Won't you let me go, can you drive me home?


Ångest, obalans, förvirran och frustration. Mitt huvud och min skalle tar kål på mig, med ögon röda av gråt släcker jag ner denna dag. Den har varit helt i onödan och önskar att jag inte hade vaknat upp idag. This day sucked. Godnatt

Grattis favorit!


Its A Good Day To Be Alive.

Slutade lite tidigare ifrån skolan och mötte upp syster på stan för shopping! Sitter just nu på frasses och vilar fötterna. Eftermiddagen avslutar jag med dans på balettakademin! grym dag. Kyss.


I Liked To Be Everything.

Har inte fått mycket sömn inatt, fosterställning med mensvärk har varit nattens händelser! fyfan..

Nu har jag precis vaknat och startade in på Itunes och köpte Justin Biebers nya singel, he still got it! Så boyfriend får vara min tröst idag, jag och syster åker nog ner och köper godis sen. Puss


I Didn't Wanna End Up Here .



Ibland klarar man inte av att hantera saker och ting, just face it! Syster kommer och hämtar mig nu så åker till henne.

Fråga; Hårfärg

Vilken hårfärg använder du när du färgar ditt hår? :)

Kul att du ville veta, använder mig av denna som är en mörkbrun färg! Asläckert osv! Har alltid varit mörkhårig känns de som men till sommaren går jag mot det ljusare skulle jag tro, spännande.. hihi!

This Feeling Is Far From Sober

Hej! Jag precis tryckt i mig lite käk sisåhär efter jobbet, hade skitkul idag på jobbet! Haha ojojoj.. Men iafl. Igår hängde jag på Umedalen och firade Jennie, det var verkligen supertrevligt! ♥ Ikväll vet jag inte alls vad som kommer ske, ska väll bara dö i sängen eller något i den stilen! Nä, nu ska jag ut och förgifta mina lungor lite och få tankarna åt annat håll. Kyss


Every Rose Has It's Thorn

Hej peeps! Har precis fixat klart mig och ska åka ner på stan och möta upp Agnes och Emma och sedan drar vi på 18års firande. Grattis Jennie ♥ Kvällen blir nog rätt lugn för min del men ska ändå jobba imorgon men kvällen kommer bli supertrevlig! Nä nu ska jag kila, ha en fin kväll. Puss



Fråga: Vilka bloggar läser jag?

Hej grymt fin tjej du ä, vilka bloggar brukar du läsa? :)

Tack! ♥ Jag följer faktiskt inga "storbloggare" men kan kika in på Kenzas någon gång utan läser nästan bara mina vänners bloggar osv men jag tror ändå jag drar ett fett länkinlägg till alla pinglor vars bloggar jag läser ;)

malin persson, emma bergsdrof, elvira mörk, louisa edström, tilda hollström, clara nilsson, jennie gjendahl, ofelia forsman, linnea persson, lina lundström, vera vourela, rebecca tjernström, tina carlsson, frida sjödin, linny lundström, jenny nilsson, sara nilsson, therese rosendahl, caroline bergman, peacemiley

Har säkert glömt många men dessa kollar jag iafl vardagligen! Haha mycket till fritid...
Puss på er!


Everybody calm the fuck down

Hej! Har ingen skola förrän onsdag och det känns helt magiskt! idag har jag inte gjort något speciellt, Clara och jag åkte hem till mig och så satte jag i löshår på henne. Nu sitter jag bara på bussen med skön musik och leker med telefonen. Får se vad kvällen bjuder på! Jobb imorgon och så jag längtar. Puss


Svar!

-Hej! Skulle du kunna berätta lite om dig själv? lite vars du kommer ifrån och vad du gör och vem du är :)

Svar: Hej! Född i namnet Beatrice Persson och jag kommer ifrån karlstad men har bott i norrland nästan hela mitt liv. Min barndom är inget intressant alls men i nuet flyter mitt liv på rätt så bra. Går livsmedelsprogrammet på Östra gymnasiet med dem absolut grymmaste tjejerna. När jag inte hänger i Östras korridorer shoppar jag gärna, dansar eller så skriver jag musik, det är min passion och min trygghet. Anställd som säljare på Jc så helger går åt till en heldel jobb.

-Hur är du som person enligt dig själv? Typ egenskaper och så.

Svar: Som person skulle jag nog säga att jag är en väldigt glad och sprallig tjej. Ambitiös och empatiskt och gillar utmaningar.

-Hur gammal är du?

Är 17 sommrar men sommarn 2012 blir jag 18 jordsnurr.

-Vad är det bästa med att gå din linje? :)

Svar: Det bästa med min linje är nog att jag har så fina vänner där som jag får spendera dryga men roliga dagar med. Sedan kan man ju ställa sig frågan vem som inte skulle tycka det var roligt att stoppa i sig smarriga bakelser på dagarna, jag klagar då verkligen inte!

Vad gillar du för mat? :)

Svar: Jag är i stort sätt en allätare men mina favoriter hittar jag inte hemma utan på kinaresturanger, subway och max! Annars är tacos en stor favorit.

Vad är det bästa med ditt jobb? :)

Svar: Åh rolig fråga!! Finns faktiskt tusen saker med mitt jobb som är bra men jag är en sån person som älskar folk, jag hatar att vara själv, hur tråkigt som helst ju! Och på Jc får jag träffa mycke folk och jobbet innefattar också mycke service som jag tycker är skitroligt! Att jobba med kläder som från mina sida är ett stort intresse är underbar. Sen så har jag verkligen dem världens bästa och skönaste arbetskollegor! ♥


Hej, jad underar hur du gick tillväga för jobbet du har? Har själv alltif velat jobba i butik =)

Svar: Mycket bra fråga! Allt började i juni förra året när jag och min mamma var inne på Change och handlade, en underklädesbutik i Umeå, och butiksbiträdet frågade om jag var intresserad av ett sommarjobb där, och den frågan kom verkligen från ingenstan, och jag tackade självklart inte nej! Jobbade sommaren ut och sedan dumpades det ner anställningspapper i min brevlåda. Lotto!

Min anställning på Jc gick inte alls lika lätt till. Jc's personal-ansvarig ville att jag skulle söka tjänsten som säljare men det var extremt många som sökt tjänsten så förväntade mig inte alls så mycket. Gick på arbetsintervju och provjobb och med lite flyt och efter att ha bevisat att jag hade stake och intresse för jobbet så fick jag det.

Du måste nog vara väldigt frammåt som person för att fånga en arbetsgivare inom sälj, samt också våga ta för dig och visa dig själv. Lycka till :)

Vad är ditt drömjobb i framtiden? :)

Svar: Jag vet redan nu att jag inte vill bli bagare utan att mer ha det som en hobby att kunna baka mästerverk! Efter min anställning på Jc vet jag att jag vill jobba med sälj ett tag inann jag provar mina vingar! Men min dröm har alltid varit och kommer alltid att vara att få skriva och spela min musik!


Har du hårförlägning just nu eller är det 100% ditt naturliga hår? Vilke hårfärg har du i grunden? :)

Svar: Haha denna fråga är jag rätt så bekant med, men mitt hår är till 100% mitt egna :) Min naturliga hårfärg är mellanbrun, inte alls mörk men samtidigt inte ljus.

Älskar ditt hår, är det ditt riktiga eller är det löshår? :)

Svar: Det är mitt egetodlade! :)


Kanske är en lite dum fråga fråga men hur får du din hy så fin? vad använder du för ansiktskräm osv / tack på förhand

Svar: Bra fråga! Har aldrig riktigt haft problem med finnar och så men vi alla är mänskliga och vi alla får dom då och då. Stänger inte in min hud allt för mycket genom att kleta på skit i ansiktet, tvättar ansiktet både morgon och kväll. På kvällen tvättar jag med Visible clears produkter och på morgonen rengör jag ansiktet bara med en rengörnings mjölk ifrån Garnier.

Hej tycker du har grymt fina ögon och gillar hur du sminkar dom så jag undrar vad du använder för produkter? :)

Svar: Haha tackar och bockar sötnos, mina ögon tycker jag peronligen är det minst opersonliga på mig men jag lägger en smal liten kråka med en flytande eyeliner på ögonlocken. Sedan använder jag en mascara ifrån Maybelline som jag absolut älskar och ba kör! Vissa dagar drar jag också lite kajal i ögonvrån.
Tjenare, tycker du var grymt söt och har läst att du tränar och dansar ganska mycket och jag undrar ifall du har några bra övningar och sånt som är speciellt bra för mage, rygg,armar och ben? jag vet att några som tränar brukar dricka speciella drycker är det något som du oxå gör?

Svar: Tja, du skriver just till den lataste personen på denna planet tror jag, haha! Nämen jag tränar knappt längre, visst jag dansar men jag tränar inte alls som jag gjorde förut när jag tränade varje dag, och jag älskade det! Men nu är jag väldigt inaktiv men ska verkligen ändra på det! Saknar det. En övning jag gillar som vi ofta kör på dansen som stärker magen är plankan! Skitjobbigt men oj vad det känns, klättra när du kör plankar får du in lite armar i det hela, skitjobbigt men en asbra kvällsövning! Och nej jag dricker inga speciella drycker, bara cola ;)

Hur får du en kille på fall? Bästa raggningssätt ;)

Svar: Haha, jadu! Jag är inte riktigt någon raggare men va dig själv! Sen så brukar jag inte alls visa för mycket när jag är intresserad utan på ett flörtigt sätt försöka få fram det, men somsagt, är inte riktigt någon raggare som drar repliker som "Gjorde det ont? När du föll ifrån himmlen", Nä jag är bara mig själv och det brukar funka bäst!

En liten personlig fråga men, om man verkligen älskar någon, men den sviker. Sen vill man glömma den ett tag för att man är så rädd att bli sårad. Har du några tips på hur man ska försöka gå vidare?

Svar: Att försöka gå vidare ifrån någon man älskar är inte alls någon lek, har själv varit med om det två gånger i mitt liv. Jag har lärt mig att det inte lönar sig att sätta sig ner och grina men självklart behöver man göra det också! Det är helt okej att bryta ihop men man måste försöka hålla huvudet högt, jag brukar hänga väldigt mycket med mina vänner och försöka få tankar någon annanstans. Lyssna på skön musik eller skriva, det är min rehab för mig.

Har du någon kille du är kär i eller på g med?

Finns intressanta hunkar ja!

Saknar du fortfarande ditt ex?

Svar: Saknar och saknar.. det kan jag inte påstå! Det vi hade var bland det bästa jag delat med någon annan men vi växte väll ifrån varandra. Saknar känslor men han kan jag inte påstå att jag saknar så, man kan inte sukta efter nått som inte suktar efter en själv.

Har sett att du gillar Miley Cyrus, varför gillar du henne så mycket? :) ps. gillar din blogg!

Svar: Det stämmer riktigt bra det där! Kan säga att jag är i stort sätt uppvuxen med henne, som mindre kollade jag som en galning på Hannah Montana och det var så jag kom i kontakt med hennes musik! Hennes texter har hjälpt mig otroligt mycket genom hårda stunder, det är så otroligt lätt att relatera till hennes musik eftersom dem handlar om kärlek, vänner, besvikelser, förlåta och att göra det bästa av ditt liv. Hon är en extremt begåvad musiker och en fantastiskt människa. ♥


Nästa gång, kan du inte filma in en snutt så får man se hur det är? :D om det är ok!

Svar: Kan försöka fixa någon film framöver!

Hej vars är den blåa tröjan ifrån i ditt inlägg lite längre upp? Skit snygg!

Svar: Den är ifrån Jc! :)

Hej du är riktig fin kan inte du lägga ut en bild på ditt rum? :) Svar: Tack gorgeous! Och det skulle jag nog kunna fixa.. när jag har städat det ;) Haha!

Hur mycket kostar din systemkamera? :) Tar den bra bilder?

Kamera kostade 5000:-. Bilderna blir absolut dugliga, i like it!

Ask me some questions.

Har fått en hel del frågor nu på senaste tiden som jag inte svarat på så tänkte be er ställa en massa frågor till mig, fråga mig allt mellan himmel och jord så svarar jag på det om några dagar! Puss så länge♥



Spring as come.

Hej! har varit nere på stan och jobbet idag för lite snack osv men just nu ligger jag bara och slappar. Finns verkligen ingenting att göra, spelar sönder Cher Lloyds debutalbum, thank god for that!
Vi hörs senare, puss.


Partyrocker!

Hej! Gårdagen var kanon, festade till hos Malin med fina vänner och även nya ansikten! Det var av världsklass. morgonen var därimot inte allt så rolig, haha! Började jobba 11 så var bara att pallra sig ner på jobbet och första timmen var slitsam men dagen gick ändå bra.

Nu ligger jag bara i sängen och vilar, forever alone! hälsar ut till ni som festar att ha det jävligt kul. Grattis i förskott Carro! Nu ska jag plugga(?),Kyssar!


Down on my knees, I thought I was stronger


grab your girlfriends, grab your boyfriend and dance.

Godmorgon sweethearts! Har inte ens varit vaken i 1 timma än men nu sitter jag iafl på bussen till jobbet! Jobbar 12-16.30 och sen bär det iväg på förkrök, dagen och kvällen blir av världsklass.

Mina converse kom ut en aning vitare och i gott skick så då blev mamma mycket glad :) Haha, nä nu ska jag spela sönder paramore så hörs vi efter jobbet! Kyss.


we all have a story to tell.

Hej! har precis kommit in och ska snart fara hem till robertsfors, ska träffa mamma och pappa en snabbis. Min chef smsade förut så imorgon ska jag jobba in vi kör igång att avslutar lovet med festligheter!

Slängde precis in mina converse i tvättmaskinen och hoppas dem kommer ut som nya och inte som två badmintonbollar, mina bäbisar! Haha, ska springa till tvättmaskinen och stirra nu, kyss.


188 800 mms-tjänst

Vi hade lite det lite halvdött här i malins lya så vi bestämde oss för att mmsa 118 800och fråga vilken kändis är jag lik? Haha, detta svar fick jag tillbaka.
 
"Oherrejävlar! Här har vi en direkt kopia utav Megan Fox, om inte hennes tvillingsyster iallafall. Du är den som vi hittills sett varit mest lik henne. Vilken kopia, vilka ögonbryn, vilken härlig plutmun! Du kommer att klampa på många hjärtan i ditt liv, var så säker på det! Vilken pangbrud! Puss och kram från Johan på 118800!"

Haha, tyckte de var ett skitroligt svar, är inte alls lik henne men vi fick oss ett gott skratt! Haha vilken härlig plutmun ;)



Heal the world


Helt tagen av denna video. Detta får en verkligen att öppna ögonen, se denna!

Todays wear


Me and my old blue jeans


Godmorgon!♥ Igår for jag och syster in till stan för att möta upp mamma för lunch på great easten, var riktigt kul att träffa henne, var ett tag sen. Efter det mötte jag upp Carro på stan för lite shopping, blev naturligtvis ett par nya jeans ifrån jobbet och lite annat behövligt!

Efter lite balkonghäng med Carro nu så ska vi bara duscha och sedan får vi se vad dagen bjuder på. Hoppas på lite plugg med henne och Malin men vi får se, och med det menar jag att vi får väll se om Malin kan svara i telefonen, haha! Ha en fin dag, puss♥

She got her lipstick on

Köpte ett nytt läppstift efter jobbet i lördags, ett mattare och någon nyans ljusare än mitt förra, supernöjd! ♥

@work

Godmorgon! Sitter på jobbet nu och ska snart börja jobba men tänkte skriva lite först.

Okej, jag hade inget att skriva ;) haha, ha en bra dag alla fina! Puss


And whatever happens, I know your be there waiting for me


Hej! Vilken dag! Ishalt ute och blåsigt men helt sjukt hur skönt solen träffar ansiktet. Vaknade kring 10 idag och sedan snyggade jag till mig och drog till skolan för en lektion och träffa mina vänner. Kommer sakna sönder dem på lovet men vi ska allt se till att styra upp någonting. ♥

Just nu sitter och bara och lugnar ner mig lite med lite miley cyrus och ska snart fara ner på stan för att käka kinamat med Louisa och Jennifer! Låter ändå som en bra middag, och mycket bra sällskap. Jobbar imorgon så för mig blir kvällen bara lugn, ska se till att komma isäng i tid så jag är pigg och fräsch till jobbet imorgon, dreamteam! Så om ni är ute och shoppar eller bara springer runt bakis på stan får ni gärna komma förbi och hälsa på. ♥ Haha! Over and out.


New in.

Jag är kär i min stil ♥puss.

the story of us looks alot like a tragegi now, next chapter please

Var extremt trött imorse och ville helst bara ligga kvar och sova men sen slog verkligheten mig och jag kunde bara inte missa kursprovet, som förövrigt gick superbra! satt kvar sist av alla, som vanligt, men lyckades nog förmedla det jag ville.

Just nu sitter jag på bussen påväg till syster där jag ska hänga ett tag, far nog tillbaka till stan senare ikväll. Har nog tappat bort mitt busskort också, hoppet..

Ska fortsätta stänga in mig i min egna lilla bubbla med skön musik i lurarna, bara en lur som funkar.. hoppet!!!! Puss


RSS 2.0