FIXA MIG

Hej alla söta läsare♥


Ska snart äta god mat med familjen, trevligt :) Var gör ni ikväll? Själv ska jag faktiskt åka iväg till ånäset till Ofelia och Louisa och tillbringar kvällen demVet inte om jag sover där eller kommer hem. Det återstår att se! Vet inte vad vi ska hitta på för bus men det lär det med största säkerhet bli, hihi! Vi hörs nog ikväll. Önskar er alla en trevlig fredagkväll, kram från mig!

Såhär ser jag ut nu!


NELLY.COM


Har kollat in denna supermegafina klänningen som finns på nelly.com ett tag nu! Har aldrig funnits i min storlek så det är lite synd, tycker om den asmycke! Vet dock inte vilken färg jag skulle vilja ha, båda var asfräsha.. Känner nog ändå vit men vet inte, hoppas iafl att det kommer in i min storlek! Super snygg till ett par söta ballerina skor och en solbränd kropp!

Vilken färg tycker ni var finast? Vit elr Rosa? :)♥

11032011


G
odmorgon♥

Vaknade kring 11 och steg upp för att laga lite pannkakor till familjen! Gott.

Idag snöar det också, sjukt tråkigt. Hade velat få bort skiten, solen har varit framme många dagar nu och fick värsta förhoppningarna men ack nej, it's all coming back! Aja, för tillfället har jag inga planer för dagen och med största säkerhet blir det nog bara en hemmakväll fram tv och film!:) Ska även ta tag i en läsarfråga jag har fått som jag inte tagit mig tid åt, det blir lite senare idag! Vi hörs under dagen, kramar till er♥

10 MARS

Hej på er!♥

(Usch jag suger på att blogga nuförtiden..) Haha! *skärpning*

Fick iafl besök idag nästan direkt jag vaknade, min underbara vän jacob carlsson kom på besök och vi tog oss en riktig catch-up och sedan begav vi oss ut med hans skoter och körde! Skitkul, har inte åkt/kört under hela vintern! Efter det for vi tillbaka till mig och såg jackass 3D, garvade och blev äcklad i massor! ;)

Har nyss varit i robertsfors och köpt en massa nötter och ska sätta mig och kolla på en massa avsnitt av kurage den harliga hunden! Fyfan så bra. Haha! -Fick även mina kort idag.


Ska beställa mera nästa vecka skulle jag tro!:)

STAN

Hej snyggingar!♥


Har inte bloggat nånting idag för att jag for in till stan med syster och hennes kille nästan direkt när jag vaknade! Köpte bara en tröja och bytte ett par jeans till en annan färg, visar nog senare. Gick runt på stan ett tag och sedan stack vi på subway och åt, yummi! Efter det åkte vi till färg och tapet och hämtade ut vit färg, nu ska det målas ;) Vi var även på Boom och hittade jättemycke fint som jag vill ha i mitt rum, vill göra om nu.. Men det blir somsagt på påsklovet!

Ikväll har jag inte gjort nånting, såg filmen Älska mig nyss och den va på ren svenska hemsk! Men så otroligt bra budskap.

Min fina syster!♥ Hon ville bjuda på denna, söt!

SOLA

Hej på er!♥

Sitter just nu och kollar på The bachelor, tycker verkligen om tv-program där folk letar efter kärlek! Följe te.x båda säsonger av A shot at love med Tila Tequila och a double shot at love med the Ikki twins, skitbra program!:)

Ska iafl ner till robertsfors nu och sola och basta osv. Kanske ska simma lite ockå, vi ser väll. Har inte tid att skriva just nu men jag bloggar när jag kommer hem! Puss♥

godmorgon ♥

Godmorgon..*elr ett tag har jag ändå varit vaken* ;)

Idag är det fettisdag så det blev en god semla efter lunchen! Såå himla gott. Ska iafl snart gå ut och gå med min syster, solen är nästan framme varje dag nu! Känns så sjukt skönt att snön kommer försvinna snart! Snart kan man till och med börja springa utomhus, längtar! Aja, vi håller somsagt på att göra om min systers rum nu detta lov och på påsklovet är det min tur! Idag ska vi också skicka in en massa kort på framkallning, behöver verkligen nya kort i mina fotoramar!

Hoppas ni har lika fint väder som jag har hemma hos mig och jag önskar er en underbar dag! Vi hörs under dagen♥


P.s Svarar på alla kommentarer lite senare! Promiss.

UPPDATERING

Godkväll alla fina♥

Idag var ingen bloggdag för mig kände jag! Tänkte ändå slänga in ett litet snabbt inlägg innan jag lägger mig och ser film.

Idag har jag och min syster rivit upp hennes golv och hållt på i hennes rum, det tog sin tid kan jag lova.. Efter det tog jag och mamma en låång promenad, sjukt skönt! Ikväll har jag inte gjort så mycket, är jäkligt trött så ska somsagt lägga mig nu och försöka somna till en film elr nått. Jag skriver helt enkelt mera imorgon, hoppas ni har haft en bra dag! Kram♥


































PRATADE NYSS MED MIN ÄLKSLING



Min pojkvän är just nu i Thailland på semester och kommer inte hem förrän om 2veckor.. saknar honom redan!♥

It takes a legend to make a star

Nu ska jag se film, laddade ner Burlesque! Åh vad jag har suktat efter denna film.. tror den kommer vara megamega bra!

6 MARS 2011

Hej på er!♥

Det var otrligt skönt att komma ut litegranna, fint väder osv. Skitmysigt!

Ska iafl gå ner och fixa lite käk nu och sedan ska jag se nån film,har laddat ner en massa "ungdomsfilmer" som jag hade tänkt kolla på! Ikväll blir det bara att slappa och se solsidan och kolla på några avsnitt av bigbrother som jag har missat.

Skriver senare ikväll, puss!


*Mot ljuset* ;)

STICKER UT EN SVÄNG I SOLGLASÖGON, SKINNJACKA OCH BOOTS!


Vad gör ni kära läsare?♥

UPPDATERING!

Hej alla söta!♥


Har faktiskt nästan bara legat i sängen hela förmiddagen, har städat och håll på lite men annars så har jag bara slappat. Sett två filmer också, tusen gånger starkare och thirteen. Har sett thirteen förut men tycker den är så himla bra och rörande,rekommenderar den! Tusen gånger starkare var väll helt okey. En film som säkerligen kommer visas runt på skolor!

Och himmel så fint väder det är ute, ska ta och gå ut och gå lite alldeles strax! Skönt att komma ut lite.. Behövs!


*smile* :)

DAGEN EFTER.. och jag mår fina fisken :)

God morgon sötnosar! Vad hade ni för er igårkväll?♥

Min kväll började med förfest i robban med elvira tilda louisa kim och linus, vi körde lite ölspel och sånt! Sedan drog vi vidare till bygdeå på inflyttningsfest och fortsatte där, träffade trevligt folk iafl så kvällen var riktigt kul. Måste också skriva att jag för första gången i mitt liv spelade guitar hero igår.. Haha! Aldrig testat det förut, jag var inte så speciellt bra..

Har nästan nyss vaknat och ska snart gå ner och äta lite frukost! gottgott :) Idag ska jag hjälpa min syrra att riva upp hennes golv osv, blir även en prommenad med mamma i det fina vädret! Vi hörs under dagen, puss och kram!♥


Bjuder på en sliskig bild ifrån igår!;)

FEST

Godkväll mina söta läsare!♥ Nu sticker jag iväg till robertsfors på förfest och sedan till bygdeå! Inviga sportlovet med fest, kan inte bli bättre! Vi hörs kanske när jag kommer hem. Önskar er en trevlig kväll för det ska jag ha!

Pussar och kramar!



I ♥ SHOPPING







bea♥ballerina! Köpte dessa underbart enkla ballerinaskorigår. Love them! Assöta med rosetter.

Somnade igår framför datorn så glömde att publicera och hann inte ens ladda upp alla bildermen nu fick ni min shopping från igår! Vet inte rikigt vad jag gör vaken nu men vaknade av att familjen höll på en massa trams och buller i huset ;) Ska iafl snart ner och fixa lite pannkakor till familjen, mums!! Önskar er en bra dag, vi hörs! Kramar♥

UNDERBARA UNDERKLÄDER



-Sommar sommar sommar..

Har kollat in skitmånga snygga underkläder, te.x ett par i en dunderfräsh militärgrön färg och en assnygg hallon/cerise/rosa färg. Såå underbart snygga! (Båda ifrån HM) Tyvärr var dem slut i min storlek så hoppas det kommer in fler storlekar snart. Dessa söta sommarunderkläder ovan kommer ifrån Gina tricot och har din för och nackdelar. Men ingen tvekan om att dem är väldigt sommarpassande, vill ha nya underkläder..

Såg även på Gina's hemsidan dessa superfina bandeau bh:ar i alla möjliga fräsha färger! Perfekt och ursnyggt att ha under ett slappt vitt linne, dessa ska införskaffas! Kostar endast 79:-

HOME

Hej på er!

Har nyss kommit hem ifrån stan därför jag inte bloggat.. Efter skolan gick jag ner på stan och mötte upp mamma och min syster på lite shopping! Hittade det jag behövde iafl så det blev lyckat, lägger in bilder senare ikväll. Var iafl en väldigt slapp sista dag i skolan vilket jag uppskattade sjukt mycket, nu är det lov! Såå jävla skönt det känns.


Tänkte visa er redan nu lite halvt tröjan jag köpte idag, är helt kär i dessa! Detta är min andra och dem kommer ifrån bikbok♥ Drog på mig den direkt jag komme hem för dem är så sjukt sköna, och snygga! Makalöst..


UPDATE: Fotar just nu min shopping!

SISTA SKOLDAGEN INNAN LOV♥

Hejsan!♥

Vet att bloggen hamnade i skuggan under gårdagen men samsagt, for hem till älsklingen och sov där och hade inte tid för någon bloggning! Nu är iafl min pojkvän nere i stockholm och flyger lite senare idag till Thailand, är så grymt avis!;) Hoppas dessa 2veckor går snabbt.. fast det kommer det nog också!

Imorse gymmade jag med louisa och tog mig an löpbandet i 50 minuter, skööönt. Ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog bara mys hemma med god mat och film! Imorgon hoppas jag på att inviga SPORTLOVET med fest,vi ser hur det blir det det ;)

Sedan så har jag bestämt att umgås med min finafina ofelia under lovet, saknar henne jättemycket!♥


GODNATT♥

God kväll♥

Tänkte bara skriva ett litet godnatt-inlägg till er! Har iafl nyss tvättat bort sminket och nu ska jag och Louisa krypa ner under täcket och se lite film!♥ Mumsar även på lite chips.. Imorgon blir det skola till halv 12, gymma och sedan sticker jag till robban och solar! På kvällen åker jag hem till älsklingen och sover där.. Han far nämnligen till Thailand på fredag och är borta 2veckor. Kommer sakna han så otroligt mycket♥ *men avis är jag också* ;)

Såå iafl, sov gott alla söta där ute! Kramar till er ifrån mig. Bloggar imorgon..love bea!


Baby♥

LOUISA


Hej alla fina läsare!♥

Hade två lektioner idag så slutade halv 12, riktigt skönt! Inte för att jag for hem då men ;) Skulle vänta på min finaste louisa som slutade klockan 3. Gick och gymmade och körde på stenhårt idag med 30 minuter crosstrainer och 50 minuter löpning och avslutade lite med styrka i 20 minuter! Yeah, kungligt!

Tog bussen direkt in till robban med Louisa och solade och nu är vi hemma och lagar mat! Blir spagetthi och köttfärsås on bea-&-louisa style ;) mumsigt! Köpte även med billy's till ikväll, såå gott!! Vi ser väll om jag bloggar nått mera ikväll, blir nog lite upptagen med min lilla pingla som är på besök! Vi hörs, kramar till er♥




Shut your mouth and close the door.. I wanna, watch you while you take it off.



SNART HEMMA

Hejsan alla fina där ute!♥

Nu sitter jag på bussen påväg hem ifrån skolan. Näringslära provet gick ändå hyfsat bra, hoppas på att få godkänt! Gymmade efter skolan min min finaste elvira, riktigt skönt. Ikväll ska jag kanske fara in till robban och simma lite, annars blir det bara att slappa.. Har gjort bort en massa läxa så det känns kungligt ;)


Hur har eran dag varit? ♥ Min faktiskt helt okej i överlag! Vi hörs lite senare ikväll sötnosar, kramar till er!


RSS 2.0