Första dagen på gymmet

Hejsan,kom nyss hem från skolan och dagen var slapp,slutade tidigt..skönt!

Var ju för första gången och gymmade på skolan, gick faktiskt riktigt bra ;) gymmade 1 timma och löpte det mesta, funka skitbra..Så nu blir det måndagar och fredagar jag kommer att gymma på skolan, skulle ju även kanske köpa gymkort i robban men vet inte! känns som att jag har blivit liiite hälsosammare ;)

Var helt ensam i gymmet i kanske 30min och sen komme de en kille också, trevligt! har blev inponerad av hur vig jag va när vi stretchade,haha! sen vart det även lite pinsamt men ändå kul när jag hade gymmat klart och hade duschat och fixa till mig lite, gick upp för trapporna för att gå ifrån idrotten och då kommer typ hela fotbollslinjekillarna ner för trapporna, vet inte om det var 2er eller 3or! och jag går ju förbi och dem säger yeah maan, *vissel*, shit!, *sjunger* tell me where you get your'e body from, *vissel*.. tyckte de va lite småpinsamt men kul på samma gång;) haha..

gick ju faktiskt liktigt bra ändå..

äcklig, utan smink-.-

Ikväll blir de tacos och se på idol med mamma och pappa, syrran stannade istan och skulle vara med en kompis! tror hon skulle ut imrn..hmmm, orättvist! Näe men nästa helg skulle vi dra en klassfest tror jag, blir nice!;D

Kanske drar till andréa ikvl, vet inte.. hade ju som planerat med morsan och farsan men, ser väll! hare,puss♥

Kommentarer
Postat av: reb

vad kostar ett gymkort på skolaN?:)

2010-09-17 @ 18:55:39
URL: http://rrebeccaatj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
// -->