FEST - PUSS PÅ ER


Nu sticker jag iväg på förkrök och senare ikväll blir det valborgsfirande! Puss på er allihopa, ha en trevlig kväll♥

VALBORG!

Stressstressstress! Kom nyss hem, ska färga håret och fixa mitt sedan upp till ånäset. Ikväll kör vi!!
Ha en trevlig valborg allesammans♥

29042011

Hej!♥

Hittade inga kläder på stan, sjukt kasst. Köpte bara några produkter som behövdes! Gick även och solade, skönt!
Efter jag solat gick jag till bussen och åkte till Ånäset. Alexander och jag gjorde hemmagjord pizza, svingott! Nu sitter jag i hans rum och kollar på talang medans han kollar på hockey!

Nu är det helg och det känns asskönt. Imorgon är det valborg och det är fortfarande inte stensäkert vad som kommer att hända, men hoppas på ös!

Alexanders dator stödjer fan inte blogg.se så inlägget ser förjävligt ut ;) Fixar det sen!

stan och solning på schemat.

Slutar nu och åker ner på stan nu och kollar efter lite nya kläder :) Ska även gå och sola, vi hörs ikväll. Kyss


Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort var du bor

/Veronika Maggio


NY



Stor, virkad och mysig♥

hos Clara

Hejhej!♥

Hade matte, engelska och musik idag! Gick och tränade också, skönt som fan! Var längesen sist nu. På musiken nötte vi på en ny låt och det väll bra! :) Det var superkul iafl. Jag linny johanna marcus och magnus kommer äga I'm yours ;)

Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte upp Clara♥ Vi satt på torget och pratade och gick runt på stan ett tag :) Köpte en ny kofta på hm, visar den lite senare! Efter det gick vi upp till Citysol och solade och nu är vi på mariehem i hennes lägenhet. Får se vad kvällen bjuder på! Vi hörs, puss.



Ballerina brudarna! ;)


Dagen!

Hej! Sitter på skolan nu och väntar på lektion. Idag har vi musik också, längtar verkligen!♥ Ska även till gymmet på hålet, skönt! Efter skolan åker jag ner på stan och möter upp Clara, vi ska käka subway och sedan sticker vi hem till hennes lägenhet. Sover där ikväll :) Vi hörs senare, puss!




Var inne på hm idag och såg denna cardigan! Vart helt kär♥ Riktigt sådär mysigt slapp, vill ha!

I wish you were here'

Hej sötnosar!♥

Första skoldagen idag.. hade två lektioner och en föreläsning idag! Rätt slappt. Efter skolan for jag ner på stan med Elvira och köpte en ny näspiercing..(Vilken gång i ordningen köper jag en ny för att jag sköljer ner dem i handsfatet?..) Haha! Nåja, mötte sedan upp Joline när elvira stack till bussen.

Vi fick på stan ett litet tag och sedan så Waynes och fikade, muums!
Efter det gick vi hem till henne och flummade på där. Vi lagade supergod mat och njöt av smaken av subwaykakor♥ Det var jättetrevligt, ska göras om!!


Superfina joline♥

Mot robban

Hej♥ Sätter mig på min rosa fina cykel nu och trampar in till robban! Blir solning :) Vi hörs ikväll, puss.

Jag lever!

Hej! Haha, kom på att jag hade en blogg också.. Attans ;) Kass uppdatering! Nååååja...Vad har jag gjort då?

Söndag: Steg upp och krattade en jävla massa på utsidan, sedan på kvällen åkte jag till Alexander på middag! Familjen hollström var där och det var riktigt trevligt. Sov hos Alexander♥

Måndag: Vaknade upp hos älsklingen, kring lunch for vi till robban där alle hade match! Köpte glass med amanda och Maria, hihi gott :) Resten av dagen spenderade jag bara hemma, städa lite osv.

Idag är sista dagen på lovet, är inte alls taggad på att fara tillbaka till skolan.. Usch! Idag har jag inte så mycket planerat, ska ut och springa och efter maten ska jag ner till robban och sola och simma :) Måste även göra lite på ett arbete som skulle varit klart för år sen.. *suck*


Gammal bild, men har ingenting att bjuda på;) Min blogg är ändå så boring just nu så en gammal bild spelar ingen roll.

.

Tror jag gjorde en liten bloggdesign? Nåja, tryck F5 om ni inte ser den :) Nu ska jag spela poker, godnatt alla fina♥


Ingen mer än jag som hatar rubriker?..

Hejhejhej!:)

Ligger och spelar poker på facebook som vanligt, är helt beroende! Var inne i stan och köpte min fototapet idag, sätter upp den imorgon skulle jag tro! Blir nice. Skulle köpa nya jeans också men dem var slut i min storlek.. Ville bara sätta mig och grina, skrev upp mig på en lista så dem ringer när dem fått in nya :) Käkade också subway, det satt jäkligt fint i magen min♥

For till mormor och fikade! Gott. Jag och linnea tog en liten promenad och pratade lite, mycket som händer just nu! Ska gå ner och tvätta bort mitt smink nu och sedan se lite big brother. Godnatt♥



STAN

Hejsan!♥

Nu åker vi in till stan och köper min fototapet! Ska även ner på stan och köpa nya jeans och en ny näspiercing :) Vädret är underbart, sticker ut med håret uppsatt i en toffs,solglasögon, skinnjacka och tights. Var riktigt nära att det blev barbent faktiskt ;) Älskar att värmen har kommit!Ikväll åker vi till mormor för lite påskfika, blir mysigt!

Men vi hörs ikväll. Puss på alla underbara♥




Alla väggar grundade!



Blir mera måla ikväll skulle jag tro! Ska hoppa in i duschen tvärt och tvätta mitt risiga hår.. Ja ni ser, ojojoj ;) Over and out!

GLAD PÅSK

Hej på er sötnosar.

Vi åkte inte till stan idag utan det blir imorgon :)
Var nyss i robban och köpte lite påskgodis! Hihi, det bästa med påsken är antonbergs marsipanägg! Fyfan så goa dem är, mumsar på det nu! Vi brukar inte pynta till påsk något alls utan påsken betyder bara en massa godis! Morfar kom nyss hit, när han farit hem ska vi måla mitt tak och måla klart väggarna.

Vi hörs lite senare idag med lite roligare inlägg ;) Glad påsk everyone♥


Godmorgon!

Godmorgon alla solstrålar!♥

It's friday, Friday! Min dag och kväll kommer bli lugn faktiskt! Ska in till stan efter lunch och köpa min fondtapet som jag ska ha på den "stora" väggen ;) Har alltid velat ha en fondvägg på någon New York inspirerat såå jag kör på det. Ska också lite senare beställa hem ett väggord som jag ska designa själv men det får ni se om jag beställer det!

Måste också hålla utkik efter en ny byrå och tv-bänk, hmm! Måste även köpa hem en silverfärg och en ny matt vit färg!


Så ser fototapeten ut! Kommer bli grymt tror jag :)

Finns den inte i butik får jag ta och beställa den! Vad ska ni göra idag/ikväll kära bloggläsare?

Take me, ta-ta-take me Wanna be a victim Ready for abduction


Avslutar dagen med en skön låt. Nu hoppar jag in i duschen och sedan sova! Godnatt, stay sexy!

Såhär ser min vägg ut just nu.. Nu ska jag börja måla!


PUSS PUSS

Hej!♥

Kommer inte bli så mycket blogg idag! Ska fortsätta med mitt rum och ska faktiskt riva min inbyggda garderob så mitt rum får plats med en ny byrå :) Ska också spackla igen en massa hål och fortsätta måla! Ha en underbar dag allihopa.

Puss från mig till er. Vi hörs sen♥

MÅLAREN BEA

Hej! Nu har alexander farit hem och jag ska byta om till mina målarkläder och börja måla lite och fixa och trixa i rummet ;)

Vi hörs ikväll, pussar!♥


Uppdatering

Hejhej!♥

Glömde blogga igår ;) Igår gjorde jag ingenting, stack iväg och solade efter middagen och efter det kom alexander till robban och sen for vi hem till mig. Idag har vi bara slappat! Var till robban nyss och köpte glass, årets första twister♥ Såå gott!

Vi hörs sen när alle har farit hem! Stay sexy.


Kära kvällsblogg.. Kom hem för ett tag sen! Är kall och dyngförbannad för att de verkade som att ingen hade lust att hämta i mig i sika. Aja, home now! Ligger i sängen med kläder och dubbla täcken för att få värme i kroppen, less.

Kvällen var superkul. Det var en lyckad kvällen i stan med tjejerna,vi mumsade godis och pratade, skrattade och umgicks! Jättetrevligt♥ Tack. Jag tilda andrea och elvira tog 22.40 bussen hem och tog faktiskt en promenad ifrån teg till busstationen :)

Randombild jag tog! Godnatt :)

18 April 2011

Hejsan hoppsan!♥

Syrran väckte mig kring halv 11 och då for vi till robban för att äta lunch med mamma. Vi gick på konsum och plockade ihop en egen sallad, sjuuukt gott! Såå sjukt bra väder men ändå inte, blåser som ett jävla helvette! Diss.
Måste börja fixa mig nu för klockan 3 går bussen till stan. Åker somsagt hem till clara först och sen till ofelia! Kommer bli en råbra kväll känner jag på mig :) Blir nog inge mera blogg, kanske nått inlägg innan jag åker! Hade inte så mycket mer att skriva, ha en underbar dag allihopa! Pussar. Stay sexy

Godnatt

Hej♥

Nyss spelat poker i flera timmar med syrra och hennes kille och morsan, vann självklart! Några gånger.. ;) Ska hoppa in i duschen nu och fräsha upp mig.

Imorgon så tar jag och clara 3bussen in till hennes lägenhet och hänger där ett litet tag, sedan lite senare så drar vi vidare till teg till the lovely ofelia och där hålls det tjejkväll :)♥ Kommer bli grymt kul, se film, mysa och bara umgås! Underbart!


Bjuder på randombilder ifrån igår kväll ;) Vi hörs imorgon, pussss

Gårkvällen

Hej snyggingar!♥

Gårkvällen var väldigt trevligt! Härligt folk och massa skratt och dans, I like. Kvällen började hemma hos linus med lite ölspel och sen drog vi vidare till peter. Jag sov hos louisa, direkt vi kom hem smällde vi i oss en billys och gick och la oss.

Jag vaknade kring 8 i morse hur pigg som helst
och sen kom mamma och hämtade mig vid 11.







Nu måste jag städa innan mamma kommer hem, hihi! Vi hörs sen, puss♥


Såhär känner jag inför söndagen den 17 April..


Hemma


Hejhej!♥

Sov i ånäset igår så därför jag inte bloggat. For till robban och hjälpte mamma och pappa att tvätta bilen och nu är jag hemma! Ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig inför kvällens festligheter, nu är det somsagt lov!♥ Just nu ser jag ut jag vet inte vad så duschen kallar på mig, vi hörs senare! Stay sexy


Hörs ikväll

Hej!♥ Åker till ånäset, det behövs nog! Vi hörs ikväll. Puss♥

Va hände?;)

Dagen!

Hej!♥

Inte bloggat idag för inte haft tid. Vaknade upp i Louisas trånga säng och drog in till skolan för att göra ett prov! Sedan tog vi en buss ner på stan och satte oss och mot en vägg i det fina vädret. Elvira kom och vi gick och åt lunch på subway, har saknat det! Mums♥♥

Tog sen en buss till robban där vi gick och kollade på 9:ornas Floorfiller! Så kul. Minns förra året när man själv dansade, sjukt kul :) Efter det for jag och mamma in till stan och handlade och köpte en tv till mig!  Yeah, där rök cashen ;)




Idag smaskade jag på årets första milkshake! Såå god. Och åt årets första maripanägg.. mmmums!

Sweet Dreams.


When U smile, I smile

JUST NU


@Louisa!♥♥

Sticker nu!


En bild ifrån gymmet i måndags! Åker upp till det lilla spöket uppe i vänstra hörnet nu :) Pussss♥ stay sexy!

12 April 2011

Hej sötnosar!♥

Nyss kommit hem ifrån en slapp skoldag.. Hade bara matte och svenska! Sen gick jag och elvira och tränade och sen tog jag 2bussen hem! Satt och pratade med felicia och det var enbart trevligt :)

Senare idag sticker jag upp till Ånäset till louisa, blir en kväll bestående av bus och plugg.. Fast hur kommer det gå egentligen? ;) Sover iafl där men kommer att blogg därifrån!♥ Ha en skön kväll allihopa, hejdåå!

Inte suddig bild, nänä! ;) Puss!

I hear the angels talking talking talking Now I'm a dead man walking walking walking


I'm holding your hand but you're barely holding on, I'm kissing your lips but it just don't feel the same..

Hemma!

Hej snyggingar! ;)

Har varit i robban ikväll och solat och simmat,skönt! Försökte och plugga lite till ett prov men de gick verkligen som de gick ;).

Ligger nu i min säng och har smörjt in mitt russin till kropp, hatar att man blir så extremt torr av klorvatten! Hihi, fy!
Aja, imorgon ska jag till skolan iafl. Tror jag har två lektioner, sedan blir det att dra och träna!:)



Solen sken och det var vår i luften idag! Underbart♥♥

Randigt!♥



Åh vad randigt är snyggt!♥ Kommar jag köpa en massa av i sommar, längtar verkligen till sommaren.. Vill ha den nu, så mycket snyggare kläder på sommaren! Som dessa plagg här ovan, läckert! Den marinblåa/vita tröjan har jag och den passade mig sjukt bra, love!

Den rosa vit randiga tunikan kommer ifrån Nelly.se och jag blev kär i den direkt! Skitsnygg till en brun kropp och ett par ballerinaskor.. Åh ballerinaskor, så mycket jag ;) Haha!

Hemma idag!

Godmorgon alla fina!♥ Är hemma ifrån skolan men har ingen aning om varför jag är uppe nu.. Vaknade och börja fixa mig men ångra mig sen och hoppade in i en varm dusch!

Idag så ska jag ta itu med lite läxa och plugga till ett prov som vi har på torsdag! Dryygt. Måste skriva nått litet "arbete" om träning också! Dagens planer alltså.. läxa! Kvällens planer är lite roligare, åker till robban efter middagen och solar och simmar.♥ Längtar redan nu! Hihi.

Iafl, ligger i sängen nu och måste somsagt börja med lite läxa! Vi hörs under dagen♥


Fastnar iiiinte på bild! Puss

...


'Cause when I stare in your eyes it couldn't be better..

11 April 2011

Hej!♥

Skolan var rätt slapp idag! Gick och tränade efter första lektionen och det gick underbart bra. Ikväll blir det att göra klart nått skitarbete och sedan bara softa. Nu sitter jag bara och lyssnar på massa skön musik och ska snart äta!

Äsch.. jag suger på att blogga om roliga saker! Vi hörs senare♥ Stay Sexy.

.

Nyduschad och nyss smörjt in mig och ska spela lite gitarr hade jag tänkt! Ska försöka komma isäng tidigt ikväll, imorgon är det skola som gäller. Känns som att denna vecka kommer bli ett helvette! Efter den så är det iafl looov och det behövs! Godnatt, puss♥

Everytime your around me everthing tangles up inside me! Im mixed up.

Gina tricots egna onepiece!


Såg denna inne på Gina Tricots hemsida! Dem har tydligen gjort sin egna lilla onepiece. Dem ser så himla mysiga ut! Endast 499:- på ginatricot :)

Godmorgon!

Börjar söndagmorgon med att besvara en fråga!:)


Svar: Köpte faktiskt den nyaste mascaran ifrån Maybelline, one by one volum' express. Detta är min absolut favorit av maybellines alla mascaror jag provat! Helt klart. Just pga borsten! Inga klumpar och lätt att applicera, funkar jättebra för mig :)





.


You make the hairs on the back off my neck stand up, just one smile and I erupt♥

.

Ändrade planer! Hemmakväll..

FEST IKVÄLL

Hej på er!♥

Jobbet gick bra, underbart att få in lite pengar nu när jag köper en tv till veckan! Känner mig duktig att jag inte slösat min pengar ;) Efter jobbet hoppade jag in i solariumet och solade så jag är brun och fräsh till ikväll,(nu är det mer än 2 veckor sen jag solade..!) Ikväll är det fest som gäller!

Kom nyss ut ur duschen och kollar på hockey! Ska börja fixa mig snart iafl.. Vi hörs senare! Stay Sexy♥

Du som frågade om min tröja! Här är en bättre bild ifrån idag på jobbet :) Den kommer ifrån h&m.

Lördag 9 April 2011 - Godmorgon

Godmorgon!

Ligger forarande i sängen men ska snart gå upp! Ska barar äta frukost och sedan far jag och jobbar. Ikväll vet jag inte alls vad som händer.. kanske skulle träffa min pojkvän men vet inte hur det blev med det! Annars kanske det blir fest, vi ser väll.

Bloggar iafl när jag kommer hem♥
Puss!♥

NYTT I GARDEROBEN



Båda i den fräsha färgen marinblått, båda ifrån H&M♥

8 April 2011

Hej alla fina bloggläsare!♥

Dagen har varit rätt så slapp, tränade imorse och sedan hade jag två lektioner! Jag och Elvira sprang till sjukhuset efter engelskan och hann med 2bussen. For in till robertsfors och åkte med morsan hem! Har ätit gomat och ikväll blir det bara att ta det lugnt.. Ska kolla lite på talang och bara ha det allmänt mysigt♥

Imorgon blir det upp tidigt! Ska jobba lite imorgon på badhuset, caaaaash! Behövs verkligen för nu har jag hittat en tv som jag vill ha! Nåväääl, ska fotat mina nya tröjor! Ha en skööön fredagskväll, puss!

DERMAL ANCHORS

Denna står högst upp på listan!♥



Åhåhåhå! Snacka om jag är sugen på att skaffa en sådanhär piercing, supersnyggt ju!♥
Såå läckert! Vill vill vill..


7 April 2011

Hey hotties!

Har nyss kommit hem och hockeyn har just börjat! Heja SAIK♥

Idag på skolan hade vi 1:or en svenska skrivuppgift om ärlighet, gick väll hyfsat bra! Hade laddad upp med lite godis och loka så tog mig igenom det under underbara förhållanden ;) Efter skolan gick jag och Matilda och tränade en stund och sedan tog vi bussen ner på stan med Agnes! Det var 50% på allt inne på Bikbok och letade verkligen efter t-shirten jag bloggade om igår men hittade den inte:(.. Kanske knappt har kommit in i butik, i don't know!

Tog bussen direkt in till Robban och gick och simmade! Grymt, nu blir det mat och hockey!:) Visar två nya tröjor senare ikväll, köpte även en ny näspiercing! Ha en sköön kväll allihopa. Kyss. Stay sexy!

Some people like to talk. but I'm into doing, What i feel like doing, when I'm inspired. So, if we take a walk down, the beach tonight, I bet we could light up the sky.





6 April 2011

Hej alla snygga!♥

Har försökt plugga litegranna men orkar inge mera, vi ser väll hur det går imorgon!! Fyfan.

Nu ligger jag framför tv och kolalr på en serie som heter Plain Jane! Modeexperten Louise Roe förvandlar lättglömda och tråkiga kvinnor till riktiga pumor. I slutet får kvinnorna berätta för deras hemliga kärlekar hur dem känner för dem! Urbra program./ Kommer inte blogga något mer ikväll, vi hörs imorgon alla fina!♥


DAGENS VILL HA!


Detta skulle sitta fint i min garderob just nu! -Är helt kär i den marinblåa t-shirten, måste ha den! Hihi. Måste dock spara pengar men det suger jag på.. tror ändå jag måste köpa lite nya kläder! Just nu sitter jag och kollar på MTV och slappar.

Måste snart börja med lite läxa, vi hörs senare!♥
Kysss

Ska försöka sova med min huvudvärk, godnatt.


SENILKEDJA



Fick hem en såkallad senilkedja i brevlådan idag!♥ Var helt klart ett måste för mig nu till sommaren, diggar dem somfan!

5 April 2011 - Who are you? I wanna be with you til the morning sun!♥

Hej på er!♥ Hemma ifrån skolan idag,skööönt! Det är 12+ grader i skolan så jag sitter ute i tublinne och jeansshort och gör lite läxa! Förvann en massa när min dator krasha så måste göra om massa!:/ Det töar som fan ute och, wihoooo!

Ska snart gå upp och kolla om posten har kommit och se om jag har fått en sak jag har beställt!:D Aja, tänkte bara skriva vad jag gör och att jag lever! Ha en underbar dag, puss på er!♥

.


Tell a stranger that they are beautiful.

4 April 2010

Hej snyggingar!♥

Gick till datateknikerna idag eftersom hårddisken krashade för mig igår och tyvärr kunde dem inte rädda nånting på datorn! Cirka 1miljon bilder försvann, påbörjade arbeten osv.. HELVETTE!

Nåja, måndag idag och dagen var ett rent helvette den också! Nog om det.. Gick och tränade efter första lektionen och det behövdes verkligen! Sedan matte och svenska på eftermiddagen, drygt!

Nu sitter jag och trycker i mig ett glas med yoghurt, fullproppad med hallon!♥♥



3 April 2011

Hej på er!♥

Uppdaterar bara lite snabbt nu! Min dator har krashat så kommer bli dåligt med bloggning nu!(Sitter vid morsans dator nu)

Igår for jag hem till Alexander och sov där. Vi tryckte godis, myste och såg film! Vi kollade på Beck levande begravd och det var väldigt bra faktiskt! Somnade nästan flera gånger men hängde med ändå ;) Nåja, har iafl nyss duschat och ska börja plocka lite ögonbryn och lite sånt och sen ska jag slå en lite pling till Elvira! :)

Men somsagt! Har ingen dator så förvänta er inte så mycket här just nu ;) Vi hörs när vi hörs!♥♥


Gammal bild som fanns i arkivet....

SNICKERSKAKA


Fick en liten kommentar från en person vill gärna ville ha receptet på snickerskaka som jag bakade för någon dag sedan och självklart så ska jag skriva det här! Här kommer det:

•Börja med att värma sirap, socker och jordnötssmör i en kastrull. Det ska inte koka!

•Blanda sen i vaniljsocker,kokos och cornflakes, jag krossade mina cornflakesen lite i handen innan.

•Rör ihop allting till en smidig smet och häll sedan ut det på ett bakplåtspapper!

•Smält chokladen, jag valde att använda marabouchoklad istället för blockchoklad för ville ha nötterna!♥
Somsagt! Väldigt lätta att göra och sjukligt goda att smaska på ;)

Skrattar så jag avlider!


Såg somsagt talang 2011 igår och denna kille fick verkligen mig att skratta! Såå sjukt underhållande

2 April 2011

Hej alla mina snyggingar!

Nu har min pojkvän nästan nyss farit hem, han hade fotbollsmatch idag men kanske åker till honom ikväll♥ Aja, nu sitter jag och spelar lite gitarr! Fick en perfekt "gitarrstol" av pappa igår så inviger din framför spegeln ;) Haha..
En sådan!:)

Idag blir det att slappa och gotta mig lite med popcorn framför en massa film med mamma!♥ Idag har jag och killen min 1år och 4 månader också! Hihi. Skriver senare idag, puss på er alla! Stay sexy


FREDAG!!!

Hej på er!

Nu har jag slutat och ska snart gå till bussen! Ikväll blir det att umgås med älsklingen hemma hos mig med massa godis och framför tvn, talang 2011 börjar ikväll så blir att kika på det!♥ Bloggar lite senare idag när jag har kommit hem! Önskar er en underbar fredag.. Kram på er!


Jag och Jennie!

RSS 2.0