Soooool

For hem tidigare idag från jobbet men kämpade igenom förmiddagen med den grymmaste mensvärken, DÖ! Mår bättre nu iafl och ligger ute i solen med en calippo i ena handen, oj så gott♥ Senare idag sticker jag iväg till min fina joline och är med henne ikväll, läängtar! Vi hörs, puss!


Kommentarer
Postat av: Dilan Dilir

ush,mensvärk är så jobbigt! Hoppas det går över snart :)Tack för infot :D Ja,jag har beställt derma seta och refillerna som har kommit med kan man ju inte använda så många gånger,så ska nog köpa de 50 extra också.. :)Åh tack gumman! Jag använder en digital kamera, Casio Exlim med 12,1 megapixlar :) kram!

2011-07-07 @ 15:09:53
URL: http://dilandilir.blogspot.com
Postat av: Dilan Dilir

Ojj,vad tråkigt att din väska blev stulen :( så jobbigt när sånt händer!Min kamera tar faktiskt bra bilder,jag lägger bara på lite skärpa och fördjupar färgen lite grann (+ lägger till effekt om jag nu vill ha det). Ladda ner Photoscape,ett enkelt och väldigt bra redigerings program som till och med är gratis,man lär sig väldigt snabbt,du behöver inte ens photoshop :DJag köpte min kamera för drygt ett och ett halvt år sedan,så nu är det nog rea på den om du kollar hos expert,mediamarkt eller elgiganten så du behöver inte lägga på en massa pengar på den :) den kanske kostar 1000 till 1700,beroende på hur mycket mega pixlar du köper ;) <3

2011-07-07 @ 16:46:15
URL: http://dilandilir.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
// -->