Svar!

-Hej! Skulle du kunna berätta lite om dig själv? lite vars du kommer ifrån och vad du gör och vem du är :)

Svar: Hej! Född i namnet Beatrice Persson och jag kommer ifrån karlstad men har bott i norrland nästan hela mitt liv. Min barndom är inget intressant alls men i nuet flyter mitt liv på rätt så bra. Går livsmedelsprogrammet på Östra gymnasiet med dem absolut grymmaste tjejerna. När jag inte hänger i Östras korridorer shoppar jag gärna, dansar eller så skriver jag musik, det är min passion och min trygghet. Anställd som säljare på Jc så helger går åt till en heldel jobb.

-Hur är du som person enligt dig själv? Typ egenskaper och så.

Svar: Som person skulle jag nog säga att jag är en väldigt glad och sprallig tjej. Ambitiös och empatiskt och gillar utmaningar.

-Hur gammal är du?

Är 17 sommrar men sommarn 2012 blir jag 18 jordsnurr.

-Vad är det bästa med att gå din linje? :)

Svar: Det bästa med min linje är nog att jag har så fina vänner där som jag får spendera dryga men roliga dagar med. Sedan kan man ju ställa sig frågan vem som inte skulle tycka det var roligt att stoppa i sig smarriga bakelser på dagarna, jag klagar då verkligen inte!

Vad gillar du för mat? :)

Svar: Jag är i stort sätt en allätare men mina favoriter hittar jag inte hemma utan på kinaresturanger, subway och max! Annars är tacos en stor favorit.

Vad är det bästa med ditt jobb? :)

Svar: Åh rolig fråga!! Finns faktiskt tusen saker med mitt jobb som är bra men jag är en sån person som älskar folk, jag hatar att vara själv, hur tråkigt som helst ju! Och på Jc får jag träffa mycke folk och jobbet innefattar också mycke service som jag tycker är skitroligt! Att jobba med kläder som från mina sida är ett stort intresse är underbar. Sen så har jag verkligen dem världens bästa och skönaste arbetskollegor! ♥


Hej, jad underar hur du gick tillväga för jobbet du har? Har själv alltif velat jobba i butik =)

Svar: Mycket bra fråga! Allt började i juni förra året när jag och min mamma var inne på Change och handlade, en underklädesbutik i Umeå, och butiksbiträdet frågade om jag var intresserad av ett sommarjobb där, och den frågan kom verkligen från ingenstan, och jag tackade självklart inte nej! Jobbade sommaren ut och sedan dumpades det ner anställningspapper i min brevlåda. Lotto!

Min anställning på Jc gick inte alls lika lätt till. Jc's personal-ansvarig ville att jag skulle söka tjänsten som säljare men det var extremt många som sökt tjänsten så förväntade mig inte alls så mycket. Gick på arbetsintervju och provjobb och med lite flyt och efter att ha bevisat att jag hade stake och intresse för jobbet så fick jag det.

Du måste nog vara väldigt frammåt som person för att fånga en arbetsgivare inom sälj, samt också våga ta för dig och visa dig själv. Lycka till :)

Vad är ditt drömjobb i framtiden? :)

Svar: Jag vet redan nu att jag inte vill bli bagare utan att mer ha det som en hobby att kunna baka mästerverk! Efter min anställning på Jc vet jag att jag vill jobba med sälj ett tag inann jag provar mina vingar! Men min dröm har alltid varit och kommer alltid att vara att få skriva och spela min musik!


Har du hårförlägning just nu eller är det 100% ditt naturliga hår? Vilke hårfärg har du i grunden? :)

Svar: Haha denna fråga är jag rätt så bekant med, men mitt hår är till 100% mitt egna :) Min naturliga hårfärg är mellanbrun, inte alls mörk men samtidigt inte ljus.

Älskar ditt hår, är det ditt riktiga eller är det löshår? :)

Svar: Det är mitt egetodlade! :)


Kanske är en lite dum fråga fråga men hur får du din hy så fin? vad använder du för ansiktskräm osv / tack på förhand

Svar: Bra fråga! Har aldrig riktigt haft problem med finnar och så men vi alla är mänskliga och vi alla får dom då och då. Stänger inte in min hud allt för mycket genom att kleta på skit i ansiktet, tvättar ansiktet både morgon och kväll. På kvällen tvättar jag med Visible clears produkter och på morgonen rengör jag ansiktet bara med en rengörnings mjölk ifrån Garnier.

Hej tycker du har grymt fina ögon och gillar hur du sminkar dom så jag undrar vad du använder för produkter? :)

Svar: Haha tackar och bockar sötnos, mina ögon tycker jag peronligen är det minst opersonliga på mig men jag lägger en smal liten kråka med en flytande eyeliner på ögonlocken. Sedan använder jag en mascara ifrån Maybelline som jag absolut älskar och ba kör! Vissa dagar drar jag också lite kajal i ögonvrån.
Tjenare, tycker du var grymt söt och har läst att du tränar och dansar ganska mycket och jag undrar ifall du har några bra övningar och sånt som är speciellt bra för mage, rygg,armar och ben? jag vet att några som tränar brukar dricka speciella drycker är det något som du oxå gör?

Svar: Tja, du skriver just till den lataste personen på denna planet tror jag, haha! Nämen jag tränar knappt längre, visst jag dansar men jag tränar inte alls som jag gjorde förut när jag tränade varje dag, och jag älskade det! Men nu är jag väldigt inaktiv men ska verkligen ändra på det! Saknar det. En övning jag gillar som vi ofta kör på dansen som stärker magen är plankan! Skitjobbigt men oj vad det känns, klättra när du kör plankar får du in lite armar i det hela, skitjobbigt men en asbra kvällsövning! Och nej jag dricker inga speciella drycker, bara cola ;)

Hur får du en kille på fall? Bästa raggningssätt ;)

Svar: Haha, jadu! Jag är inte riktigt någon raggare men va dig själv! Sen så brukar jag inte alls visa för mycket när jag är intresserad utan på ett flörtigt sätt försöka få fram det, men somsagt, är inte riktigt någon raggare som drar repliker som "Gjorde det ont? När du föll ifrån himmlen", Nä jag är bara mig själv och det brukar funka bäst!

En liten personlig fråga men, om man verkligen älskar någon, men den sviker. Sen vill man glömma den ett tag för att man är så rädd att bli sårad. Har du några tips på hur man ska försöka gå vidare?

Svar: Att försöka gå vidare ifrån någon man älskar är inte alls någon lek, har själv varit med om det två gånger i mitt liv. Jag har lärt mig att det inte lönar sig att sätta sig ner och grina men självklart behöver man göra det också! Det är helt okej att bryta ihop men man måste försöka hålla huvudet högt, jag brukar hänga väldigt mycket med mina vänner och försöka få tankar någon annanstans. Lyssna på skön musik eller skriva, det är min rehab för mig.

Har du någon kille du är kär i eller på g med?

Finns intressanta hunkar ja!

Saknar du fortfarande ditt ex?

Svar: Saknar och saknar.. det kan jag inte påstå! Det vi hade var bland det bästa jag delat med någon annan men vi växte väll ifrån varandra. Saknar känslor men han kan jag inte påstå att jag saknar så, man kan inte sukta efter nått som inte suktar efter en själv.

Har sett att du gillar Miley Cyrus, varför gillar du henne så mycket? :) ps. gillar din blogg!

Svar: Det stämmer riktigt bra det där! Kan säga att jag är i stort sätt uppvuxen med henne, som mindre kollade jag som en galning på Hannah Montana och det var så jag kom i kontakt med hennes musik! Hennes texter har hjälpt mig otroligt mycket genom hårda stunder, det är så otroligt lätt att relatera till hennes musik eftersom dem handlar om kärlek, vänner, besvikelser, förlåta och att göra det bästa av ditt liv. Hon är en extremt begåvad musiker och en fantastiskt människa. ♥


Nästa gång, kan du inte filma in en snutt så får man se hur det är? :D om det är ok!

Svar: Kan försöka fixa någon film framöver!

Hej vars är den blåa tröjan ifrån i ditt inlägg lite längre upp? Skit snygg!

Svar: Den är ifrån Jc! :)

Hej du är riktig fin kan inte du lägga ut en bild på ditt rum? :) Svar: Tack gorgeous! Och det skulle jag nog kunna fixa.. när jag har städat det ;) Haha!

Hur mycket kostar din systemkamera? :) Tar den bra bilder?

Kamera kostade 5000:-. Bilderna blir absolut dugliga, i like it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
// -->